Casa Lovrin Vanzare/Inchiriat

Lovrin, Timiș Lovrin
4 camere
100 m²
58.000 €
03.11.2016
Preț fix Particular, vand casa + depozite: locatie: Lovrin, jud Timis; amplasament: Soseaua PRINCIPALA; teren: 2345 mp -iesire la 2 strazi asfaltate; baie cu cada; bucatarie mobilata; gresie, parchet, faianta,termopan; canalizare; curent electric trifazic; cablu, internet, telefonie fixa; apa curenta; centrala termica cu calorifere; cultura de afin, zmeur, lavanda, vita de vie, coacaz si capsuni. Pret 58000 EURO. Detalii telefonic la numarul 0728874426.
Mai mult anuntulcorect.ro
4 camere
32.000 €
21.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din orasul Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 32000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
40.000 €
24.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul orasul Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 40000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 60000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din orasul Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 60000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
11 camere
64.000 €
22.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 11 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 64000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
275.000 €
05.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din loc. Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 275000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro