Casa Unirii , str Remetea

Targu Mures , Mures
2 camere
60 m²
350 €
27.12.2016
Va oferim spre închiriere o casa complet renovata situata în Unirii, str Remetea. Casa este compusa din 2 camere, living, bucătărie, baie. Amenajari: gresie, faianță, centrala, parchet, termopane. Se închiriază complet mobilata și utilata. nu se accepta animale de companie. Garanție 500 euro.
Mai mult lajumate.ro

De inchiriat casa mare cu 7 camere - lux - Remetea Mare

Timisoara, zona Est Timisoara, zona Est
7 camere
2,4 m²
1.700 €
15.06.2016
De inchiriat casa situata in Remetea Mare, Jud. Timis, avand tipologia D+P+E+M, cu suprafata utila de 400 mp si suprafata de teren de 2.400 mp, fiind structurata dupa cum urmeaza: DEMISOL - spatiu tehnic PARTER - living open space cu acces pe terasa - dinning open space - bucatarie open space - 2 (doua) camere - hol acces - baie - scari acces etaj ETAJ - 2 (doua) dormitoare cu bai proprii - 2 (doua) doua dormitoare - scari acces mansarda MANSARDA - 2 (doua) camere cu destinatie diversa O proprietate impozanta compusa dintr-o cladire deosebita si o zona verde unica ce are in componenta sa numerosi arbori seculari. Finisata in conditii deosebite vila este bine proportionata, functionala si atractiva. Geamurile sunt, integral, in sistem termopan, cu tocarie de lemn. De TT Electronics, Aeroportul International Traian Vuia, Hella, Dura Automotive, UPS Comision: standard Imediat
Mai mult imobiliare.ro
3 camere
240 m²
175.000 €
02.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul orasul Remetea Mare.Casa este ,supr. utila 240 m2. Acesta se afla in zona zona Remetea Mare, una dintre cele mai dorite zone din orasul Remetea Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 175000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
140.000 €
22.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Remetea Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Remetea Mare, una dintre cele mai dorite zone din orasul Remetea Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 140000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
65.000 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Remetea Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Remetea Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Remetea Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 65000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
200 m²
85.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Remetea Mare.Casa este ,suprafata 200 m2. Acesta se afla in zona zona Remetea Mare, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Remetea Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 85000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro