Intre Kaufland si Peny, 1500mp cladire P+1si anexe cu deschidere stradala, cu toate utilitatile, le puteti inchiria pt.productie, cabinete ( avocatura, medicale, mediere,etc.), depozitare produse piata, masini, s.a., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 10, numar loc de parcare: 10, suprafata utila: 1500, suprafata totala: 1500, suprafata construita: 1500, anul constructiei: 1999
Buzau Ramnicu Sarat
3
14.06.2018
Mai multpubli24.ro
Ofer spre inchiriere 2 spatii comerciale (unul in suprafata de 100 m si altul in suprafata de 80 mp) racordate la toate utilitatile (curent electric, gaze naturale, apa si canalizare) amplasate in centrul municipiului Rm. Sarat, judetul Buzau. Fiind unul langa altul cele 2 spatii pot fi transformate intr-un singur spatiu in suprafata de 180 mp fapt ce il face pretabil ca sediu al unei institutii, filiale bancare, sediu al unei farmacii, sediu al unui centru de analize medicale, etc. Cladirea dispune de certificat energetic. Pretul chiriei se negociaza la fata locului., suprafata totala: 180
Buzau Ramnicu Sarat
1
10.05.2018
Mai multpubli24.ro
Ofer spre inchiriere 2 spatii comerciale (unul in suprafata de 100 m si altul in suprafata de 80 mp) racordate la toate utilitatile (curent electric, gaze naturale, apa si canalizare) amplasate in centrul municipiului Rm. Sarat, judetul Buzau. Fiind unul langa altul cele 2 spatii pot fi transformate intr-un singur spatiu in suprafata de 180 mp fapt ce il face pretabil ca sediu al unei institutii, filiale bancare, sediu al unei farmacii, sediu al unui centru de analize medicale, etc. Cladirea dispune de certificat energetic. Pretul chiriei se negociaza la fata locului.
Ramnicu Sarat, Buzau,Buzau,Ramnicu Sarat
1
24.04.2018
Mai multromimo.ro
Intre Kaufland si Peny, 1500mp cladire P+1si anexe cu deschidere stradala, cu toate utilitatile, le puteti inchiria pt.productie, cabinete ( avocatura, medicale, mediere,etc.), depozitare produse piata, masini, s.a.
Ramnicu Sarat, Buzau,Buzau,Ramnicu Sarat
10 camere
1.5 m²
3
05.05.2018
Mai multromimo.ro
Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial situat stradal pe Bulevardul Ramnicu Sarat in suprafata de 50 mp. cu o vitrina de 8 ml. pretabil pentru orice gen de activitata comerciala cat si birou, showroom etc. General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare Incalzire: Termoficare, Calorifere Internet: Cablu, Fibra Optica, Wireless Stare interior: Buna Usi interioare: Pvc Usa intrare: Pvc Ferestre: PVC Pardoseala: Gresie Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta Izolatie termica: Exterior Alte spatii: Anexe Mobilat: Nemobilat Contorizare: Gaze, Caldura, Apa Vecinatati: Scoala Generala, Farmacie Statut juridic: Cadastru, Intabulare Recomandat Pentru: Comercial, Birouri, Comercial - Retail
Dristor, Bucuresti
2 camere
50 m²
1.000
19.01.2018
Mai multimobiliare24.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor Metrou, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 57 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe sufragerie. Situat la etajul 1 din 10 intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1977 si reabilitat in anul 2016, apartamentul beneficiaza de umbra pe tot parcursul zilei. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la doar 3 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 6086. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dristor
2 camere
57 m²
76.500
10.07.2018
Mai multlajumate.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor Metrou, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 57 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe sufragerie. Situat la etajul 1 din 10 intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1977 si reabilitat in anul 2016, apartamentul beneficiaza de umbra pe tot parcursul zilei. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la doar 3 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 6086.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dristor
2 camere
57 m²
76.500
10.07.2018
Mai multhomezz.ro
6086 Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor Metrou, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 57 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe sufragerie. Situat la etajul 1 din 10 intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1977 si reabilitat in anul 2016, apartamentul beneficiaza de umbra pe tot parcursul zilei. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la doar 3 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 6086.
