5 camere
270 m²
1.250 €
04.07.2017
Vila superba, foarte spatioasa cu gradina de 1500 mp. Suprata utila 270 mp. Casa este partial mobilata. Parte: hol intrare, living generos cu semineu, bucatarie, loc de luat masa, birou, camera tehnica, WC, terasa. Etaj: dormitor matrimonial cu un dressing mare, 3 dormitoare, 2 bai, WC, camera de joaca. Curtea foarte generoasa cu 12 pomi fructiferi, este spatiu ideal de relaxare. Casa este disponibila din septembrie. Pretul 1250 Eur + garantie + comision agentie.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
280 m²
150.000 €
29.12.2016
Vand Casa (proprietar) ff.mare 280 mp construiti cu 2 Apartmente un Spatiu Comercial (inchiriat cabinet medical ) si teren 2500 mp. Spatiul Comercial compus din 2 incaperi+birou+wc iar apartamentele din 4 dormitoare,2 sufrageri,2 bai, bucatarie(+ de vara),holuri,terasa, pivnita,garaj,anexe,curte,fantana,gradina mare, absolut toate utilitatiile...(incalzire centrala si pe lemne si pe gaz,apa si proprie si de comuna,curent..etc...) ,toate inbunatatiriile...(gresie,faianta,parchet,termopane,polistiren..etc...),ultra central, 10 km de Timisoara 2 km de autostrada A1, pret negociabil sau schimb cu apartament + diferenta . pt.detalii cu placere la tel 0721 322722 Eugen
Mai mult lajumate.ro
3 camere
45.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul orasul Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 45000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
1 cameră
115.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 1 camera in orasul orasul Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din loc. Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 115000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
145 m²
59.500 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 cam in orasul orasul Giarmata.Casa este ,supr. utila 145 m.p.. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 59500 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
150 m²
115.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul loc. Giarmata.Casa este ,supr. util 150 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 115000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
150 m²
46.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Giarmata.Casa este ,supr. util 150 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vanzare a acestei case este de 46000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
75.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul localitatea Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vanzare a acestei case este de 75000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
150 m²
67.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul localitatea Giarmata.Casa este ,suprafata utila 150 m.p.. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din loc. Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 67000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
95 m²
65.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul localitatea Giarmata.Casa este ,avand o suprafata utila 95 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Giarmata.Pretul de vanzare a acestei case este de 65000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
150 m²
67.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam in orasul orasul Giarmata.Casa este ,avand o suprafata utila 150 m.p.. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Giarmata.Pretul de vanzare a acestei case este de 67000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
77.480 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa in orasul loc. Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Giarmata.Pretul de vanzare a acestei case este de 77480 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
155.000 €
04.04.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul orasul Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 155000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
120 m²
85.000 €
29.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 camere in orasul orasul Giarmata.Casa este ,suprafata utila 120 m2. Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din orasul Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 85000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
67.000 €
26.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul orasul Giarmata.Casa este . Acesta se afla in zona zona Giarmata, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Giarmata.Pretul de vinzare a acestei case este de 67000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro