Vila de închiriat cu 8 camere complet mobilate,bai proprii,cablu TV,acces internet,locuri de parcare,încălzire centralizată!Vila se afla la 5 min apropiere de pârtie și parcul Ariniș cu piscina acoperită,3 min de centrul orașului,8-10 min pana la Mănăstirea Voronet sau Mănăstirea Humorului. Prețul integral al vilei este de 100 lei/noapte de camera! Prețul unei camere la liber este cuprins între 120-150 lei/noapte! Pentru mai multe detalii sau rezervări : 0749062796
Gura Humorului, Suceava / Central
25
30.03.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Afacere in turism cazare gura humorului 2 vile cu camere de inchiriat introduse in circuit turistic de vânzare în Bucovina – Gura Humorului 327.000 EURO neg 2 vile cu camere de inchiriat introduse in circuit turistic de vanzare in Bucovina cu o capacitate totala de 10 camere (impartite in doua corpuri de cladire identice 5 dormitoare in fiecare corp), cu grupuri sanitare proprii, salon servit masa(living), bucatarie. Pensiunea este complet mobilata si utilata, este activa in circuitul turistic, are clasificare 2 stele , este promovata pe site-uri si la agentii de turism cu 2 ani de activitate. Se vinde cu dotarile actuale: mobilier, vesela, electrocasnice, etc. Amplasament deosebit, cu priveliste panoramica, accesibil la 300 m de complex balneoterapeutic cu apa sarata si energie piramidala PYRAMIA. Accesul este facil, fiind situata la, la aprox 5 km de mănăstirea Voroneț si la 1 km de parcul de agreement Arinis ( partie, piscina, tiroliana, etc). Cere detalii acum !
Gura Humorului, Suceava str Wurzburg 75 A
12 camere
300 m²
327.000
04.07.2017
Mai multanuntulcorect.ro
Casa Luca ofera posibilitatea de cazare in doua variante: o vila moderna si o cabana rustica avand fiecare curte separata. Vila moderna este structurata pe 2 nivele cu intrari separate, fiecare nivel avand 3 camere cu bai proprii, tv, wi-fi,balcon, living spatios, bucatarii complet utilate, foisor si gratar, putandu-se inchiria un singur nivel sau toata vila beneficiind de intimitate deplina. Cabana rustica va ofera cazare in 4 camere cu tv, balcon, wi-fi, 2 bai, bucatarie complet utilata, living, foisor, gratar si leagan. Casa Luca ofera turistilor discretie, confort si conditii de cazare de exceptie intr-un cadru de munte rapitor si autentic.
Voroneț, ~ 6 Km de Gura Humorului, Zona Bucovina
80 lei
22.02.2018
Mai multcarta.ro