2 camere
35.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 2 cam in orasul loc. Movilita.Casa este . Acesta se afla in zona zona Movilita, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Movilita.Pretul de inchiriere a acestei case este de 35000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
150 m²
75.000 €
21.09.2017
vand casa parter + 1 la 38 km de bucuresti in comuna movilita iesire in dn2, 4 camere,2 bai sufragerie si bucatarie , suprafata totala a casei 150m, de vanzare sau de inchiriat , ideal vulcanizare cu iesire chiar in dn2 casa + teren 700 metri . De inchiriat mobilata 700€ De vanzare 75000€ ACCEPT SCHIMB CU APARTAMENT 3 CAMERE IN BUCURESTI SECTOR3 + O MICA DIFERENTA. PENTRU MAI MULTE DETALI SUNATI LA TELEFON, NU RASPUND MEILURILOR!
Mai mult lajumate.ro
3 camere
50 m²
27.000 €
01.01.2017
Casa de vanzare, in jud. Ialomita, comuna Movilita, la 30 de km distanta de Bucuresti, simplu de ajuns chiar si cu maxitaxi, din poarta pana la soseaua principala, primarie, centru, 5 minute de mers pe jos, casa are o amprenta de 80 mp, asezata pe un teren de 2300 mp, pe care se mai afla si 200 de mp de vita de vie. Casa este consolidata, este din caramida, invelita cu tabla lindab, geamuri termopan, o mica impresie o puteti forma si din poze, dar mai bine este la fata locului, are 3 camere plus bucatarie, este mobilata, dar mobila este modesta, are fantana in curte, pe strada se lucreaza pentru introducerea de apa curenta, gardul este refacut, merita vazuta, se si poate inchiria, mai multe informatii la telefon, rog maxima seriozitate, pretul total este 2 7.0 0 0 euro, dar daca posibilul cumparator nu doreste toti cei 2300 mp de teren, ii putem imparti exact cat se doreste si scadem din pret, avantajul este ca deschiderea terenului este de 15 m si pe fata si pe spate, deoarece are intrari de pe doua strazi. Doresc colaborarea cu potentiali cumparatori foarte seriosi, subliniez acest lucru, astept apel de la persoane interesate!
Mai mult lajumate.ro
2 camere
100 m²
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 cam. in orasul localitatea Movilita.Casa este ,avand o suprafata utila 100 m2. Acesta se afla in zona zona Movilita, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Movilita.Pretul de vinzare a acestei case este de 60000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
11.500 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul orasul Movilita.Casa este . Acesta se afla in zona zona Movilita, una dintre cele mai dorite zone din loc. Movilita.Pretul de vanzare a acestei case este de 11500 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
12.000 €
12.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Movilita.Casa este . Acesta se afla in zona zona Movilita, una dintre cele mai dorite zone din loc. Movilita.Pretul de vinzare a acestei case este de 12000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro