20 camere
1220 m²
1.465.000
21.05.2018
Vă oferim spre vânzare o Pensiune situată la Platoul Cornești, într-o zonă superbă cu o priveliște superbă.Aceasta are o suprafață de 1.220 Mp utili și este situată pe un teren de 1.200 Mp cu o deschidere de 20 m.Pensiunea este dispusă D+P+E, are în total 15 camere cu baie proprie dotate cu aer condiționat, două terase, bucătărie mobilată și utilată, două terase, o piscină, bar, restaurant și multe alte anexe.Acesta dispune de 20 locuri de parcare în parcarea exterioară, interioară și în cele trei garaje.Pensiunea a fost construită în anul 1995 și renovate ulterior.Confortul termic este asigurat de Centrala termică, boiler pentru apă caldă și geamurile termopan.Aceasta dispune și de curent Trifazic.Curtea este frumos amenajată cu gazon și pavaj.Cei interesați pot achiziționa Pensiunea la prețul de 1.465.000 Euro, prețul fiind negociabil.Va oferim servicii de creditare direct la noi in agentie pentru achizitia oricarui imobil, fara costuri de analize dosar sau alte costuri pentru accesarea unui credit imobiliar.Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mai multwizmo.ro
4 camere
360.000
08.05.2018
21 ari teren + Casa de vanzare in zona masini de calcul cartier Tudor iesirea spre Livezeni, suprafata 300 mp trei nivele, apa de oras si/sau din fantana , incalzire prin centrala cu gaz pe condensare si/sau prin centrala cu lemne cu pufer 1000 litrii cu camera centrala separata, izolatie, termopane, demisol - garaj 2 masini cu gresie, hol bucatarie + camara 24mp, baie , parter - living 54 mp parchet stejar + sufragerie , bucatarie cu camara si baie, etaj - 3 dormitoare , baie , hol parchet stejar, dressing, terease la fiecare dormitor + una mare la parter acoperita, 2100 mp teren deschidere 50 m la strada Livezeni si 42 la strada ( masini calcul ) , toate utilitatile , gradina 6 ari, livada 6 ari si anexe . Zona foarte linistita, cu posibilitate de privatizare ( pensiune) sau constructie de alte imobile pe teren . Imobilul are un singur vecin in partea stanga .La aprox 300 m de statie, Kaufland, scoli , facultate si altele. Pret 360.000 euro negociabil. Atentie 2100 m2 teren deschidere 50 m si 40 m la doua strazi Livezeni si Masini Calcul,cu posibilitati multiple la intrare in oras.
Mai multcasedevanzare.ro
13 camere
300 m²
430.000
17.04.2018
Vă oferim spre vânzare o Mini Pensiune situată în Zona 7 Noiembrie, o zonă în apropierea Facultăți de Medicină și a mai multor cabinete medicale, cât și clinici medicale. Aceasta are o suprafață de 300 mp și se află pe un teren de 435 mp, iar la șoseaua principală are o deschidere de 15 m. Clădirea este formată din șase garsoniere cu baie proprie fiecare, bucătărie comună, două spații comerciale cu vad stradal bun, două apartamente și o casă cu bucătărie, un loc de servit masa și o cameră la mansardă. Aceasta este amenajată cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de trei centrale termice și geamuri termopan. Pensiunea dispune și de o curte interioară pentru relaxare. Cei interesați pot achiziționa proprietatea la prețul de 430.000 euro, prețul fiind negociabil. Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mai multprivatestate.ro

Club-hotel zona agrement Targu-Mures

Targu Mures, Mures / Aleea Carpati
1630 m²
308.000
21.02.2018
Preț negociabil Cladire (club Apollo) P+1, evidentiat in Cartea Funciara, cu destinatie multifunctionala club/hotel, construit acum cc. 12 ani, ultramodern, partial acoperis glisabil din sticla, cu sistem climatizare si 5 iesiri de urgenta, cu suprafata desfasurata de 1630 mp. + terasa partial pe acoperis, imobil situat in complexul de agrement Muresul (Week-end) din Targu-Mures. Terenul aferent se concesioneaza de la Primaria Targu-Mures.
Mai multhomezz.ro

Mini Pensiune In Targu Mures, Zona 7 Noiembrie

Targu Mures, Mures / 7 Noiembrie
300 m²
430.000
19.01.2018
Preț negociabil Vă oferim spre vânzare o Mini Pensiune situată în Zona 7 Noiembrie, o zonă în apropierea Facultăți de Medicină și a mai multor cabinete medicale, cât și clinici medicale. Aceasta are o suprafață de 300 mp și se află pe un teren de 435 mp, iar la șoseaua principală are o deschidere de 15 m. Clădirea este formată din șase garsoniere cu baie proprie fiecare, bucătărie comună, două spații comerciale cu vad stradal bun, două apartamente și o casă cu bucătărie, un loc de servit masa și o cameră la mansardă. Aceasta este amenajată cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de trei centrale termice și geamuri termopan. Pensiunea dispune și de o curte interioară pentru relaxare. Cei interesați pot achiziționa proprietatea la prețul de 430.000 euro, prețul fiind negociabil. -- We offer for sale a Mini Motel situated in the 7 November Area, near Medical Faculty and several medical offices and clinics. It has an area of ​​300 sqm and is situated on a 435 sqm land with 15 m street opening. The building consists of six studios with en suite bathroom, a common kitchen, two commercial areas with good street views, two apartments and a house with kitchen, a dining room and an attic room. The rooms are furnished with parquet floors, wall tiles and ceramic floors. The thermal comfort is provided by three central heating and by the double-glazed windows. The Mini Motel also has an interior courtyard for relaxation. Those interested can purchase the Mini Motel at the price of 430,000 euros, the price being negotiable.
Mai multhomezz.ro
1400 m²
460.000
03.10.2017
Vă oferim spre vânzare o clădire formată dintr-un spațiu comercial, birouri și un apartament de locui. Este situat în zona Gheorghe Doja, cu un vad comercial bun și un front stradal de 21m. Proprietatea ocupă o suprafață de 1400 mp și dispune de un teren de 1000 mp. Clădirea tip P+2 E a fost construita în anul 2010. Spațiul poate fi pretabil pentru o pensiune, o clinică privată, un spațiu de producție, un showroom etc. Proprietatea este compusă astfel:Magazin + birou, 100 mp. Magazinul are ușă și vitrină la stradă. La mansardă există un apartament compus din trei dormitoare, un living, o bucătărie, o cămară și o baie plus casa scarii.Clădirea dispune de trei Ateliere auto, cu o suprafață de 120mp. Fiecare atelier are o ușă de garaj și un depozit la etaj.Clădirea din spate are parter + etaj + mansardă, 3 x 300 mp.Etajele au înălțimea mare: P 4,30 m, E 3,80 m, iar la mansardă 2,60 m-3,20 m.Parterul are uși de garaj, un duș și un vestiar pentru 12 persoane.Fundațiile sunt din beton armat, structura din stâlpi și grinzi de beton armat. Spațiul este izolat termic și are geamuri termopan.În mijlocul clădirii există o deschidere pentru un lift sau o scară industrială.- parcare pentru 12 mașini + access TIR- magazinul are deschidere la stradă de 8 mAlte facilități:- curent trifazic.- centrală pe lemne de 150 KW, centrală pe gaz.- sistem de alarmă și camere de supraveghere.Cei interesați pot achiziționa întreaga proprietate la prețul de 460.000 euro.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mai multwizmo.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Târgu Mureş, De vanzare, spatiu comercial
250.000
Ieri la 22:11
SE VINDE 1/2 PARTE - JUMATATE! din: IZVORUL de la LUNCA – o frumoasa pensiune turistica, de profil familial, in plina activitate inca din 1992! Situata in Nord-Estul Transilvaniei, la confluenta judetelor Mures cu Bistrita-Nasaud – zona colinara superba, protejata de paduri, sigura : fara cutremure, alunecari de teren, inundatii sau fenomene meteo periculoase ! Acces usor pe DN-15A sau E-578, recent modernizat, aproape de Bistrita, Targu Mures si Cluj-Napoca si de cele 2 aeroporturi internationale, din Cluj sau Targu Mures. • Sunt 5 camere duble + 1 apartament - la etaj /bai separate, dotare moderna completa, retea WI-FI/; • Un restaurant – dotari complete – compus din : 2 saloane - 36+36 locuri – 1 salon familial – 10 locuri ; 1 spatiu bar – 8 locuri ; • 2 terase – 60 + 20 = 80 locuri ; • Un Bloc alimentar modern utilat si dotat, compartimentat pe 225 mp, conform standardelor UE ; • Suprafata totala utila / toate corpurile de cladiri/ pentru alimentatie publica si cazare – peste 1200 mp. • Racord apa, canalizare cu statie de epurare moderna proprie, curent electric, centrala termica dubla : pe lemne si gaz GPL, instalatie de gaz la bucatarie, parcare privata, inchisa, supravegheata video, pazita pe timpul noptii . • Locatie linistita, frumoasa, in inima naturii, pe placul turistilor ! *** In jurul pensiunii este un teren agricol , parte integranta din proprietate, de aprox. 45.000 mp, cu o deschidere la drumul european, recent modernizat – E 578 – de aproape 300 ml /lungime. Este o „afacere la cheie”, profitabila ! Nu e grevata de nicio datorie ! Se pot face si alte investitii, constructii.Exista PUD/ planul de urbanism de detaliu, aprobat/de aprox. 12000 mp, ca perimetru construibil, „insula de intravilan”. PRET : 250000 € - Se admite si PLATA IN RATE ! – detaliile se vor discuta cu cumparatorul si se va aplica numai maniera de plata reciproc avantajoasa! INFO: E-mail: Tel. : + 40 722 616 991 , numar etaj: 1, numar camere: 8, numar loc de parcare: 50, suprafata utila: 900, suprafata totala: 30000, suprafata construita: 750, anul constructiei: 1999
Mai multpubli24.ro

Casa in Zona Semicentrala

Targu Mures, Mures / Semicentral
5 camere
300 m²
235.000
25.04.2018
De vanzare casa situata in zona semicentrala in suprafata aproximativa de 300 mp. Este formata din parter, etaj si mansarda. Parterul este compus din: 3 camere, bucatarie, baie, hol si camara generoasa. Etajul este compus din 4 camere, 2 bucatari, 2 bai si 2 holuri. Mansarada are 3 camere si un hol. Se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru spatiu comercial , birouri, pensiune, etc. Ideala pentru investitie. Pretul de vanzare al casei este de 235 000 euro, negociabil.
Mai multhomezz.ro
5 camere
295.000
20.04.2018
De vanzare casa situata la Platou, str. Alunis, constructie noua,compusa din 5 camere, 5 bai, living mare, bucatarie la parter si demisol. Suprafata casei 550 mp, teren 500 mp. Casa este gandita si poate functiona ca pensiune, policlinica, birouri etc. Pret cerut: 295 000 euro. Accept la schimb casa mai mica + diferenta Comision: Nu se percepe comision de la cumparator!
Mai multimobiliare.ro
235.000
25.04.2018
De vanzare casa situata in zona semicentrala in suprafata aproximativa de 300 mp. Este formata din parter, etaj si mansarda. Parterul este compus din: 3 camere, bucatarie, baie, hol si camara generoasa. Etajul este compus din 4 camere, 2 bucatari, 2 bai si 2 holuri. Mansarada are 3 camere si un hol. Se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru spatiu comercial , birouri, pensiune, etc. Ideala pentru investitie. Pretul de vanzare al casei este de 235 000 euro, negociabil. , Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 10, numar bai: 3, suprafata utila: 300, suprafata totala: 60, suprafata construita: 360
Mai multpubli24.ro

Casa de Vanzare in Zona Semicentrala

Targu Mures, Mures,Mures,Targu Mures
10 camere
300 m²
235.000
25.04.2018
De vanzare casa situata in zona semicentrala in suprafata aproximativa de 300 mp. Este formata din parter, etaj si mansarda. Parterul este compus din: 3 camere, bucatarie, baie, hol si camara generoasa. Etajul este compus din 4 camere, 2 bucatari, 2 bai si 2 holuri. Mansarada are 3 camere si un hol. Se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru spatiu comercial , birouri, pensiune, etc. Ideala pentru investitie. Pretul de vanzare al casei este de 235 000 euro, negociabil.
Mai multromimo.ro

Afacere la cheie la pretul unui imobil!

Targu Mures, Mures,Mures,Targu Mures,Aeroport
6 camere
160 m²
150.000
20.04.2018
Vand firma cu pensiune (guesthouse) in renumita statiune de bai termale Hajduszoboszlo de langa Debrecen, f. aproape de granita (Oradea 70 km). Pensiunea este situata pe strada vizavi de bai termale, Aquapark si AQUA PALCE. Are 6 camere cu 18 locuri de cazare, toate dotarile (mobilier, Tv-cablu in fiecare camera, TV-plazma de 110cm in living, WIFI peste tot, bucatarie, parcare amenajata in curte, gril cu banci si zona verde, suprafata utila: 192 mp. Firma are 7 ani vechime, fara niciun fel de datorii, cu activitati multiple. Este ideala pentru o afacere de familie. Asigura locuinta, salar si firma cu toate autorizatiile de functionare. Preluarea se poate realiza intr-o singura zi si activitatea se poate continua imediat. Nu ratati aceasta ocazie unica! Vizitati-ne in plin sezon estival, si convingeti-va! Ne gasiti pe cele mai importante site-uri de turism, inclusiv booking.com. Se accepta la schimb imobil din Tg. Mures sau imprejurimi, si diferenta de bani.
Mai multromimo.ro