Sector 3, Bucuresti,Bucuresti,Sector 3,Dristor
76.500
11.07.2018
Mai multromimo.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare o garsoniera amenajata cu mult bun gust, pretabila pentru investitie, la 2 minute distanta fata de statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2. Proprietatea este de tip confort 1, varianta semidecomandata, avand o suprafata totala de 33 mp, prevazuta cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis, incorporat in suprafata camerei. Garsoniera este situata la etajul 8 din 10 intr-un bloc extrem de curat, mixt, construit in anul 1984 si care va intra in reabilitare anul acesta. Locuinta beneficiaza de finisaje moderne (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica) si se vinde mobilata asa cum apare prezentata in imaginile care insotesc anuntul. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, certificat energetic) este in lucru, pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5913. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dristor
53.500
02.07.2018
Mai multlajumate.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare o garsoniera in zona Dristor Ramnicu Sarat, confort 1, semidecomandata, avand o suprafata totala de 33 mp, prevazuta cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis. Garsoniera este situata la etajul 6 din 10 intr-un bloc curat, construit in anul 1986 si reabilitat in anul 2016. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; piata si la 12 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 6030.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dristor
1 cameră
33 m²
38.000
25.06.2018
Mai multhomezz.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare o garsoniera in zona Dristor Ramnicu Sarat sens giratoriu, confort 1, decomandata, avand o suprafata totala de 36 mp, prevazuta cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe camera. Garsoniera este situata la etajul 2 din 10 intr-un bloc curat, construit in anul 1977 si inclus in lista Primariei pentru programul de reabilitare. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica) si in functie de discutia finala cu proprietarul se poate vinde semimobilata/mobilata. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare si la 10 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5968.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dristor
36 m²
43.500
23.06.2018
Mai multhomezz.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 53 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe sufragerie. Apartamentul este situat la etajul 8 din 8 intr-un bloc ingrijit, construit in anul 1984 si care va intra in programul de reabilitare in 2018. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la 10 minute de mers pe jos de statia de Metrou plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5777. pret 62 300 € 1 175 €/m² Suprafata construita (m²) 53 m² Numarul de camere 2 Etaj 8 (din 8) Suprafata utila (m²): 53 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: renovat Anul constructiei: 1984 Compartimentare: decomandat
Bucuresti, Sectorul 3, Dristor
2 camere
53 m²
62.300
03.07.2018
Mai multstoria.ro
5913 Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare o garsoniera amenajata cu mult bun gust, pretabila pentru investitie, la 2 minute distanta fata de statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2. Proprietatea este de tip confort 1, varianta semidecomandata, avand o suprafata totala de 33 mp, prevazuta cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis, incorporat in suprafata camerei. Garsoniera este situata la etajul 8 din 10 intr-un bloc extrem de curat, mixt, construit in anul 1984 si care va intra in reabilitare anul acesta. Locuinta beneficiaza de finisaje moderne (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica) si se vinde mobilata asa cum apare prezentata in imaginile care insotesc anuntul. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, certificat energetic) este in lucru, pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5913.
Sector 3, Bucuresti,Bucuresti,Sector 3,Dristor
53.500
05.07.2018
Mai multromimo.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor - Ramnicu Sarat, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 52 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe bucatarie. Situat la etajul 4 din 4 intr-un bloc curat, construit in anul 1982 si care intra in programul de reabilitare in anul 2018, apartamentul beneficiaza de o priveliste foarte placuta catre zona din fata blocului. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica). Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la 10 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial Park Lake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5837. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dristor
2 camere
52 m²
64.500
27.06.2018
Mai multlajumate.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Dristor Metrou, confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 52 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe bucatarie. Apartamentul este situat la etajul 7 din 8 intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1983 si reabilitat in anul 2016. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica) si se vinde mobilat si utilat asa cum apare prezentat in imaginile care insotesc anuntul. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri; gradinita; sedii bancare; Piata Ramnicu Sarat si la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a centrului comercial ParkLake. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5993.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dristor
2 camere
52 m²
72.000
05.06.2018
Mai multhomezz.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more