Salon de inchiriat

Orsova, Mehedinti, Mehedinti, Orsova
4 camere
80 m²
600
Sun Dec 03 2017 11:49:44 GMT+0000 (UTC)
Afacere la cheie! Ofer spre inchiriere centru de infrumusetare complet mobilat si utilat cu aparatura si ustensile. Dispune de spatiu coafor, camera masaj, salon cosmetica, manichiura, pedichiura. Spatiu dotat cu sistem de supraveghere video si alarma. Mai multe detalii la telefon.
Mai multromimo.ro

Inchiriez centru de infrumusetare

Orsova, Mehedinti, Mehedinti, Orsova
4 camere
80 m²
600
Sun Dec 03 2017 18:49:39 GMT+0000 (UTC)
Spatiu complet utilat si mobilat pentru desfasurarea activitatilor de cosmetica, tratamente corporale, coafura, manichiura si pedichiura. Pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati.
Mai multromimo.ro

SPATIU COMERCIAL DE INCHIRIAT ORSOVA, MH

Orsova, Mehedinti, Mehedinti, Orsova
200 m²
5
Sun Dec 03 2017 13:02:23 GMT+0000 (UTC)
Imobil proprietate personala, format din demisol+parter+etaj, 2 intrari, contructie 2012, izolat termic,finisaje de calitate, termopan, aer conditionat, incalzire electrica, racordat la apa, canal, curent,internet, telefonie fixa, supraveghere video, sistem de alarma, amplasat in zona comerciala (Piata 1800- Petrom). Se poate inchiria separat fiecare nivel. Detalii la telefon.
Mai multromimo.ro

Proprietar- Închiriez spatiu comercial in Orșova.MH

Orsova, Mehedinti, Mehedinti, Orsova
200 m²
700
Fri Dec 08 2017 23:01:35 GMT+0000 (UTC)
Imobil pe 3 nivele , demisol, parter, etaj. Constructie finalizată în 2012 , izolata termic, finisaje calitate. Racordat la toate utilitățile necesare. Sistem de alarma si supraveghere video.
Mai multromimo.ro

spatiu-parter imobil

Orsova, Mehedinti, Mehedinti, Orsova
150 m²
7
Thu Dec 07 2017 16:33:53 GMT+0000 (UTC)
Denumire Spatiu: Sala Locatie: Parter Hotel Dierna Zona: Centru Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 nr.18 Proprietar: SC UNITA TURISM HOLDING SA Descriere spatiu: o singura incapere neamenajata cu intrare de pe bdul 1 Decembrie , spatiul este prevazut la intrare cu un hol mic, este luminat natural printr-un geam mare de sticla cu vedere la parcare,in vecinatatea Judecatoriei Orsova, incaperea are un spatiu si pentru grupuri sanitare. Spatiu este pretabil pentru sediu de banca, sala de conferinta, show-room, restaurant, sediu birouri, discoteca, incaperea are un spatiu si pentru grupuri sanitare. Suprafata: 150 mp Anexe spatiu: nu exista spatii anexe Accesul: din bdul 1 Decembrie 1918 nr.18 Utilitati: nu exista utilitati dar se pot racorda Chirie lunara solicitata: 7.44 euro/mp cu TVA. Pretul nu include utilitatile.
Mai multromimo.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Orşova, De inchiriat, spatiu comercial

Soseaua Virtutii nr 14, stradal

Soseaua Virtutii nr 14, stradal Bucuresti
80 m²
990
Sun Jan 14 2018 22:55:23 GMT+0000 (UTC)
Soseaua Virtutii nr 14, stradal, inchiriez spatiu pe Sos. Virtutii, stradal cu scara exterioara la parter de bloc din 1992, renovat modern, centrala proprie, 2 grupuri sanitare, 5 minute de Metrou Lujerului si Crangasi si 1 min de tramvai Proprietar inchiriez 80 mp utili dintre care 42 mp utili sunt transformati in Spatiu Comercial cu Autorizatie la fel si scara exterioara separata,totul Renovat Modern,Nou,Centrala proprie pe instalatie din cupru,spatiu la parter de bloc din 1992,monolit,Stradal,cu 2 grupuri sanitare renovate modern,la 5 minute de Metrou Lujerului si Crangasi, si 1 minut de tramvai 41, Uverturii si Orsova,tramvai care trece prin fata spatiului, Toate utilitatile, Contract Anaf pe termen lung, mai multe Detalii la Telefon.0773 86 2005, Super Oferta ! Detalii Suplimetare Aer conditionat Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Parcare Renovat Vitrina stradala
Mai multanuntul.ro

