Reclamație
Vand spatiu comercial situat la parter in suprafata de 180mp.
Brasov , Brasov Avram Iancu
180 m²
199.000 €
04.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
utilitati finisaje Gaz, Curent
Brasov,Tarlungeni
17.850 €
28.03.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Saturn Imob ofera spre vanzare 3.000 mp teren in Sohodol, cu toate utilitatile.Terenul de 3.098 mp are utilitatile la drum : curent electric, gaz, apa. Canalizarea se face cu fosa septica ( statie individuala de epurare ). Frotul stradal este de 162 ml.In zona se afla si alte vile de vacanta. Terenul are priveliste spre muntii Piatra Craiului, Tara Barsei si Muntii Bucegi.Accesul se face din doua parti : un drum din Tohanul Nou , prin Sohodol si alt drum din aproprierea Castelului Bran, drum partial asfaltat (aprox. 1,5 km) Distantele din DN 73 spre teren, sunt aprox. egale : 2 km.Toate actele de proprietate sunt in regula.Pretul de vanzare este de 15 euro / mp.Obs. Terenul se poate parcela.Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.
Brasov,Bran
47.000 €
05.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
utilitati finisaje Apa, Gaz, Curent
Brasov,Sanpetru
22.000 €
28.03.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren extravilan, situat in Brasov, in localitatea, ce a apartinut odinioara doar boierilor si negustorilor, Poiana Marului. Poiana Mărului este una dintre acele aşezări cu farmec, pe care daca pasesti esti invaluit de vraja ei si simti ca viata iti apartine cu adevarat. Proprietatea se bucura de o pozitie retrasa, cu panorama desfasurandu-se pe suprafata de 2.100 mp, aflata la doar 15 minute de punctele de interes local. Localizarea acestei oferta constituie un avantaj ravnit de multi dintre noi. Cateva informatii despre locatia unde se afla proprietatea:
Brasov, zona Vest
21.000 €
19.10.2018
Mai multimobiliare.ro
Reclamație
Vand teren intravilan in Sinca Noua, zona Morisoara, suprafata de 2.700 mp marginita de rau si de padure, acces pe drum pietruit, cca 750 metri pana la asfalt - DN73A, curent la 100 metri, zona recomandata pentru edificare cabana/ pensiune/ casute/ alte dezvoltari pentru agrement. Localizare: 45°40'11.1"N 25°14'59.8"E Comision intermediere 3%. Telefon 0722 244 301.
Brasov , Sinca Noua Morisoara
16.500 €
20.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
REMAX Central, va propune spre achizitionare un teren situat in intravilanul Brasovului, in cartierul Stupini. Suprafata este de 2300 mp, iar terenul are deschidere la doua drumuri asfaltate si este situat intre caseUtilitatile- gazul, apa si curentul electric- se afla la limita terenului, iar conform PUZ-ului, destinatia este - dotari de cartier, astfel incat poate avea urmatoarele utilizari: sedii ale unor companii, comert cu amanuntul, activitati asociative diverse, activitati sportive in spatii acoperite, etc.Oportunitatea de a achizitiona acest teren este una foarte buna, pretul acesteia fiind unul foarte atractiv.
Brasov,Brasov,Stupini
66.700 €
29.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Proprietatea a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al Coldwell Banker Alpin, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker, brand recunoscut la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite. LOCALIZARE: Terenul este situat in Sanpetru, zona strazii Triajului, proximitatea,, Pensiunea Ela; DATE TEHNICE: Terenul are forma dreptunghiulara avand deschidere de 35 ml. Accesul se face din drumul asfaltat, pe un drum in curs de amenajare, pietruit . Utilitatile se afla la 50 ml ( apa si current electric). AVANTAJE: - priveliste frumoasa - zona de case - acces facil IMPREJURIMI: Proprietatea este situata intr-o zona de case, accesul fiind unul facil . OBSERVATII: Zona rezidentiala de interes mediu. Coldwell Banker Alpin, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract. Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil. Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete. Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al Coldwell Banker Alpin.
Sanpetru, Brasov / Central
48.000 €
18.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Complexul turistic propus spre vanzare se afla in statiunea Fundata, o zona pitoreasca cu o panorama unica.Pentru aceasta proprietate nu se percepe comision de la cumparator.Anul finalizarii constructiei a fost 2008, insa pe parcursul anilor s-au construit si alte anexe si s-au adus imbunatatiri constructiilor, iar domeniul are in componenta sa urmatoarele:a) 44 143 mp terenb) 3500 mp de constructii c) Parc de panouri fotovoltaice (55 Kwh) pentru independenta energetica d) Baza sportiva formata din: Teren de Fotbal atestat FIFA; Teren de Tenis atestat ATP; Teren de Tenis-Fotbal (tenis cu piciorul); Terenurile de sport sunt amenajate pe fundatie de beton, acoperit cu gazon sintetic, inconjurate cu gard de 4 m inaltime si dispun de instalatie de nocturna e) 40 camere in 6 cladiri construite din caramida si beton, complet mobilate si utilate cu Televizoare, DVD Player, Minibar, Terasa proprie, Baie proprie, etc. - totul la standarde de 4 stele.f) 4 Sali foarte mari cu urmatoarele suprafete:Sala A – 180 metri patrati - RestaurantSala B – 156 metri patrati - ConferinteSala C – 220 metri patrati - Sala de jocuriSala D – 430 metri patrati – Multifunctionala(este la gri momentan)g) Patru foisoare de vara dotate cu mese si scaune din lemn masiv, de asemenea foisoarele in sine fiind construite din lemn masiv pe o fundatie de beton; Mese din lemn masiv pozitionate in curte pentru servirea mesei in aer liberh) Parcare interioarai) Suprafata terenului ocupat cu cladiri, drumuri, alei, anexe si dependinte este de 11 000 mp iar diferenta de 33 143 mp este liber si ramane deschis pentru extindere, constructii, diversificarea activitatii, etc.j) Terenul pe care se gasesc imobilele este imprejmuit cu gard de plasa zincata prinsa pe stalpi metalici - pe soclu de beton. Poarta de acces si gardul de la strada sunt din fier forjat (panouri de fier forjat de 1,7 m inaltime iar portile de 2,5 m inaltime).k) Aleea de acces este din beton cu borduri din beton .l) Toate spatiile libere situate intre constructii sunt amenajate ca spatii verzi si decorate cu elemente de lemn : carute decorative , fantani din lemn. Etc.m) Utilitati : curent electric, retea de apa curenta , canalizare proprie(statie epurare+fosa), butan gaz, televiziune prin satelit, internet wirelessn) Aventura-Park (2 tiroliene, tir cu arcul, partie de sanie si snow-tubing)Pretul pentru acest complex turistic - 2.650.000 Euro.Pentru informatii suplimentare contactati-ma:Consultant imobiliar Boznea Ionut, Brasov.Tel. - 0744121767
Brasov,Fundata
3500 m²
2.650.000 €
31.01.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Compania BNM Imobiliare va propune spre achizitie in regim de Reprezentare Imobiliara si Comision Cumparator 0%, o proprietate deosebita aflata la doar o distanta de 3 km distanta de Castelul Bran. Proprietatea este compusa dintr-un teren in suprafata de 3213 mp, situata in intravilanul comunei Bran, sat Sohodol, zona Coliba Vanatorilor. Terenul are o forma regulara si o panta medie de 11%, utilitatiile sunt in imediata apropriere, acces facil. Proprietatea se afla sub procedura de licitatie, pentru mai multe detalii si trimiterea actelor proprietatii va stam la dispozitie telefonic cat si prin email. COD INTERN 1731
Brasov,Timisu de Sus
34.724 €
11.07.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Terenul propus spre vanzare este situat in satul Magura, la drumul ce leaga Moeciu de Magura, drum ce urmeaza sa fie asfaltat. Utilitati:apa si curent la 150 m de teren Teren- intavilan Suprafata:5000 mp Poate fi impartit in 2 loturi de 2500 mp, dar in aceasta situatie pretul va fi de 8 euro/mp.
Brasov , Magura Vezi pe harta
6 €
19.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Comision cumparator: 0 % ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate din segmentul compus, situata in Brasov, Strada Lunga, nr. 260.Oferta se prezinta cu trei unitati distincte, cu acces si contorizare separata pentru fiecare dintre acestea.Prima componenta a imobilul este reprezentata de spatiul comercial, cu vestiar si baie, care actualmente este purtator de profit, contractual.A doua se prezinta printr-o garsoniera ce se compune din: camera, bucatarie, baie spatiile auxiliare, acces pod si beci de 21mp .A treia este materializata printr-un apartament format din: doua camere, living deschis cu bucatarie, baie si spatiile auxiliare.Intreaga proprietate este singura in curte si dispune de o gradina de 100 mp.Proprietatea o recomandam pentru rezidenta, pentru zona comerciala cat si regim investitional cu si/ sau.Desigur ca particularitatile acestei oferte invita la cunoasterea in detaliu de aceea avem telefoanele deschise catre dumneavoastra.. Consultant specializat pe acesta oferta:domnul Daniel Ivan0723354697Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:www.ascendentimobiliare.ro
Brasov,Brasov,Brasovul Vechi
5 camere
140 m²
139.800 €
11.04.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Teren intravilan de vanzare situat la iesirea din Sanpetru catre Bod (DJ103) intr-o zona linistita si cu o priveliste superba avand suprafata de 804mp. - Destinatie conform PUZ zona locuinte, construire ansablu de locuinte individual . - Front stradal 17m. - Regim maxim de inalitime P+1+M. - Curent electric. - Drum de acces pietruit pana la parcela. - Se pot construii chiar si 2 case pe parcela dupa cum se poate observa din pozele atasate. Deoarece nu locuim in tara nu avem posibilitatea si timpul necesar pt a construii propria noastra casa ,am luat decizia de a-l vinde. Pentru a viziona terenul/zona se poate merge pe cont propriu. Cei interesati de acest teren ne puteti contacta la nr de tel : +447787349447 Va multumim!, suprafata totala: 804
Brasov , Bod Vezi pe harta
12.500 €
19.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Se vinde teren de 300mp intravilan in Predeal accept unele schimburi cu Bmw x6 , Bmw seria 5, Bmw seria 7 după 2013 și cu audi A8, a7 și Q7
Predeal, Brasov / Malul Ursului
28.000 €
20.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
utilitati finisaje Apa, Canalizare, Curent
Brasov,Cristian
35.100 €
28.03.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Comision cumparator 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un domeniu situat in Brasov, Prejmer. Aici avem ferma din constructie de tip copertina cimentata cu un perete lateral, de 656 mp; grajd animale de 142 mp, constructie din caramida, sala tehnica de 42 mp, hala metalica de 147 mp, o casa din caramida compusa din 4 camere si hol de 83 mp, corp administrativ format dintr-o garsoniera de 53 mp, si un apartament cu suprafata totalade 179 mp format din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie si hol...etc.
Brasov, zona Nord-Est
280.000 €
10.10.2018
Mai multimobiliare.ro
Reclamație
Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren aflat intr-o pozitie de exceptie, situat la intrarea in Brasov dinspre Stupini langa Vodafone si centura . Terenul este intravilan si dispune de toate utilitatile in apropiere . Pozitionare avantajoasa deschide oportunitatea, noului proprietar, pentru constructii multifunctionale, constructie hala industriala, cladire de birouri, etc. Desigur ca acesta oferta necesita o cunoastere in detaliu. Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare. Consilier dedicate acestei oferte: doamna Andreea Militaru 0769434980 Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive: www.ascendentimobiliare.ro
Brasov,Stupini Stupini
86.000 €
05.10.2018
Mai multanuntimobiliarbrasov.ro
Reclamație
Particular vand 2 parcele in intravilan de 700 mp. si 2200 mp., langa constructii, situat in Bod Sat, zona livada, destinatie constructii civile, utilitati langa teren, curent electric, apa, pret 18 Euro/mp cer si ofer seriozitate maxima!
Bod, Brasov / Nord
18 €
04.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
ASCENDENT IMOBILIAREpropune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren intravilan, in suprafata de 1702 mp, situat la intrarea in Rasnov dinspre Brasov, vis-a-vis de Carrefour. Dispune pe langa o pozitionare foarte avantajoasa si de un proiect de hotel sau bloc, cu regimul de inaltime de P 2E M si de toate utilitatile, facand din aceasta proprietate, un obiectiv imobiliar foarte atractiv.Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.Consilier dedicat acestei oferte:Domnul George Mosor 0732847048Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:www.ascendentimobiliare.ro
Brasov,Rasnov,Florilor
119.800 €
28.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-o proprietate situata pe 13 Decembrie, cu teren 680 mp. Oferta deschide oportunitati atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru segmentul activitati de turism, spatiu de birouri, minipensiune, sediu firma si alte activitati comerciale.Casa din spatele curtii se prezinta pe demisol, parter si mansarda si este structurata pe 6 incaperi, suprafata totala fiind de 200 mp. Casa necesita renovare si benficiaza si de o curte proprie in spate.Segmentul de interes este reprezentat de partea din fata a terenului, exista certificat de urbanism P 2 M pentru spatiu comercial la strada. Posibilitate constructie cladire de birouri, minipensiune, restaurant etc, front stradal de 18 m.Se ofera flexibiliate.Consilier dedicat:doamna Larisa Ciocan0762623127Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:www.ascendentimobiliare.ro
Brasov,Brasov,Centrul Civic
290.000 €
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Terenul propus spre vanzare este situat intre Brasov si Cristian, intre Duvenbeck si Hutchinson cu deschidere la DN 73. Suprafata este de 10.300 mp cu deschidere de 74 ml la DN 73 Brasov-Pitesti. Regimul actual al terenului este extravilan arabil, urmand ca printr-un Plan de Urbanism Zonal sa se schimbe destinatia terenului - comerciala sau industriala. Terenul este pretabil activitatilor comerciale: show-room-uri, hipermarket-uri, hoteluri sau alte activitati comerciale. De asemenea terenul este pretabil si activitatilor industriale: hale de productie sau depozitare. Utilitatile(apa si canal, gaz si curent electric) sunt in apropierea terenului, undeva la maxim 150 metri distanta de teren. Pret 33 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Brasov, Brasov, Brasov-Cristian, DN 73
10300 m²
339.900 €
06.10.2018
Mai multanunt-imob.ro
Reclamație
Teren IEFTIN pentru casa in Cristian.Propunem la vanzare teren 413 mp cu front de 18 m cu utilitatile la aprox 20 metri.Terenul se afla in Cristian la intrare in zona Eroilor si conf CU iunie 2017 terenul are POT 30%,CUT 0.6,Regim de inaltime de S P E M.Pretul parcelei este doar 17500 euro!!!
Brasov,Cristian
17.500 €
06.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran, la circa 700-800 metri adancime de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Rompetrol.Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete.Structura din: Demisol - diferite spatii tehnice, beciParter - living, bucatarie,receptie si un apartament pentru administrator.Etaj 1 - un mic living, 5 camere cu baie si balcon proprii, sala de mese si sala de recreere - masa de biliard.Etaj 2 - 5 camere extrem de spatioase cu bai proprii.Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare.Teren 2200 mp, exista parcare amenajata, mic teren de baschet, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii, un mic iaz, spatii verde si ample pline de vegetatie.Amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 700 mp, respectiv 600 mp utili.Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane.Incalzirea se face cu o centrala termica Wiessman pe lemne.Descriere emotionala:Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre castelul Bran, dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2012, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, cu ziduri de sprijin ale terenului in panta tot din beton, constructie din caramida poroterm, izolata cu polistiren de 10, densitate mare.Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze.Pretul de achizitie este de 350.000 Euro.Exista posibilitatea de a se achizitiona si terenul de langa pensiune in suprafata de 3000 mp la pretul de 25 Euro/mp.Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.Pentru informatii suplimentare contactati-ma:Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov.Tel: 0744121767.
Brasov,Moieciu de Sus
8 camere
450 m²
230.000 €
20.12.2017
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Scoatem la vanzare teren pe Calea Bucuresti-Ramada.Terenul are suprafata de 7100 mp cu front la C.Bucuresti de 60 metri unde sunt si toate utilitatile.Terenul se afla intre Hotel Ramada si Benzinaria Lukoil.Terenul este ideal pentru hotel,benzinarie,motel,restaurant,showroom auto sau de alt profil.Situarea terenului pe DN 1 Brasov-Bucuresti aproape de intersectie cu ocolitoarea Brasovului ii da o nota si utilizare aproape unica mai ales ca e ultimul teren liber ce se mai gaseste in aceasta zona.Atat acesta cat si cel de v-a-v de la Mol se poat parcela in doua.Pretul este de 300 euro/mp,usor negociabil.
Brasov,Brasov
300 €
06.08.2018
Mai multwizmo.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe