450 €
16.11.2017
Spatiu comercial pretabil magazin, birouri, fast-food, cafenea, productie, cabinet medical sau salon infrumusetare de inchiriat in Sibiu zona Tiglari cu o suprafata totala de 78 mp, situat la parterul unui imobil constructie separata, pozitionat intr-o zona foarte intens circulata unde se afla scoala, gradinita, magazine, dispensar, biserica, statii de autobuz si taxi. Spatiul ofera viitorului beneficiar o compartimentare de tip open-space cu acces comun la un grup sanitar si la o curte comuna pentru acces marfa, are un excelent vad pietonal si auto, cu 2 intrari direct din strada pe scari din beton placate cu gresie si deschidere la doua strazi intens circulate (10x8 metri liniari) cu vitrina din geam termopan de 12 metri liniari. Printre imbunatatirile si dotarile pe care le prezinta spatiul, putem aminti: geamuri si usi din termopan cu tamplarie din aluminiu / PVC, contorizari separate la utilitati ( apa si curent ), aer conditionat, sistem de alarma, instalatii electrice si sanitare noi, pereti zugraviti in lavabil, gresie si faianta. Acest spatiu se inchiriaza la pretul de 450 Euro / lunar. Suprafaţă totală: 78 m² An finalizare construcție: 2010 Vitrină: 10 m Stadiu construcţie: Finalizat Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 1 Număr Grupuri Sanitare: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Tip imobil: Centru comercial Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
126 m²
1.200 €
18.11.2017
Spatiu comercial cu vitrina de inchiriat in zona Alba Iulia din Sibiu, situat la parterul unui bloc intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere diverse puncte de interes, precum: banci, farmacii, sedii firma, magazine, intersectie intens circulata atat auto cat si pietonal. Acesta are o suprafata de 140 mp totali, vitrina de aproximativ 20 m, compus dintr-o camera open-space cu o suprafata de aproximativ 90 mp, avand posibilitate de extindere, birou si 2 bai, precum si rampa de aprovizionare. Imobilul este pretabil pentru mai multe tipuri de activitate, precum: centru medical, supermarket, reprezentanta, casino, salon infrumusetare, birouri. Pretul de inchiriere este de 1200 euro + Tva, usor negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
120 m²
1.000 €
18.11.2017
Spatiu birouri de inchiriat mobilat in zona Ultracentrala SIBIU Imobilul este situat administrativ în zona ultracentrala a municipiului Sibiu. Spatiul cu destinatia de birouri, are suprafata utila de 120mp+46mp.(3 balcoane si o terasa), exista posibilitatea realizari unei sali training de 56 mp, din biroul 1 si 2 acestea fiind separate de o usa tripla-glisanta in evantai -birou 1 ( 28 mp) prevazut cu camera server, mobilat; -birou 2 ( 28mp), mobilat şi balcon (7mp.); -birou 3 ( 26 mp ), mobilat şi balcon (7 mp.); -birou 4 ( 20 mp ), mobilat; -incapere centrala termica (4 mp.) cu C.T. de 24 Kw instant si termostat in fiecare birou, cu obiect de protocol ce include mini-frigider, plita electrica si chiuveta; -baie ( 6 mp ) şi hol ( 8 mp.) cu balcon (7 mp.) si terasa ( 25 mp.) unde se pot amenaja locuri de fumat. Spatiul este zugravit in lavabil, prevazut cu parchet, gresie, faianta, sistem de alarma pe patru zone de siguranta si sistem logistic de telecomunicatii (telefonie, internet, tv.,fax). Administrativ spatiul este bransat individual la energie electrica, gaz metan si apa canal. Posibilitati parcare: -Piata 90 = 120 loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 100 m) -Front proprietate la strada =4loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 15 m). Chiriasul plateste: O suma lunara in cuantum de 4500 lei/luna (1000 Euro). Suma cuprinde chiria lunara si valoarea consumurilor de utilitati lunare (consum gaze naturale, energie electrica, apa-canal si salubritate) pe care chiriasul le face. Doresc ca plata sa se faca trimestrial, in primele 10 zile lucratoare ale primei luni de inchiriere din trimestru. Spatiul este disponibil şi se poate vizita.
Mai mult topimobiliare.ro
80 m²
550 €
16.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat, cu o suprafata de 96 mp totali si 80 mp utili, in Piata Mare din Sibiu, situat la parterul unui imobil pozitionat ultracentral. Beneficiaza de un vad foarte bun pietonal, foarte aproape de Piata Mare, iar in viitorul apropiat se va putea face accesul si din Nicolae Balcescu, actele fiind inaintate catre Primarie, asteptandu-se aprobarea proiectului. Locuinta este foarte bine compartimentata, formata din 4 camere si 2 bai, iar spatiul detine toate imbunatatirile necesare, centrala termica, calorifere din otel, spoturi, parchet geamuri termopan. Este pretabil pentru birouri, cafenea - vara se poate scoate terasa in zona pietonala, salon de infrumusetare si alte activitati, localizat in zona cu cel mai mare interes din oras. Pretul de inchiriere al spatiului comercial este de 550 euro, usor negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
2.500 €
16.11.2017
Spatiu comercial 550 mp utili de inchiriat in Sibiu zona Orasul de Jos, situat pe o strada cu sens unic, compusa din P Et 1 M avand o suprafata utila de 550 mp. Acest imobil a fost construit in anul 2010 din caramida, avand geamuri la strada si cu o deschidere de 20 m, cu acces auto si curtea cu o suprafata de 160 mp care poate fi folosita ca si terasa sau pentru parcarea autoturismelor. Parterul acestui imobil are o suprafata utila de 150 mp si este compus dintr-o incapere open space, trei grupuri sanitare si camera tehnica. La etaj accesul se face de la parter pe o scara din beton, unde se gaseste o alta incapere open space si o camera pretabila pentru un birou separat, suprafata utila pentru etaj fiind de 185 mp. Accesul la mansarda se face la fel pe o scara din beton, unde se afla o incapere open space cu o vedere superba catre Turnul din centrul orasului. In aceasta curte se mai afla inca un imobil cu o suprafata utila de 70 mp, format din parter cu o incapere, baie cu cabina de dus si o sala de sedinte la mansarda. Acest imobil are imbunatatiri cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie PVC si 3 foi de sticla ( antiefractie ), usa termopan cu tamplarie PVC la intrare, parchet, centrala termica, gresie si faianta. Spatiul de la strada este destinat pentru spatiu comercial, fiind pretabil pentru mai multe tipuri de activitate: restaurant, clinica medicala, spatiu de birouri. Pretul de inchiriere pentru intreg imobilul este de 2500 euro / luna. Suprafaţă totală: 660 m² An finalizare construcție: 2010 Vitrină: 10 m Stadiu construcţie: Finalizat Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 5 Număr Grupuri Sanitare: 4 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5-10 Tip imobil: Centru comercial Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
960 m²
5.900 €
17.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata totala de 1152 mp, cu o deschidere stradala de 20 metri liniari, pretabil pentru sediul unei societati comerciale, reprezentanta, clinica medicala sau birouri. Imobilul a fost construit in anul 2015, are un regim de inaltime D+P+E1+E2+M, o amprenta la sol de 240 mp, o structura de rezistenta din cadre si plansee din beton armat, pereti din caramida Porotherm termoizolati in exterior cu polistiren de 15 cm, acoperis din tigla si ferestre tip termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului. Spatiul este compartimentat astfel: la demisol sunt 230 mp utili, doua bai, 3 camere decomandate si spatiu generos pretabil pentru sala de sedinte, laborator, sala de conferinte si un hol central care face legatura intre incaperi; parterul dispune de un spatiu generos de 200 mp utili care permite recompartimentare putand fi amenajat ca spatiu comercial, showroom, receptie sau birouri, etajul 1 si 2 au ca suprafata 400 mp utili compartimentati in 14 camere decomandate fiecare cu baie iar mansarda cu o suprafata de 130 mp utili este compartimentata in doua apartamente fiecare cu doua camere, cate o baie si bucatarie. Spatiul se inchiriaza la pretul de 5900 euro, avand in vedere ca spatiul este la rosu primele luni de inchiriere sunt gratuite.
Mai mult topimobiliare.ro
1.000 €
19.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: Situata in Centrul Istoric al Sibiului, aceasta locatie poate sa bucure pe oricine langa o bautura preferata si o mancare buna, DACA O INCHIRIEZI! Ai o idee BUNA de afacere? Acum ai si o locatie BUNA pentru ideea ta, la un PRET la fel de BUN!!! Amplasarea sa este una potrivita pentru acest gen de activitate datorita zonelor de interes public din imediata apropiere: scoli, parcuri, B-dul N. Balcescu, magazine si institutii. 2. Beneficii tehnice ale ofertei: - Spatiu pretabil pentru: restaurant, cafenea, pub etc. - Se poate amenaja terasa stradala, cu vedere larga spre zona istorica a orasului. 3. Situatia juridica: - Proprietar - Liber de sarcini ID ACTIV IMOB: 199939 Suprafaţă totală: 100 m² An finalizare construcție: 1945 Vitrină: 10 m Stadiu construcţie: Finalizat Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 2 Număr Grupuri Sanitare: 1 Tip imobil: Casă/Vilă Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Spatiu birou de inchiriat in Sibiu, Selimbar - 100 mp

Sibiu , județul Sibiu, zona Selimbar , repere Centrul de afaceri Selimbar
100 m²
165 €
17.11.2017
Va propunem spre inchiriere un spatiu birou in Selimbar, in apropiere de Centrul de Afaceri si sediul societatii Aquila. Spatiul birou de inchiriat in Selimbar este situat la etaj 1 (din 3 etaje), intr-o cladire de birouri si are o suprafata utila de 100 mp. Suprafata terenului este de 7340 mp, cu o parcare generoasa, in curte. Scurta descriere spatiu birou de inchiriat in Selimbar: Regim de inaltime: D + P + 3E Spatiu birou de inchiriat in Selimbar este situat la ETAJ INTERMEDIAR si este compus din 2 camere si un grup sanitar. Mod predare spatiu birou de inchiriat in Selimbar:- Partial mobilata si utilata- Centrala termica + calorifere- Parchet si mocheta- Gresie si faianta- Geamuri termopan- Contorizare separata la curent si gaz- Parcare privata- Strazi pavate si iluminate - Predare incepand cu data de 01.12.2017- Numeroase puncte de interes in zonaStadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de finisat la cheie, incepand cu data de 1/12/2017.Locatie: Spatiu birou de inchiriat este situat in Selimbar, cu intrare directa din strada Mihai Viteazu. In apropiere se afla Centrul de Afaceri Selimbar si Motel Dracula. Accesul se face foarte usor, la cativa metri de DN1, iesirea inspre Mohu. Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate si asfaltate.Puncte de interes:- Zona comerciala : Kaufland, Promenada Mall, Carefour, Auchan- Benzinarie- Fast food & restaurante- Statii de autobuz si taxiPret: Spatiu birou de inchiriat in Selimbar poate fi inchiriat la doar 1.65 Euro/mp + TVA (165 Euro/ luna + TVA). ID intern 1281. Cod intern: 1281
Mai mult cauta-imobiliare.ro
2 camere
550 €
16.11.2017
Acest spaţiu comercial din Sibiu costă 550 EUR pe lună. Spaţiul comercial se află în cartierul Calea Dumbravii și a fost construit în anul 2000.
Mai mult wizmo.ro
110 m²
450 €
17.11.2017
Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 132 mp situat la etajul 2 din 2 al unui vile construite in anul 2004 si renovata cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2013 cu acces separat direct din strada. Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din hol mare la intarea in apartament cu acces in toate incaperile, trei incaperi decomandate partial mobilate (se vor elibera la cerere), un dressing generos ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare, o bucatarie mobilata si utilata complet, o baie spatioasa cu geam de aerisire. Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice acestui tip de locatie cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa de intrare si interior din lemn masiv de cea mai buna calitate, parchet din lemn masiv in incaperi, gresie, faianta, contorizari separate la utiliati, centrala termica proprie si calorifere de otel, scara de acces placata cu gresie si balustrade de inox, acces separat direct din strada. Pretul de inchiriere al spatiului nemobilat este de 450 euro/luna negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
400 €
17.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat in zona Rahovei din Sibiu, situat la parterul unui bloc cu 4 nivele, cu o suprafata totala de 84 mp, alcatuit din 3 camere spatioase si luminoase, o bucatarie mobilata si dotata cu frigider, o baie de servici, o baie mobilata si dotata cu cada, ambele dotate cu sistem de ventilatie, camerele si bucataria au vedere spre fata blocului, respectiv spre strada principala. Ca si imbunatatiri putem mentiona: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, jaluzele si usa metalica la intrare. Imobilul din care face parte spatiul, este situat intr-o zona cu trafic auto si pietonal intens, in vecinatatea acestuia aflandu-se farmacii, statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine alimentare si nu numai, piata agro-alimentara, florarii, scoli, gradinite si multe alte puncte de interes public, aceste aspecte facand spatiul pretabil pentru birouri, reprezentanta, magazin, casa de pariuri, cabinet medical, salon de infrumusetare sau orice alta afacere de actualitate. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 400 euro / luna. Suprafaţă totală: 84 m² An finalizare construcție: 1970 Vitrină: 10 m Stadiu construcţie: Finalizat Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 3 Număr Grupuri Sanitare: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
225 m²
1.000 €
17.11.2017
Spatiu pentru birouri de inchiriat, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 225 mp, amenajat la demisolul inalt al unui imobil situat pe o strada cu trafic auto redus, parcare amenajata, acces auto usor si aproape de statii de autobuz, pretabil pentru sediu social, cabinete medicale, sala de fitness, salon de infrumusetare. Avand intrare separata, spatiul este foarte luminos si poate fi recompartimentat in functie de nevoile viitorului chirias, detine grup sanitar si o camera pentru oficiu. Spatiul detine utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii activitatii cum ar fi accesul si contorizarea separata, posibilitate de conectare internet pe fibra optica si cablu TV, centrala termica proprie cu calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, usi si ferestre tip termopan cu tamplarie PVC. Pretul de inchiriere al spatiului este de 1.000 euro / luna.
Mai mult topimobiliare.ro
65 m²
600 €
18.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Centrul Istoric, situat intr-o zona intens circulata atat pietonal cat si auto, cu o suprafata totala de 75 mp, cu o compartimentare de tip open space, contorizare separata, o deschidere de 11 metri liniari si acces direct din strada. Acesta este pretabil pentru cabinet medical sau de avocatura, magazin, salon de infrumusetare, casa de pariuri, reprezentanta sau spatiu de birouri. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 600 euro / luna negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
430 m²
2.500 €
17.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata totala de 516 mp, cu o deschidere stradala de circa 20 metri liniari, pretabil pentru sediul unei societati comerciale, reprezentanta, clinica medicala sau birouri. Imobilul a fost construit in anul 2015, are un regim de inaltime D+P, o amprenta la sol de 240 mp, o structura de rezistenta din cadre si plansee din beton armat, pereti din caramida Porotherm termoizolati in exterior cu polistiren de 15 cm, acoperis din tigla si ferestre tip termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului. Spatiul este compartimentat astfel: la demisol sunt 230 mp utili, doua bai, 3 camere decomandate si spatiu generos pretabil pentru sala de sedinte, laborator, sala de conferinte si un hol central care face legatura intre incaperi; parterul dispune de un spatiu generos de 200 mp utili care permite recompartimentare putand fi amenajat ca spatiu comercial, showroom, receptie sau birouri. Spatiul se inchiriaza la pretul de 2500 euro, avand in vedere ca spatiul este la rosu primele luni de inchiriere sunt gratuite.
Mai mult topimobiliare.ro
115 m²
900 €
19.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat zona Nicolae Balcescu in Sibiu, cu o suprafata totala de 138 mp, situat la subsolul unei vile construita in anul 1620. Locatia este foarte spatioasa de tip open space, cu doua intrari separate, doua incaperi mari, o bucatarie, o baie si un mic spatiu pentru depozitare, care poate fi amenajat dupa preferintele clientului. Zona in care se afla spatiul este una foarte buna cu trafic pietonal intens avand in apropiere majoritatea punctelor de interes, Piata Mare, centrul istoric, banci, zona comerciala, parcuri, restaurante, hotel, strazile din jur sunt asfaltate si iluminate. Spatiul necesita renovare, poate fi amenajat in functie de destinatia dorita, detine urmatoarele imbunatatiri: gresie, decoratiuni din caramida si piatra, centrala proprie cu calorifere din otel, contorizare separata. Acest imobil este pretabil pentru restaurant, pub, cafenea, club, casino, datorita locatiei foarte bune si spatiul generos. Pretul de inchiriere al spatiului este de 900 euro / luna, dar datorita faptului ca necesita renovare, primele luni pretul de inchiriere este negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
135 m²
600 €
16.11.2017
Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Spitalul Judetean cu o suprafata totala de 160 mp situat la etajul intermediar 1 din 2 al unei vile construita in jurul anilor 1965 si renovata in totalitate in anul 2013 cu materiale de cea mai buna calitate. Acesta este structurat si compus din trei incaperi foarte spatioase cu geamuri la strada, un hol de acces la intrare, o baie cu cabina de dus nou renovata, o bucatarie mobilata si utilata complet (plita gaz incorporabila, cuptor incorporabil, combina frigorifica) si o debara care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau arhiva. Spatiul dispune de imbunatatirile si utilitatile necesare acestui tip de locatie gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv in camere, centrala proprie si calorifere de otel, sobe de teracota functionale, contorizari separate, conexiune linie telefonica/internet, sistem de alarma si supraveghere video, usi de lemn masiv la interior si usa antiefractie la intrare. Acest spatiu este pretabil pentru birouri notariale, birouri de avocatura, birouri de mediator, dar si cabinete medicale individuale. Spatiul se inchiriaza la pretul de 600 euro / luna negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
20 m²
250 €
18.11.2017
Se inchiriaza spatiu comercial cu 1 camera si baie in constructie individuala, curte proprie de circa 30 mp cu acces auto, filigorie, pretabil pentru birou, atelier, frizerie, coafor, magazin, depozit. Spatiul are o suprafata de circa 20 mp la care se adauga un spatiu pentru depozitare in pod, a fost renovat complet in 2017 urmand a fi amenajat complet de catre proprietar in functie de cerintele viitorului chirias, dispune de incalzire cu convector, incalzitor tip instant pentru apa calda, baie cu dus. Proprietatea se inchiriaza la pretul de 250 euro / luna.
Mai mult topimobiliare.ro
40 m²
300 €
17.11.2017
Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Industriala Vest, compus din mai multe incaperi cu suprafete cuprinse intre 40 si 240 mp, situate la etajele 2 si 3 al unei cladiri cu acces separat pe o scara interioara la fiecare nivel, construita la inceputul anului 2006 pe structura de panouri sandwich. Birourile dispun de toate utilitatile si dotarile specifice acestui tip de spatiu cum ar fi intrare separata din hol, usi metalice de interior, acces cartela magnetica pe palier, sistem de climatizare propriu in fiecare birou, conexiune internet si linie telefonica, sistem de alarma si senzori incendiu, supraveghere video, camera server, jaluzele verticale la geamuri, geamuri termopan cu tamplarie PVC, tavan casetat si corpuri de iluminat cu neon, gresie, faianta, centrala termica proprie si calorifere de otel, grup sanitar, contorizari separate la utilitati. Spatiul se inchiriaza la pretul de 7 euro + TVA / mp usor negociabil.
Mai mult topimobiliare.ro
1.990 €
17.11.2017
Ocazie!!! Singurul spatiu comercial la parter cu vitrina de 4 metri liniari, de inchiriat in zona Calea Dumbravii ( Dioda ) din Sibiu, cu o suprafata totala de 240 mp. Spatiul este situat la parterul unei cladiri renovata in totalitate cu materiale de cea mai buna calitate, cu o deschidere de 8 metri liniari la o strada intens circulata atat auto cat si pietonal.Locatia este spatioasa si luminoasa cu vizibilitate maxima compusa din 2 spatii, 2 grupuri sanitare si un spatiu pentru depozitare, amenajat in partea din spate alocatiei.Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile desfasurarii activitatii de comert si nu numai, cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, la intrarea in spatiu usa din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, usi din lemn masiv la interior, centrala termica a imobilului si calorifere de otel, sistem de climatizare propriu, vitrina de 4 metri liniari din geam termopan cu tamplarie PVC, gresie, vopseadecorativa, sistem de supraveghere video, contorizari la utilitati.Zona in care este amplasata locatia este una de maxim interes cu trafic intens pietonal dar si auto, la doar 2 minute de centrul Sibiului, ideal desfasurarii activitatii de comert, cafenea, cazino, reprezentanta, casa de pariuri, salon de infrumusetare sau orice alta destintatie datorita vizibilitatii sporite a acestuia.Pretul de inchiriere al locatiei este de 1990 euro / luna, negociabil. Cod intern: 14013
Mai mult romaniarealestate.ro
175 m²
1.050 €
18.11.2017
Cladire de birouri de inchiriat in zona Lazaret din Sibiu, complet renovat si modernizat in 2017, format din P+1E+2E+M, pretabil pentru sediu firma, call center, reprezentanta, showroom, birouri precum si alte destinatii. Spatiul de birouri este format dintr-o camere open-space si dispune de numeroase modernizari: climatizare, iluminat performant, bucatarie, sala de conferinta, grup sanitar si numeroase locuri de parcare in curte. Imobilul se afla intr-o zona buna pe piata imobiliara, in apropiere aflandu-se statie de autobuz, magazine, sedii firma si se afla la doar 6 minute de Centrul Istoric. Pretul de inchiriere al spatiului de birouri cu suprafata de 175 mp este de 5 euro / mp + tva.
Mai mult topimobiliare.ro
93 m²
1.000 €
19.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: Situata in Centrul Istoric al Sibiului, aceasta locatie poate sa bucure pe oricine langa o bautura preferata si o mancare buna, DACA O INCHIRIEZI! Ai o idee BUNA de afacere? Acum ai si o locatie BUNA pentru ideea ta, la un PRET la fel de BUN!!! Amplasarea sa este una potrivita pentru acest gen de activitate datorita zonelor de interes public din imediata apropiere: scoli, parcuri, B-dul N. Balcescu, magazine si institutii. 2. Beneficii tehnice ale ofertei: - Spatiu pretabil pentru: restaurant, cafenea, pub etc. - Se poate amenaja terasa stradala, cu vedere larga spre zona istorica a orasului. 3. Situatia juridica: - Proprietar - Liber de sarcini ID ACTIV IMOB: 199939
Mai mult topimobiliare.ro
4 camere
80 m²
850 €
16.11.2017
Descriere oferta Spatiu de birouri zona Hipodrom 2, Sibiu. Spatiul are o suprafata de 65mp si este amplasat la parterul unui imobil. Este impartit in 4 camere decomandate, 2 grupuri sanitare, hol. Este pretabil pentru cabinete medicale, cabinete stomatologice, birouri, firma de IT, sau diferite activitati. Accesul in imobil este cu interfon. Se inchiriaza pe termen lung. Se poate inchiria si doar un birou la pretul de 250 euro/birou. *Agentia imobiliara Terra - ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 8976 Dotari Stadiu Finisare: Imbunatatit,
Mai mult imobiliareterra.ro
1 m²
10 €
16.11.2017
Agentia imobiliara Terra propune spre inchiriere spatiu pentru birouri in zona centrala, Sibiu, situata la etajul I al unei cladiri exclusive de birouri. Imobilul este compartimentat in 3 incaperi open space, toalete separate de femei si barbati, chicineta. Spatiul poate fi separat si securizat in vederea accesului controlat, contorizarea energiei electrice si a apei este separata pe fiecare nivel. Imobilul are o suprafata utila de 174 mp, cu intrare supravegheata video. - Agentia imobiliara Terra - www. ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 4504
Mai mult topimobiliare.ro
3.500 lei
16.11.2017
Spatiu comercial de inchiriat situat in Sibiu, strada Tirgul Vinului, nr.6.
Mai mult lajumate.ro
1 2 3 4 5 6