Inchiriere garsoniera nemobilata, Militari metrou Lujerului

Sector 6, Bucuresti, Bucuresti, Sector 6
1 cameră
40 m²
300
Tue Dec 19 2017 23:16:51 GMT+0000 (UTC)
Inchiriere garsoniera nemobilata, ideal pentru birouri firma, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. La cerere se poate mobila/utila, in functie de cerintele viitorului chirias. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet, grup sanitar cu cada, camara spatioasa, gratii la geamuri. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie),si Comisionul agentiei imobiliare. Intermedierea acestei inchirieri este efectuata de catre agentia imobiliara, comisionul acesteia fiind de 50% din pretul chiriei pe o luna. Alte caracteristici: Structura rezistenta: beton Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 0 Destinatie: Birouri, Rezidential Alte detalii pret: Comision agentie 50% din valoarea chiriei pe o luna Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Betonate, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Gaz Sistem Incalzire: Calorifere, Termoficare Finisaje: Stare interior: Buna Ferestre cu geam termopan: PVC Izolatii termice: Bloc izolat termic Podele: Parchet Usi interior: Lemn Pereti: Vopsea lavabila Dotari: Mobilat: Nemobilat Dotari imobil: Interfon, Lift Servicii: Servicii imobil: Administrare
Mai multromimo.ro
300
Mon Dec 18 2017 20:51:49 GMT+0000 (UTC)
Inchiriere garsoniera nemobilata, ideal pentru birouri firma, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. La cerere se poate mobila/utila, in functie de cerintele viitorului chirias. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet, grup sanitar cu cada, camara spatioasa, gratii la geamuri. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie),si Comisionul agentiei imobiliare. Intermedierea acestei inchirieri este efectuata de catre agentia imobiliara, comisionul acesteia fiind de 50% din pretul chiriei pe o luna. Suprafaţă totală: 44 m² An finalizare construcție: 1985 Vitrină: 10 m Stadiu construcţie: Finalizat Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 1 Număr Grupuri Sanitare: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Aproape de metrou: Da Tip imobil: Centru comercial Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
1 cameră
42 m²
300
Fri Dec 15 2017 00:18:36 GMT+0000 (UTC)
Inchiriere garsoniera nemobilata, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet nou, pereti zugraviti de curand, grup sanitar cu cada si fereastra pentru aerisire. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie),si Comisionul agentiei imobiliare. Intermedierea acestei inchirieri este efectuata de catre agentia imobiliara, comisionul acesteia fiind de 50% din pretul chiriei pe o luna. Confort: 1 sporit Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Garsoniera nemobilata, Militari Virtutii

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
1 cameră
42 m²
300
Thu Dec 21 2017 17:59:56 GMT+0000 (UTC)
Inchiriere garsoniera nemobilata, ideal pentru birouri firma, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. La cerere se poate mobila/utila, in functie de cerintele viitorului chirias. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet, grup sanitar cu cada, camara spatioasa, gratii la geamuri. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie),si Comisionul agentiei imobiliare. Intermedierea acestei inchirieri este efectuata de catre agentia imobiliara, comisionul acesteia fiind de 50% din pretul chiriei pe o luna. Confort: 1 sporit Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
1 cameră
42 m²
300
Sun Dec 24 2017 23:36:51 GMT+0000 (UTC)
Supermarket-uri, statii peco, mijloace de transport in comun, metrou Lujerului, complex comercial Sir. SAT06B055. Inchiriere garsoniera nemobilata, ideal pentru birouri firma, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. La cerere se poate mobila/utila, in functie de cerintele viitorului chirias. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet, grup sanitar cu cada, camara spatioasa, gratii la geamuri. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie),si Comisionul agentiei imobiliare. Intermedierea acestei inchirieri este efectuata de catre agentia imobiliara, comisionul acesteia fiind de 50% din pretul chiriei pe o luna. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB BUCURESTI. CONTACT NON-STOP Comision: 50% din valoarea chiriei pe o luna imediat
Mai multimobiliare.ro

Militari, Virtutii

Militari, Virtutii Bucuresti
40 m²
300
Thu Dec 14 2017 22:17:06 GMT+0000 (UTC)
Militari, Virtutii, parter, ideal punct de lucru pentru firme, bloc reabilitat termic, constructie 1985, decomandata, geamuri termopan, nemobilata, 40 mp, Sos. Virtutii, Pret 300 euro cu contract Anaf. Inchiriere garsoniera nemobilata, zona Militari -metrou Lujerului - Virtutii. Garsoniera se afla situata pe Bdul.Virtutii, langa statia de tramvai Orsova. Se afla situata la parter, compartimentarea este decomandata, se inchiriaza nemobilata. Dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet nou, pereti zugraviti de curand, grup sanitar cu cada si fereastra pentru aerisire. Blocul a fost reabilitat termic, scara curata, ingrijita, locuri de parcare in fata imobilului. Mijloace de transport in comun in imediata apropriere (statia de tramvai Orsova la aproximativ 20 metri distanta). La doar 10 minute de mers pe jos se afla Complexul Comercial Sir, si statia de metrou Lujerului. Pretabil atat pentru locuit, cat si pentru birouri de firma - punct de lucru. Conditii de inchiriere: La semnarea contractului de inchiriere se va achita 1 luna Chirie, Garantia (echivalentul a 1 luna chirie), si Comisionul agentiei imobiliare (50% din valoarea chiriei pe o luna) Optiuni interior Apometre Liber Termopan Renovat Usa metalica Optiuni exterior Lift Reabilitat termic
Mai multanuntul.ro

Aradului Vest , spatii pentru birouri .

Timisoara, zona Aradului Orsova
250 m²
1,250
Fri Dec 08 2017 15:01:36 GMT+0000 (UTC)
De inchiriat spatiu pentru birouri , in zona Aradului Vest , in suprafata de 250 mp , amenajat . Spatiul cuprinde 6 incaperi , 2 bai , si este disponibil imediat.
Mai multspatiicomerciale.ro

Spatiu de inchiriat

Bucuresti, Sector 6, zona Uverturii Orsova
81 m²
1,215
Sat Sep 30 2017 06:43:18 GMT+0000 (UTC)
Spatiu de inchiriat cu multiple destinatii, aproape de toate zonele de interes, mijloace de transport la 10 minute. Acesta este pretabil pentru birouri de avocatura, farmacie, notariat,etc.
Mai multspatiicomerciale.ro

Aradului Vest , spatii pentru birouri .

Timisoara, zona Aradului Orsova
250 m²
1,250
Mon Nov 28 2016 22:38:24 GMT+0000 (UTC)
De inchiriat spatiu pentru birouri , in zona Aradului Vest , in suprafata de 250 mp , amenajat . Spatiul cuprinde 6 incaperi , 2 bai , si este disponibil imediat.
Mai multspatiicomerciale.ro