Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Târgu Frumos, De inchiriat, spatiu comercial
36 m²
330
Tue Apr 17 2018 18:19:37 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat în centrul Orașului Târgu Mureș, într-o zonă cu vad comercial. Acesta ocupă o suprafață de 36 mp. Spațiul este compus dintr-o încăpere open space. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță și parchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de teracotă și de geamurile tip termopan. Prețul de închiriere al spațiului comercial este de 330 euro/lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mai multprivatestate.ro
3 camere
450 m²
3,150
Wed Apr 18 2018 11:31:52 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat într-o zonă semicentrală, moderat circulată, în Târgu Mureș, în apropierea Gării. Spațiul este compus dintr-o cameră mare tip open space cu vitrină, două încăperi și două toalete. Proprietarii sunt dispuși să renoveze spațiul. Cei interesați pot închiria spațiul la prețul de 3.150 euro/lună, prețul fiind negociabil. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mai multprivatestate.ro
2 camere
45 m²
250
Tue Apr 17 2018 18:44:03 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat în centrul Orașului Târgu Mureș, într-o zonă cu vad comercial. Acesta ocupă o suprafață de 45 mp. Spațiul este compus dintr-o încăpere open space. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică. Prețul de închiriere al spațiului comercial este de 250 euro/lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mai multprivatestate.ro
2 camere
50 m²
350
Wed Apr 18 2018 06:53:17 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat în Zona 7 Noiembrie în Târgu Mureș, într-o zonă cu vad comercial. Acesta ocupă o suprafață de 50 mp. Spațiul este compus din două camere și o baie. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică. Prețul de închiriere al spațiului comercial este de 350 euro/lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mai multprivatestate.ro
120 m²
650
Wed Apr 18 2018 12:44:29 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere o casă, situată într-o zonă liniștită și semicentrală a Orașului Târgu Mureș. Casa ocupă o suprafață utilă de 110 mp, și teren în suprafața de 230 mp. Locuința este compusă din două dormitoare, un antreu , un hol de intrare, o bucătărie complet mobilată și utilată, trei băi. Încăperile sunt amenajate cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan, de asemenea dispune și de aparat de Aer Condiționat și sistem de alarmă. Aveți ocazia de a închiria casa parțial mobilată la prețul de 650 euro/ lună , preț ușor negociabil. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! pret 650 € 5 €/m² Suprafata construita (m²) 120 m² Suprafata teren (m²) 230 m² Suprafata utila (m²): 110 Numarul de camere: 2 Tip proprietate: singur in curte Numarul de bai: 2 Infrastructura electricitate canalizare apa curenta Comoditati centrala termica conducta de gaze naturale Siguranta sistem de alarma usa blindata Localizare transport public
Mai multstoria.ro
2 camere
650
Tue Apr 17 2018 09:31:58 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere o casă, situată într-o zonă liniștită și semicentrală a Orașului Târgu Mureș. Casa ocupă o suprafață utilă de 110 mp, și teren în suprafața de 230 mp.Locuința este compusă din două dormitoare, un antreu , un hol de intrare, o bucătărie complet mobilată și utilată, trei băi. Încăperile sunt amenajate cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan, de asemenea dispune și de aparat de Aer Condiționat și sistem de alarmă. Aveți ocazia de a închiria casa parțial mobilată la prețul de 650 euro/ lună , preț ușor negociabil.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mai multwizmo.ro
4 camere
180 m²
800
Sat Feb 24 2018 20:35:56 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un Spațiu Comercial de închiriat în Târgu Mureș pe Strada Cuza Vodă, o zonă semicentrală a orașului. Acesta este format din D+P+E și are o suprafață totală de 180 Mp. Spațiul este compartimentat astfel: demisolul are o suprafață de 20 Mp, la parter sunt 70 mp iar la etaj 90 mp. Acesta beneficiază de două băi. Spațiul este amenajat cu gresie peste tot și tapet iar confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan. Acesta este la 5 minute de centru orașului și se pretează pentru diferite activități cum ar fii spațiu de birouri, cabinet medical, salon înfrumusețare etc . Cei interesați pot închiria Spațiul la prețul de 800 euro/lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mai multprivatestate.ro
1,000
Sun Jan 28 2018 02:25:08 GMT+0000 (UTC)
3000mp, teren, zona Reprezentanta Toyota, inchiriere, cod553, teren intravilan, ideal pentru investitii (industrial, rezidential, birouri, comercial), vecinatati (situat in apropierea Reprezentantei Toyota, in planul 2, la circa 200m de drumul european Iasi - Targu Frumos), nr. fronturi stradale: 1, minim 18m front stradal, utilităţi (apa, canalizare, gaze, curent, curent trifazic), amenajare strazi (betonate), mijloace de transport la 200m, alte caracteristici (oportunitate de investitite, acces auto), inchiriere in exclusivitate, 1000Euro luna, negociabil, comision agentie. pret 1 000 € Suprafata teren (m²) 3 000 m²
Mai multstoria.ro
46 m²
330
Thu Jan 25 2018 14:35:41 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat în centrul Orașului Târgu Mureș, într-o zonă cu vad comercial. Acesta ocupă o suprafață de 36 mp. Spațiul este compus dintr-o încăpere open space. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță și parchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de teracotă și de geamurile tip termopan. Prețul de închiriere al spațiului comercial este de 330 euro/lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! pret 330 € 7 €/m² Suprafata construita (m²) 46 m² Suprafata utila (m²): 36 Comoditati conducta de gaze naturale Infrastructura apa curenta
Mai multstoria.ro
35 m²
130
Thu Jan 25 2018 12:32:15 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat în Târgu Mureș, Zona Piața Armatei, o zonă semicentrală cu un vad comercial bun. Acesta ocupă o suprafață de 27 mp. Spațiul este compus dintr-o încăpere și o baie. Este amenajat cu gresie, faianță și geamuri de tip termopan. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică. Dispune de contoare la comun cu un alt spațiu comercial. Prețul de închiriere al spațiului comercial este de 130 euro/ lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client! pret 130 € 4 €/m² Suprafata construita (m²) 35 m² Suprafata utila (m²): 27 Comoditati baie privata
Mai multstoria.ro