1,6 m²
1 lei
04.02.2017
PARTICULAR INCHIRIAZA 2 HALE DE DEPOZITARE SAU PRODUCTIE . PENTRU ORI CE INFORMATII CONTACTATIMA LA NUMERELE DE TELEFON DE MAI JOS . Hala1 Suprafata totala 1600m2 . Recent renovata conform standardelor europene . Hala2 Total suprafata 1600m2, compartimentata in 4. 1: 300 m2 2: 650 m2 3: 650 m2 Locative: judetul Galati, comuna Independenta. Tel : 0765193018 Tel : 00393271529703
Mai mult romimo.ro
6 camere
270 m²
390.000 €
17.08.2017
Vila se afla in zona Prelungirea Ghencea- in Cartierul Latin- Mega Image- Restaurantul Latin. Vila reprezinta o investitie foarte buna, deoarece inafara de casa pe ntru locuit, mai beneficiaza pe teren de 2 spatii comerciala pe parter+ etajul 1, spatii care aduc lunar 1000 de euro chirie, spatii care au o pozitie foarte buna. Vila este P+1+M, construita in 2007, cu o amprenta de 110 mp, este din caramida porotherm , cu plansee de beton peste fiecare etaj, co izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Parterul si etajul 1 au o inaltime de 3,40 metri. Vila este impartita astfel- parter= living+ dormitor+ baie+hol+ terasa; etajul 1= 2 dormitoare+ 1 baie+ 1 dormitor matrimonial cu baie proprie+ 2 balcoane+ 1 terasa; Mansarda= open space+ 1 baie. Finisajele casei sunt de foartee buna calitate- gresie, faianta, parchet, termopan, 7 aparate de aer conditionat, tevile pentru calorifere sunt trase prin sapa, acoperis din tigla Bramac, prize si intrerupatoare Gavis, alarma si sistem de monitorizare video. Vila se vine mobilata si utilata, cu mobila de bucatarie Franke, masina de spalat vase, cat si mobilier camere si dormitoare Mobexpert. Fiecare camera are televizor, fiecare etaj are distribuitori , insemnand independenta fiecarui etaj. Curtea este amenajata, , cu foisor rustic acoperit, si are un put cu apa care desrveste gradina. Este racordata la toate utilitatile- apa, canalizare, gaze, curent. Zona este foarte buna, vila reprezinta o investitie foarte buna atat pentru locuit cat si comercial.
Mai mult imopedia.ro
5 camere
270 m²
390.000 €
19.08.2017
Vila se afla in zona Prelungirea Ghencea- in Cartierul Latin- Mega Image- Restaurantul Latin. Vila reprezinta o investitie foarte buna, deoarece inafara de casa pe ntru locuit, mai beneficiaza pe teren de 2 spatii comerciala pe parter+ etajul 1, spatii care aduc lunar 1000 de euro chirie, spatii care au o pozitie foarte buna. Vila este P+1+M, construita in 2007, cu o amprenta de 110 mp, este din caramida porotherm , cu plansee de beton peste fiecare etaj, co izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Parterul si etajul 1 au o inaltime de 3,40 metri. Vila este impartita astfel- parter= living+ dormitor+ baie+hol+ terasa; etajul 1= 2 dormitoare+ 1 baie+ 1 dormitor matrimonial cu baie proprie+ 2 balcoane+ 1 terasa; Mansarda= open space+ 1 baie. Finisajele casei sunt de foartee buna calitate- gresie, faianta, parchet, termopan, 7 aparate de aer conditionat, tevile pentru calorifere sunt trase prin sapa, acoperis din tigla Bramac, prize si intrerupatoare Gavis, alarma si sistem de monitorizare video. Vila se vine mobilata si utilata, cu mobila de bucatarie Franke, masina de spalat vase, cat si mobilier camere si dormitoare Mobexpert. Fiecare camera are televizor, fiecare etaj are distribuitori , insemnand independenta fiecarui etaj. Curtea este amenajata, , cu foisor rustic acoperit, si are un put cu apa care desrveste gradina. Este racordata la toate utilitatile- apa, canalizare, gaze, curent. Zona este foarte buna, vila reprezinta o investitie foarte buna atat pentru locuit cat si comercial. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Curent Apă Gaz Canalizare Încălzire Climă Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
70 m²
500 €
02.08.2017
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu - zona Turnisor Suprafata utila 70mp Constructie separata, independenta Acces din strada Vitrina si usa de sticla Zona de depozitare + birou Locatie foarte buna, vizibila Afacerea dumneavoastra merita o locatie mai buna! Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial bine pozitionat in cartierul Turnisor - zona strazii Bieltz - o locatie care va poate asigura succesul in afacere! Pretabil pentru showroom, magazin, salon, depozit, atelier productie, birou/sediu firma. Spatiul este o constructie separata, independenta si este format din: - o incapere separata de 33mp cu intrare din strada + vitrina si usa de sticla - o zona de birou - o zona de depozitare - toaleta + debara. Dotari: - sistem de climatizare - spoturi - renovat recent, este intr-o stare foarte buna - curent trifazic. Toate utilitatile sunt separate. Detalii la telefon 0744122963 - Luana.
Mai mult romimo.ro

Vila Prelungirea Ghencea- Cartierul Latin.

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Prelungirea Ghencea
5 camere
270 m²
350.000 €
29.07.2017
Vila se afla in zona Prelungirea Ghencea- in Cartierul Latin- Mega Image- Restaurantul Latin. Vila reprezinta o investitie foarte buna, deoarece inafara de casa pe ntru locuit, mai beneficiaza pe teren de 2 spatii comerciala pe parter+ etajul 1, spatii care aduc lunar 1000 de euro chirie, spatii care au o pozitie foarte buna. Vila este P+1+M, construita in 2007, cu o amprenta de 110 mp, este din caramida porotherm , cu plansee de beton peste fiecare etaj, co izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Parterul si etajul 1 au o inaltime de 3,40 metri. Vila este impartita astfel- parter= living+ dormitor+ baie+hol+ terasa; etajul 1= 2 dormitoare+ 1 baie+ 1 dormitor matrimonial cu baie proprie+ 2 balcoane+ 1 terasa; Mansarda= open space+ 1 baie. Finisajele casei sunt de foartee buna calitate- gresie, faianta, parchet, termopan, 7 aparate de aer conditionat, tevile pentru calorifere sunt trase prin sapa, acoperis din tigla Bramac, prize si intrerupatoare Gavis, alarma si sistem de monitorizare video. Vila se vine mobilata si utilata, cu mobila de bucatarie Franke, masina de spalat vase, cat si mobilier camere si dormitoare Mobexpert. Fiecare camera are televizor, fiecare etaj are distribuitori , insemnand independenta fiecarui etaj. Curtea este amenajata, , cu foisor rustic acoperit, si are un put cu apa care desrveste gradina. Este racordata la toate utilitatile- apa, canalizare, gaze, curent. Zona este foarte buna, vila reprezinta o investitie foarte buna atat pentru locuit cat si comercial. Facilitam creditarea bancara. Curent, Apă, Gaz, Canalizare, Încălzire, Climă
Mai mult homezz.ro
250 m²
1.650 €
22.07.2017
GLX5005373. Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 2, in suprafata construita de 250 mp, suprafata utila 216 mp, compartimentati astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere1650 euro lunar + TVA negociabil in functie de termenii contractului. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB PLOIESTI. CONTACT NON-STOP Structura rezistenta: beton Nr terase: 0 Nr grupuri sanitare: 2 Suprafata terase: 0 mp Nr garaje: 0 Vicii cunoscute: Nr incaperi: 3 Destinatie recomandata: Spatii de birouri Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate,Betonate); Mijloace de transport; Iluminat stradal Utilitati - Sistem incalzire (Termoficare,Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat,Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Curent trifazic,Apa,Canalizare,Gaz,CATV,Telefon) Finisaje - Izolatii termice (Exterior,Interior); Podele (Gresie,Mocheta); Stare interior (Buna); Ferestre cu geam termopan (PVC) Dotari - Dotari imobil (Interfon,Lift,Video interfon); Diverse (Sistem de alarma) Servicii - Servicii imobil (Administrare,Paza,Supraveghere video) pretinchiriere: 1650 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 6.6 monedainchiriereunitar: EUR Disponibilitate proprietate: imediat Alte detalii pret:
Mai mult spatiicomerciale.ro
9 camere
255.000 €
10.07.2017
De inchiriat sau vanzare curte cu platforma betonata de 4000m, rampa reparatii auto exterioara si una interioara, 3 hale renovate de inaltimi intre 5 si 6m utili cu suprafetele de 400, 570, si 750 m2 open space in care se poate intra direct cu TIR, 2 grupuri sanitare si birouri. Curte proprie cu intrare direct din DN sosea asfaltata. Curtea are in total 17000m2, 380V, ... centrala pe lemne, .. Hala de 750 m2 este in curs de izolare termica si dispune de bucatarie si baie proprie. Chirie 2500 Euro lunar pentru toata curtea cu hale cu tot, numai pentru contracte pe perioade mai mari de 1 an. Se pot inchiria si hale individual depinde de disponibilitate. Amplasamentul este la Mangalia drumul national iesirea catre Negru Voda langa depozitul ecologic de deseuri al orasului. Ma puteti contacta telefonic 727839694.
Mai mult imobiliare.topestate.ro
250 m²
1.650 €
01.07.2017
GLX5005373. Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 2, in suprafata construita de 250 mp, suprafata utila 216 mp, compartimentati astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere1650 euro lunar + TVA negociabil in functie de termenii contractului. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB PLOIESTI. CONTACT NON-STOP Structura rezistenta: beton Nr terase: 0 Nr grupuri sanitare: 2 Suprafata terase: 0 mp Nr garaje: 0 Vicii cunoscute: Nr incaperi: 3 Destinatie recomandata: Spatii de birouri Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate,Betonate); Mijloace de transport; Iluminat stradal Utilitati - Sistem incalzire (Termoficare,Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat,Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Curent trifazic,Apa,Canalizare,Gaz,CATV,Telefon) Finisaje - Izolatii termice (Exterior,Interior); Podele (Gresie,Mocheta); Stare interior (Buna); Ferestre cu geam termopan (PVC) Dotari - Dotari imobil (Interfon,Lift,Video interfon); Diverse (Sistem de alarma) Servicii - Servicii imobil (Administrare,Paza,Supraveghere video) pretinchiriere: 1650 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 6.6 monedainchiriereunitar: EUR Disponibilitate proprietate: imediat Alte detalii pret:
Mai mult spatiicomerciale.ro
6.079 €
17.06.2017
Parerea agentului: Spatiul este pretabil pentru diverse activitati de birou. Spatiu cu destinatie birouri , situat la etajul 1 al unei constructii cu destinatie multiple, cu spatii comerciale si apartamente pentru locuit. Spatiul are o suprafata de 640 mp cu acces unic pe etaj, format dintr-un open space compartimentat momentan asa cum reiese din schita atasata, cu sali de conferinte, sali interviuri, open space, birouri separate. Dispune de 2 toalete mari, 2 camere pentru servere cu racire independenta, sistem ventilatie din tavan pentru racire-inclazire pe baza de chiller. Compartimentarea existenta momentan poate fi indepartata cu usurinta sau adaugate alte compartimentari. Spatiul are parchet in toate incaperile, sistem de alarma, sistem de securitate acces usi. pretinchiriere: 6080 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 9.5 monedainchiriereunitar: EUR ID: X3SH14297 Id titirez: 930202
Mai mult imobiliare24.ro
190 m²
2.800 €
24.06.2017
RE/MAX Central propune la inchiriere un sediu reprezentativ pentru birouri, amplasat ultracentral, in Brasov, intr-un imobil istoric de tip vila cu o arhitectura deosebita. Spatiul este amplasat la etajul unu al cladirii si are o suprafata de aproximativ 190 mp. Compartimentarea este una ideala pentru un spatiu de birouri, cu incaperi largi care beneficiaza de lumina naturala din plin pe tot parcursul zilei si cu o priveliste deosebita. Interioarele sunt complet renovate cu materiale de foarte buna calitate, sistemul de iluminat este unul complex, grupurile sanitare sunt complete, chicineta amenajata. Spatiul beneficiaza de doua zone de acces, una dintre ele fiind complet independenta de restul cladirii. Totodata, acesul se poate face si cu un lift exterior de ultima generatie cu pereti panoramici. Imobilul va fi renovat in integralitate si la exterior, zonele din jurul cladirii vor fi reamenajate cu spatii de recreere in aer liber, spatii verzi si alte dotari care vor aduce beneficii viitorilor beneficiari. Pentru mai multe detalii sau vizionari, ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate. Id titirez: 941434
Mai mult imobiliare24.ro
840 m²
4.700 €
28.06.2017
Situata intr-o zona usor accesibila, la 10 minute de statia de metrou Crangasi aceasta cladire de birouri P+2 este construita in anul 1980. Imobilul beneficiaza de supraveghere video si paza 24h/24h *** Exista si o curte generoasa unde se poate parca. Fiecare nivel este alcatuit din birouri, grupuri sanitare, secretariat. Spatiile se pot recompartimenta. Exista centrala proprie independenta la fiecare nivel. Al doilea nivel a fost renovat recent si are amenajate 2 garsoniere cu baie proprie. Pretul este de 5,5 EUR/mp + TVA Id titirez: 1096474
Mai mult imobiliare24.ro
700 m²
6.500 €
06.06.2017
Dorobanti- Floreasca, disponibil pentru inchiriere sau vanzare o cladire independenta de birouri, s+p+3+4r, constructie 2000. Cladirea are 1200mpc, 700mpu, si beneficiaza de garaj subteran/ spatiu depozitare, centrala termica proprie, lift cu acces controlat pe fiecare etaj, climatizare chiller si ventiloconvectoare, camera servere, zona receptie la parter, alarma, acces card control. Etajele, initial open space, sunt compartimentate usor, au cate doua grupuri sanitare si zona oficiu. Suparafat et 1-3 este de aprox 130mpu. Chiria solicitata este de 6500E/luna. Nu se adauga TVA Pret solicitat vanzare: 1200000E. Nota: aceasta oferta este destinata exclusiv persoanelor juridice identificabile. Pentru info suplimentare, sau o selectie personalizata de oferte, va rugam sa transmiteti solicitarile dvs la secretariat, sau prin email, la adresa *** Hestia Group/ secretariat: 031-1052722; 0744.427.483; 0744.56.56.97 www.hestiagroup.ro
Mai mult romimo.ro
14 camere
440 m²
155.000 €
07.06.2017
restaurant in functiune, toate ditarile, cladire independenta in cadrul unui complex comercial, acoperis tip terasa, se mai poate adauga un etaj, pretabil si la alte activitati:clinica, sediu firma, reprezentanta, locuinta, etc. COMPONENTA: -CRAMA-SUBSOL- 220mp amenajata modern -PARTER- bar+braserie+separeu, bucatarie 40 mp, 2 birouri, magazie alimente, magazie ambalaje, magazie materiale, 4 grupuri sanitare cu 6 cabine, TERASA EXTERIOARA ACOPERITA 60 MP Diferite forme de vanzare(rate), inchiriere, schimb imobil Bucuresti, negociabil
Mai mult romimo.ro
500 m²
3.300 €
08.06.2017
Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 1 si 2, in suprafata construita de 500 mp, suprafata utila 450 mp, compartimentati pe nivel astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Total 3 birouri open-space, 4 grupuri sanitare. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Paza umana, sistem de alarma si acces cartele pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere 3300 euro lunar + TVA negociabil in functie de termenii contractului. pret 3 300 € 6,60 €/m² Suprafata construita (m²) 500 m² Suprafata teren (m²): 20 m² Numarul de camere: 6 Suprafata utila (m²): 450 Compartimentare: decomandat Anul constructiei: 2 010 Stare: renovat
Mai mult storia.ro
190 m²
1.900 €
12.06.2017
Oferta inchiriere spatiu birouri Grozavesti. Suprafata disponibila este de 190 sau 380 mp, avand compartimentare semidecomandata la etajul 2, al unui imobil de birouri structurat pe 6 nivele /D + P+ 4. Spatiul dispune de toate dotarile necesare unei desfasurari optime a activitatii, contorizarea independenta a spatiului, doua locuri de parcare incluse in pretul inchirierii pentru o suprafata de 190 mp. Accesibilitate usoara atat auto cat si cu mijloace de transport in comun. Imobilul este situat la 5 min de statii RATB si de metrou si are acees facil spre zonele centrale prin intermediul Pasajului Basarab. Pretul de inchiriere este de 10 euro/mp, TVA 0, la care se adauga o mentenanta de 2 euro/mp. Pretul de inchiriere pentru suprafata de 190 mp este de 1900 euro. Id titirez: 1060758
Mai mult imobiliare24.ro
120 m²
10 €
12.06.2017
SPATIU COMERCIAL ETAJ 1 IN SUPRAFATA DE 120 m .INTRARE INDEPENDENTA . LA PARTER ESTE FARMACIA DONA .S-AR POTRIVI BINE PENTRU LABORATOR ANALIZE MEDICALE, CABINETE MEDICALE SI ALTELE.ESTE O ZONA COMERCIALA FOARTE BUNA.
Mai mult romimo.ro
696 m²
6.960 €
25.05.2017
Inchiriere spatiu birouri in zona Ion Mihalache - Domenii, cu suprafata de 828 mp. Suprafata utila: 696 mp Regim de inaltime: D+P+2E+3R; Structura rezistenta: beton; Clasa Birouri: A; Numar lifturi: 1; Compartimentare/nivel: open space/compartimentare usoara; Nr grupuri sanitare: 2/nivel; Stare interior: buna; Finisaje: Izolatii termice (exterior); Podele (podea flotanta, mocheta, parchet, gresie); Ferestre (fatada de sticla tip perete cortina; geam termopan); Utilitati: Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (HVAC); Acces internet (fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare); Servicii - Servicii imobil (Administrare,Paza 24/24) Vecinatati: Cartier Domenii, B-dul Ion Mihalache, P-ta Domenii; Acces: ratb, autobuz si tramvai Destinatie recomandata: spatiu de birouri, clinica medicala; Alte detalii: 2 terase la etajul 3, balcoane pe fiecare etaj, curte interioara amenajata ca gradina, imobil cu administrare independenta; Pret chirie lunara: 10 euro/mp +TVA Oferta apartine agentiei de consultanta imobiliara ESPACO, Cod Oferta ESP00227BB. Telefon: 0726.11.99.88. pret 6 960 € 10 €/m² Suprafata construita (m²) 696 m² Tip proprietate spatiu deschis Suprafata utila (m²): 696 Stare: utilizat Numarul total de etaje: 3 Infrastructura apa curenta canalizare Comoditati aer conditionat centrala termica Localizare zone comerciale transport public farmacii zone verzi
Mai mult storia.ro
6 camere
1,06 m²
1 €
09.05.2017
• Suprafata totala disponibila: 1.233 mp • Suprafata totala cladiri: 1.060 mp • Tip imobil: Productie/Servicii (Hala de productie cu pavilion administrativ anexe) • Stadiu constructie: exista • Suprafata teren: 2700 mp 1.Denumire spatiu: Hala de productie + pavilion administrativ • Suprafata inchiriabila: 1.000 mp • Chirie luna: 1800 euro +tva • Suprafata birouri: 160 mp • Destinatie anterioara: productie/prelucrare lemn • Dotari: Instalatie incalzire, Climatizare, Ferestre/luminatoare, Iluminat • Alte detalii spatiu: Inchiriere imobil Valea Rasnoavei, Km 07, Paraul Rece ( la pod Predeal se face la stanga, drumul spre Bran, 700 m pe partea stanga) format din hala de productie, imobil pavilion administrativ, anexe+curte de circa 1000 mp. - Suprafata totala a terenului - 2700 mp. - Hala de productie are o suprafata de 891 mp, este o constructie metalica termoizolata (import Franta), are deschiderea de 18 ml, incalzire centrala, echipata cu utilaje de prelucrarea a lemnului (demontabile). - Pavilionul administrativ are o suprafata de 160 mp si compartimentat: birou, atelier, vestiar muncitori capacitate 36 muncitori, grup sanitar cu lavoare si dus, bucatarie, sala de mese capacitate 36 muncitori si camera centrala termica. - Anexele constau in - uscatorii lemne, 2 celule cu capacitate de 10 mc/celula/schimb; sopron pentru depozitare materii prime; sopron pentru depozitare produse finite . Instalatie electrica trifazata, P.T.propriu Incalzire - aeroterme, centrala termica proprie, combustibil lemne, constructie independenta in afara halei. Pavilionul administrativ are 160 mp din care: vestiare pt 36 persoane, sala de mese, bucatarie, gr. sanitare pe sexe, atelier, magazie, centrala termica pe lemne. 2. Denumire spatiu: VILA MARIA • Suprafata inchiriabila: 233 mp • Chirie luna: 1500 euro • Destinatie anterioara: Locuinta • Dotari: Instalatie incalzire, Ferestre/luminatoare, Iluminat • Tip pardoseala: Parchet • Alte detalii spatiu: Vila Maria - P+E+M, 233 mp bucatarie pe fiecare nivel, 2 bai/nivel, mobilata si utilata complet. Suprafata totala teren+casa : 364mp. Suprafata curte libera: 264 mp Se poate inchiria odata cu hala de productie sau separat. Contract de inchiriere minim 12 luni. Alte detalii despre proprietate Inchiriere imobil Valea Rasnoavei, Km 07, Paraul Rece ( la pod Predeal se face la stanga, drumul spre Bran, 700 m pe partea stanga) format din hala de productie, imobil pavilion administrativ, anexe+curte de circa 1000 mp. - Suprafata totala a terenului - 2700 mp. - Hala de productie are o suprafata de 891 mp, este o constructie metalica termoizolata (import Franta), are deschiderea de 18 ml, incalzire centrala, echipata cu utilaje de prelucrarea a lemnului (demontabile). - Pavilionul administrativ are o suprafata de 160 mp si compartimentat: birou, atelier, vestiar muncitori capacitate 36 muncitori, grup sanitar cu lavoare si dus, bucatarie, sala de mese capacitate 36 muncitori si camera centrala termica. - Anex
Mai mult romimo.ro
6.500 €
04.05.2017
Dorobanti- Floreasca, disponibil pentru inchiriere sau vanzare o cladire independenta de birouri, s+p+3+4r, constructie 2000. Cladirea are 1200mpc, 700mpu, si beneficiaza de garaj subteran/ spatiu depozitare, centrala termica proprie, lift cu acces controlat pe fiecare etaj, climatizare chiller si ventiloconvectoare, camera servere, zona receptie la parter, alarma, acces card control. Etajele, initial open space, sunt compartimentate usor, au cate doua grupuri sanitare si zona oficiu. Suparafat et 1-3 este de aprox 130mpu. Chiria solicitata este de 6500E/luna. Nu se adauga TVA Pret solicitat vanzare: 1200000E. Nota: aceasta oferta este destinata exclusiv persoanelor juridice identificabile. Pentru info suplimentare, sau o selectie personalizata de oferte, va rugam sa transmiteti solicitarile dvs la secretariat, sau prin email, la adresa *** Hestia Group/ secretariat: 031-1052722; 0744.427.483; 0744.56.56.97 www.hestiagroup.ro Id titirez: 1043580
Mai mult imobiliare24.ro
1 cameră
800.000 €
15.05.2017
ID: 16379, Otopeni, spatiu industrial constructie 2006, structura beton cu inchideri perimetrale si acoperis cu panouri sandwich, h = 7, 5 m, 2 usi acces TIR ( 4, 5x3m), incalzire cu aeroterme, pardoseala quartz, birouri P+1 etaje, 312 mp/ nivel, centrala termica, aer conditionat, amenajate, platforma betonata, proprietate imprejmuita cu gard, teren liber betonat 1. 776 mp. Utilitati: apa (put propriu), energie electrica 220-380V ( post propriu de transformare), fosa septica, gaze. Imobilul este inchiriat unei firme multinationale, contract pana in anul 2021. Venit anual: 111. 305 euro (T. V. A. inclusa). Pret vanzare: 800. 000 euro discutabil. Alte costuri: comision agentie conform Contract prestari servicii, taxa notariala. Program vizionare: zilnic 9, 30-17, 00, cu programare in prealabil.
Mai mult imobiliare.topestate.ro
8.000 €
07.05.2017
Imobiliarexpert va propune spre inchiriere situat stradal in Galati cladire independenta cu suprafata de 4000 mp , vedere la Dunare ,dotata cu doua scari de acces,doua lifturi centrale termice , aer conditionat , totul functional se vinde sau se inchiriaza utilat mobilat . pret 8 000 € 2,36 €/m² Suprafata construita (m²) 3 384 m² Suprafata teren (m²) 2 525 m² Suprafata utila (m²): 3200 Anul constructiei: 1 973 Numar locuri de parcare: 120 Principal terasa Comoditati conducta de gaze naturale vitrina (magazin la parter) baie privata Infrastructura canalizare apa curenta
Mai mult storia.ro
891 m²
1.800 €
09.05.2017
Hala de productie + pavilion administrativ • Suprafata inchiriabila: 1.000 mp • Suprafata birouri: 160 mp • Destinatie anterioara: productie/prelucrare lemn • Dotari: Instalatie incalzire, Climatizare, Ferestre/luminatoare, Iluminat • Alte detalii spatiu: Inchiriere imobil Valea Rasnoavei, Km 07, Paraul Rece ( la pod Predeal se face la stanga, drumul spre Bran, 700 m pe partea stanga) format din hala de productie, imobil pavilion administrativ, anexe+curte de circa 1000 mp. - Suprafata totala a terenului - 2700 mp. - Hala de productie are o suprafata de 891 mp, este o constructie metalica termoizolata (import Franta), are deschiderea de 18 ml, incalzire centrala, echipata cu utilaje de prelucrarea a lemnului (demontabile). - Pavilionul administrativ are o suprafata de 160 mp si compartimentat: birou, atelier, vestiar muncitori capacitate 36 muncitori, grup sanitar cu lavoare si dus, bucatarie, sala de mese capacitate 36 muncitori si camera centrala termica. - Anexele constau in - uscatorii lemne, 2 celule cu capacitate de 10 mc/celula/schimb; sopron pentru depozitare materii prime; sopron pentru depozitare produse finite . Instalatie electrica trifazata, P.T.propriu Incalzire - aeroterme, centrala termica proprie, combustibil lemne, constructie independenta in afara halei. Pavilionul administrativ are 160 mp din care: vestiare pt 36 persoane, sala de mese, bucatarie, gr. sanitare pe sexe, atelier, magazie, centrala termica pe lemne.
Mai mult romimo.ro
520 m²
4.500 €
14.05.2017
Calea Calarasi - Piata Muncii, 300m de statia de metrou, cladire birouri independenta disponibila pt inchiriere catre un singur chirias. Cladirea este construita in anul 2008, este d+p+2+m, 520mpu, si va fi disponibila in aprox 30 zile de la data semnarii contractului. Este situata in curte comuna cu o alta cladire birouri. Beneficiaza de generator electric back-up, retele voce-date, centrala termica proprie, doua intrari, aer conditionat, contorizare separata utilitati. Etajele sunt compartimentate usor, 17 birouri. Chiria solicitata este de 4500 E / luna. Utilitatile se platesc separat. In curte se pot parca trei- patru masini. Zona permite parcarea libera fara nici un fel de probleme Nota: aceasta oferta este destinata exclusiv persoanelor juridice identificabile. Pentru info suplimentare, sau o selectie personalizata de oferte, va rugam sa transmiteti solicitarile dvs la secretariat, sau prin email, la adresa *** Hestia Group/ secretariat: 031-1052722; 0744.427.483; 0744.56.56.97 www.hestiagroup.ro
Mai mult romimo.ro
10 m²
20.000 €
12.05.2017
CLADIRE DE BIROURI CLASA A, cu suprafata disponibIla totala spre inchiriere de 10000 mp formata din 2 corpuri a cate 5000 mp, cu servicii diversificate incluse la standarde moderne, cu solutii personalizate pentru preferintele individuale ale fiecarei companii, spatii tehnice si parcare, dar mai mult la parterul proiectului sunt amplasate receptia pentru zona de birouri, zona de asteptare, 1 restaurant, cafenea , sali de conferinta, sali de intruniri pentru conexiuni in afaceri. Infrastructura centrului este realizata din beton armat, iar suprastructura se realizeaza pe grinzi si stalpi metalici si planse din beton armat. Inchiderile perimetale se fac din pereti cortina si fatade ventilate. Tamplaria exterioara se realizeaza din profie de aluminiu cu rupere de punte termica si geam termoizolant. Compartimentarea interioara este flexibila si se realizeaza din pereti dubli/simpli de gipscarton, la cerere in functie de suprafata, finisaje exterioare din panouri vitrate. Finisajele interioare cuprind pardoseli suprainalte din granit si mocheta pentru trafic intens, plafoane false fonoizolante, tamplarii aluminu. Este asigurata contorizarea independenta pentru fiecare spatiu de birouri, sistem de climatizare cu aer rece din ventiloconvectori, retele IT cu rack-uri, patch-panel-uri si prize in stalpi laterali. - Zona semicentrala -Pret cerut 4-6 euro/mp. -Birouri, Sediu de firma -Pret negociabil. -Parcare privata Pentru mai multe informatii sunati acum agentul exclusiv al acestei proprietati imobiliare Iulian Ursache la nr. de telefon: 0754.859.801, sau accesati
Mai mult romimo.ro
165 m²
2.500 €
04.05.2017
Spatiu comercial pentru inchiriere in Ploiesti, zona ultracentrala, pietonala, Piata Victoriei. Inchiriere si vanzare spatiu comercial situate langa Orange, Vodafone, Millenium Bank, Piraeus Bank, Garanti Bank, Volksbank, Nextebank, Modissimo, Mc Donald’s, Hotel Prahova, Palatul Administrativ, farmacii, magazine, pasaje pietonale, parcul central, vedere spre toata zona de centru a orasului Ploiesti, locatie independenta de blocuri cu teren in proprietate. Structura de rezistenta metal si sitcla. Compartimentat open space pe fiecare nivel, suprafete utile: parter 30 mp, etaj 55 mp, subsol 80 mp include 2 grupuri sanitare. Scara interioara. Deschidere pe colt, 12 ml. Teren in proprietate 30 mp, amprenta parterului. Finisaje si dotari: Subsol: gresie alba cu tenta gri iluminare Cold White intrerupator ilumirare Legrand prize 220 v cu cablul internet prize centru sala cu acces internet si curent 220 v senzor scara acces subsol convector Gea 1 buc ( pe rulment ) si calorifere in grupurile sanitare 2 grupuri sanitare instalatie electica separata , circuite separate pe sigurante clima , Fujistu Inverter aeririse ,ventilare bai , cu aport de aer proaspat acces fibra optica senzor gaze senzor inundatie cablu tv placat rigips vopsit lavabil alb tavan casetat lampi emergengy intrerupere curent acces subsol scari marmura cu protectie antialunecare Parter interior: gresie gri deschis centrala termica Vissman cu tub acumulare gaz pe timp de iarna, cu boiler 80 litri avize, inspectii la zi convectoare Gea 1 buc ( pe rulment ) tablou electic Schneider circuite separate pe sigurante curent electic 220 v si 380 v scara geam de sticla acces etaj si acces subsol delimitata cu fir inox iluminata cu senzor tamplarie perete cortina geamuri Saint Gobain, tratate interior, oglinda (vedere numai spre exterior si nu din exterior in interior) constructie parter profil U 20 mm tratat antirugina, protectie, vopsit exterior acces intrare 2 incuietori acces subsol si etaj sistem de alarma Wireless iluminare interior lampi Philips intrerupator ilumirare Legrand iluminare particulara interior anumite zone acces spatiu usa dubla intrare geam aerisire evantai suport tv cu cablu tv placat rigips vopsit lavabil alb clima Fujistu Inverter Parter exterior: iluminare senzor pe timp de noapte camera supraveghere cu IP placat cu bond gri imagine oglinda geam proportional cu intesitarea lumini exterioare Etaj interior: pardoseala din ,, dulapi,, ( scandura ) 5 cm grosime placat osb tratat lacuit , mocheta clima , fujistu inverter 2 geamuri aerisire evantai 1 geam deschidere normala suport tv cu cablu tv placat rigips vopsit lavabil alb geamuri Saint Gobain, tratate interior, oglina (vedere doar din interior spre exterior) lavoar tamplarie perete cortina convectoare GEA 2 buc ( pe rulment ) constructie etaj profil U 20 mm tratat antirugina , protectie , vopsit exterior Etaj exterior: placat bond antena Wireless imagine oglinda geam proportional cu intesitarea lumini exterioare acoperis tabla Lindab sistem acoperis pe senzori cu degivrare Destinatie anterioara: activitate financiar-bancara. Destinatie recomandata: cabinet, activitati financiar-bancare, comercial etc. Pret de inchiriere 2500 euro TVA 0, negociabil. pret 2 500 € 15,15 €/m² Suprafata construita (m²) 165 m² Suprafata utila (m²): 165 Stare: renovat Anul constructiei: 2 009
Mai mult storia.ro