Casa in Zona Semicentrala

Targu Mures , Mures,Semicentral
5 camere
300 m²
235.000
25.04.2018
De vanzare casa situata in zona semicentrala in suprafata aproximativa de 300 mp. Este formata din parter, etaj si mansarda. Parterul este compus din: 3 camere, bucatarie, baie, hol si camara generoasa. Etajul este compus din 4 camere, 2 bucatari, 2 bai si 2 holuri. Mansarada are 3 camere si un hol. Se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru spatiu comercial , birouri, pensiune, etc. Ideala pentru investitie. Pretul de vanzare al casei este de 235 000 euro, negociabil.
Mai multlajumate.ro
4 camere
220 m²
265.000
18.04.2018
Vă oferim spre vânzare o casă cochetă, modernă situată într-o Zonă Semicentrală a Orașului Târgu Mureș, într-o zonă liniștită aproape de toate facilitățile. Casa este construită pe două nivele, aceasta ocupă o suprafață de 220 mp și dispune de un teren cu suprafața de 530 mp. Proprietatea este compusă dintr-un living generos, o bucătărie open space, un loc de servit masa, trei dormitoare, două băi, o garderobă și o terasă. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță, parchet și cu geamuri tip termopan. Locuința dispune de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică atât pe gaz cât și pe lemne plus un șemineu. De asemenea curtea este amenajată cu pomi fructiferi, brazi și multă verdeață, ceea ce oferă un loc frumos de relaxare și recreere. Casa se poate mansarda, aceasta fiind ideală ca pensiune, clinică privată sau pentru o viață liniștită de familie. Cei interesați pot achiziționa această casă frumoasă, parțial mobilată, la prețul de 265.000 euro, preț negociabil. Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%. Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mai multprivatestate.ro
4 camere
160 m²
260.000
18.04.2018
Vă oferim spre vânzare o casă cochetă, modernă situată într-o zonă Semicentrală a orașului, într-o zonă liniștită aproape de toate facilitățile. Casa este construită pe un singur nivel, aceasta ocupă o suprafață de 160 mp și dispune de un teren cu suprafața de 1000 mp. Terenul are o deschidere de 15 m. Aceasta dispune de două intrări în curte. Proprietatea este compusă dintr-un living generos, o bucătărie open space, trei dormitoare, o baie și o terasă mare cu două intrări. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță, parchet și cu geamuri tip termopan. Locuința dispune de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică. În curte regăsim și un loc de depozitare cu o pivniță uscată și curată. De asemenea curtea este amenajată cu pomi fructiferi, brazi și multă verdeață, ceea ce oferă un loc frumos de relaxare și recreere. Casa se poate mansarda, aceasta fiind ideală ca pensiune, clinică privată sau pentru o viață liniștită de familie. Cei interesați pot achiziționa această casă frumoasă la prețul de 260.000 euro, preț negociabil. Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mai multprivatestate.ro
7 camere
286 m²
270.000
21.02.2018
DE VANZARE CASA IN CENTRU (zona CETATII) Vila P M de vanzare situata intr-o zona foarte cautata a orasului Tg.Mures,la doi pasi de Cetate si de Bdul.Cetatii.Este la 5 minute distanta de centrul orasului ,casa fiind contruita in 2005 ,avand 7 camere,4 bai,1 bucatarie(unul din spatiile de la parter se poate folosi si ca a 2-a bucatarie,avand toate dotarile necesare)doua scari interioare de acces la mansarda,fiind conceputa in ideea de a putea fi despartita in doua apartamente cu intrari separate din exterior.Are finisaje moderne facute cu mult gust.De asemenea la subsol are doua pivnite spatioase amenajate frumos.Terenul aferent casei este 630 mp pe suprafata caruia este construit si un garaj.Spatiul mare pe care il ofera terenul aferent ofera posibilitatea amenajarii unei piscine.In apropiere se afla doua din cele mai importante si mai traditionale licee din oras,quot;Papiu Ilarianquot;si quot;Unireaquot;, de asemenea se afla in apropiere si scoala quot;Europaquot;(fosta scoala generala nr.4) cat si Liceul de Contructii. Este potrivita si pentru deschiderea unei activitati(firma,pensiune,etc.)
Mai multhomezz.ro