Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Livezeni, De inchiriat, spatiu comercial
Vă oferim spre închiriere o casă spațioasă situată în Livezeni, în Cartierul Orizont, într-o zonă liniștită, departe de agitația zilnică a orașului. Casa tip P + 1 E ocupă o suprafață de 170 mp și dispune de un teren cu o suprafață de 600 mp. Curtea este frumos amenajată. La parter regăsim un living spațios, un loc de servit masa, o baie, o bucătărie și o terasă. La etaj se regăsesc trei dormitoare spațioase și două băi. De asemenea casa dispune și de un garaj. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Prețul de închiriere al casei este de 650 euro/ lună. Casa se poate închiria mobilată sau nemobilată. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
4 camere
170 m²
650
18.04.2018
Mai multprivatestate.ro
Vă oferim spre închiriere o casă spațioasă situată în Livezeni, în Cartierul Orizont, într-o zonă liniștită, departe de agitația zilnică a orașului. Casa tip P +1 E ocupă o suprafață de 125 mp și dispune de un teren cu o suprafață de 752 mp. Curtea este frumos amenajată. La parter regăsim un living spațios, o baie, o bucătărie, un dressing și o terasă. La etaj se regăsesc două dormitoare spațioase și o baie. De asemenea casa dispune și de un garaj. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Siguranța imobilului este oferită de sistemul de alarmă instalat. Prețul de închiriere al casei mobilată și utilată este de 550 euro/ lună. -- We offer for rent a spacious house located in Livezeni, in the Orizont District, in a quiet area away from the city's daily agitation. The G + 1F house occupies an area of ​​125 sqm and has a plot of 752 sqm. The courtyard is beautifully arranged. At the ground floor we find a spacious living room, a bathroom, a kitchen, a dressing room and a terrace. At the first floor there are two spacious bedrooms and a bathroom. Also the house has a garage. The rooms are modernly furnished and equipped with ceramic floor, wall tiles and parquet floors. The thermal comfort is ensured by the central heating system and by the double glazing windows. The security of the building is provided by the installed alarm system. The rental price of the furnished and equipped house is 550 euro/month.
Livezeni, Mures / Central
3 camere
125 m²
550
20.01.2018
Mai multhomezz.ro
Vă oferim o casă situată în Livezeni, în Cartierul Orizont. Aceasta are o suprafață de 180 mp și se află pe un teren de 800 mp. Casa este formată dintr-un living generos, trei dormitoare, o bucătărie, două băi, trei terase, o debara și un garaj. încăperile sunt modern amenajate și utilate cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan, deasemenea casa este izolată la exterior. Curtea este frumos amenajată cu gazon, pomi fructiferi, pomi ornamentali și un foișor. Cei interesați pot achiziționa casa complet mobilată și utilată la prețul de 159.000 euro, prețul fiind negociabil. Cei interesați pot închiria casa la prețul de 700 euro/lună. -- We offer you a house located in Livezeni, in the Orizont Neighborhood. It has an area of ​​180 sqm and it is located on a 800 sqm plot of land. The house consist of a generous living room, three bedrooms, a kitchen, two bathrooms, three terraces, a closet and a garage. The rooms are modernly decorated and equipped with parquet floors, wall tiles and ceramic floors. The thermal comfort is ensured by the central heating system and by the double glazing windows, the house has exterior insulation. The courtyard is beautifully landscaped with lawn, fruit trees, ornamental trees and a gazebo. Those interested can buy the fully furnished and equipped house at the price of 159,000 euros, the price being negotiable. Those interested can rent the house at the price of 700 euro / month.
Livezeni, Mures / Central
4 camere
180 m²
159.000
19.01.2018
Mai multhomezz.ro
Vă oferim spre închiriere o casă spațioasă situată în Livezeni, în Cartierul Orizont, într-o zonă liniștită, departe de agitația zilnică a orașului. Casa tip P + 1 E ocupă o suprafață de 170 mp și dispune de un teren cu o suprafață de 600 mp. Curtea este frumos amenajată. La parter regăsim un living spațios, un loc de servit masa, o baie, o bucătărie și o terasă. La etaj se regăsesc trei dormitoare spațioase și două băi. De asemenea casa dispune și de un garaj. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Prețul de închiriere al casei este de 650 euro/ lună. Casa se poate închiria mobilată sau nemobilată. -- We offer for rent a spacious house located in Livezeni, in the Orizont District, in a quiet area away from the city's daily agitation. The G + 1 F house occupies an area of ​​170 sqm and has a land with a surface of 600 sqm. The courtyard is beautifully arranged. At the groung floor we find a spacious living room, a dinning room, a bathroom, a kitchen and a terrace. At the first floor there are three spacious bedrooms and two bathrooms. The rooms are modernly furnished and equipped with ceramic floors, wall tiles and parquet floors. The thermal comfort is ensured by the central heating system and by the double glazing windows. The security of the building is provided by the installed alarm system. The rental price of the furnished and equipped house is 650 euro/ month.
Livezeni, Mures / Central
4 camere
170 m²
650
20.01.2018
Mai multhomezz.ro
Vă oferim o casă situată în Livezeni, în Cartierul Orizont.Aceasta are o suprafață de 180 mp și se află pe un teren de 800 mp.Casa este formată dintr-un living generos, trei dormitoare, o bucătărie, două băi, trei terase, o debara și un garaj. încăperile sunt modern amenajate și utilate cu parchet, gresie și faianță.Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan, deasemenea casa este izolată la exterior.Curtea este frumos amenajată cu gazon, pomi fructiferi, pomi ornamentali și un foișor.Cei interesați pot achiziționa casa complet mobilată și utilată la prețul de 159.000 euro, prețul fiind negociabil.Cei interesați pot închiria casa la prețul de 700 euro/lună.
Mures,Livezeni
4 camere
700
20.12.2017
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere o casă modernă, spațioasă, situată în Livezeni, într-o zonă liniștită. Casa tip S+P+1E ocupă o suprafață de 200 mp și dispune de un teren cu suprafața în 900 mp. Subsolul locuinței este compus din dressing, spațiu de joacă, camera tehnică, cămară și un garaj. La parter se află un living, dining, bucătărie, birou și baie. Etajul este format din trei dormitoare, două băi și o terasă. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță, parchet și geamuri de tip termopan. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică, de șemineu și de aparatul de aer condiționat. De asemenea, casa este izolată termic. Siguranța chiriașilor este oferită de sistemul de alarmă instalat. Aveți ocazia de a închiria superba casa mobilată și utilată la prețul de 800 euro/pe lună, acest preț fiind negociabil. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
4 camere
200 m²
800
03.06.2017
Mai multprivatestate.ro