Nu s-a găsit nimic
De vanzare/inchiriere teren in Romania, judetul Constanta, comuna Pecineaga, sat Vanatori, in apropierea Marii Negre, suprafata 100.000 m2, situat in intravilanul localitatii, inscris in Cartea Funciara cu categoria curti-constructii, teren liber fara constructii, in prezent arabil, propietar unic. Facilitati: curent electric pe teren, apa in apropiere, acces facil din DN, terenul beneficiaza de o documentatie pentru construire parc fotovoltaic cu toate aprobarile care poate fi donata cumparatorului (este nevoie doar de reactualizarea avizului tehnic de racordare la reteaua electrica). Parcul fotovoltaic are o capacitate de 4,5-4,8 MW si poate constitui o sursa privata de energie electrica, eficienta si convenabila, pentru functionarea infrastructurii de irigatii. Se preteaza pentru demararea unei investitii de amenajarea unei statii de incarcat baterii pentru masini electrice. Acces facil catre: drumul european Constanta-Mangalia In apropiere de Poartul Maritim Mangalia, Portul Maritim Constanta, calea ferata. Terenul este potrivit pentru: depozite – logistica, industrie usoara, agro-industrie, etc. Coordonatele GPS ale locatiei: lat 43°50'03.27"N / long 28°32'33.38"E Pret vanzare: 4,0 Euro/mp. Pret chirie: 0,7 Euro/m2/an. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Pecineaga , Constanta,Central
4
08.05.2018
Mai multlajumate.ro
De vanzare/inchiriere teren in Romania, judetul Constanta, comuna Pecineaga, sat Vanatori, in apropierea Marii Negre, suprafata 100.000 m2, situat in intravilanul localitatii, inscris in Cartea Funciara cu categoria curti-constructii, teren liber fara constructii, in prezent arabil, propietar unic. Facilitati: curent electric pe teren, apa in apropiere, acces facil din DN, terenul beneficiaza de o documentatie pentru construire parc fotovoltaic cu toate aprobarile care poate fi donata cumparatorului (este nevoie doar de reactualizarea avizului tehnic de racordare la reteaua electrica). Parcul fotovoltaic are o capacitate de 4,5-4,8 MW si poate constitui o sursa privata de energie electrica, eficienta si convenabila, pentru functionarea infrastructurii de irigatii. Se preteaza pentru demararea unei investitii de amenajarea unei statii de incarcat baterii pentru masini electrice. Acces facil catre: drumul european Constanta-Mangalia In apropiere de Poartul Maritim Mangalia, Portul Maritim Constanta, calea ferata. Terenul este potrivit pentru: depozite – logistica, industrie usoara, agro-industrie, etc. Coordonatele GPS ale locatiei: lat 43°50'03.27"N / long 28°32'33.38"E Pret vanzare: 4,0 Euro/mp, Pret chirie: 0,7 Euro/m2/an,
Pecineaga, Constanta,Constanta,Pecineaga
4
12.04.2018
Mai multromimo.ro
De vanzare/inchiriere teren in Romania, judetul Constanta, comuna Pecineaga, sat Vanatori, in apropierea Marii Negre, suprafata 100.000 m2, situat in intravilanul localitatii, inscris in Cartea Funciara cu categoria curti-constructii, teren liber fara constructii, in prezent arabil, propietar unic. Facilitati: curent electric pe teren, apa in apropiere, acces facil din DN, terenul beneficiaza de o documentatie pentru construire parc fotovoltaic cu toate aprobarile care poate fi donata cumparatorului (este nevoie doar de reactualizarea avizului tehnic de racordare la reteaua electrica). Parcul fotovoltaic are o capacitate de 4,5-4,8 MW si poate constitui o sursa privata de energie electrica, eficienta si convenabila, pentru functionarea infrastructurii de irigatii. Se preteaza pentru demararea unei investitii de amenajarea unei statii de incarcat baterii pentru masini electrice. Acces facil catre: drumul european Constanta-Mangalia In apropiere de Poartul Maritim Mangalia, Portul Maritim Constanta, calea ferata. Terenul este potrivit pentru: depozite – logistica, industrie usoara, agro-industrie, etc. Coordonatele GPS ale locatiei: lat 43°50'03.27"N / long 28°32'33.38"E Pret vanzare: 4,0 Euro/mp. Pret chirie: 0,7 Euro/m2/an.
Pecineaga, Constanta / Central
4
12.04.2018
Mai multhomezz.ro