5 camere
200 m²
600 €
01.09.2017
Casa in Reghin de inchiriat constand in doua apartamente superbe. Casa a fost renovata si este utilata. Contorizarea se face separat. Pretul este negociabil pentru ambele apartamente. Cel de la etaj are 3 camera, bucatarie, camara, baie 120 mp + o terasa de 40 mp. Cel de la parter are 2 camera ,hol. dressing , bucatarie , baie 80 mp + o terasa de 50 mp. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
5 camere
170 m²
380 €
11.01.2017
Preț fix Dau în chirie pe termen lung casă mare în Reghin, camere spațioase, 170 mp suprafață utilă, pe două nivele, zonă centrală, în apropierea spitalului municipal. Pretabil atât pentru locuință cât și pentru cabinet medical. Este renovată recent interior și exterior (izolată extra, modernizată, termopane, țigle noi, etc.), cu balcon mare, curte, terasă și garaj. Centrală termică pe gaz, nouă, montată de câteva zile. Randament energetic ridicat, consum redus, facturi accesibile. Casa este mobilată și utilată, fiind pregătită pentru predare in orice moment. Nivel 1: bucătărie, sufragerie, cămară-pivniță, spălătorie, birou. Nivel 2: hol, antreu mare, living, 3 dormitoare, 2 băi. Suprafața totală a terenului aprox. 4 ari, cu vie, cires, visin, muri si zmeuri. Rog și ofer seriozitate.
Mai mult anuntulcorect.ro
5 camere
320 m²
120.000 €
19.09.2017
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la nr. de tel. 0767111847 , singur proprietar.Schimb si cu auto , autoutilitara plus diferenta! Casa de vanzare situata la km 0 in centrul Reghin , perfecta pentru un sediu de firma , cabinet stomatologic sau avocatura , special facuta pentru business , contine mansarda si inca un etaj , toate facilitatiile,mai multe detalii in privat! Foarte usor negociabil! Spatiu comercial , locuinta , langa Banca Transilvania. Se poate si inchiria! Garaj , panouri solare , gradina , 3 centrale , 2 gaz , 1 pe lemne , spatii de depozitare, deschidere spre centru , acces auto in curte , 3 locuri parcare. (Curte comuna) Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro