Reclamație
Delta Dunarii. Vand teren in Chilia Veche in suprafata de 2165 mp ( 84m X 26m ), trei laturi la strada. In apropiere sunt doua pensiuni. Terenul este in intravilanul localitatii Chilia-Veche vis a vis de Dispensarul veterinar, are cadastru si acces la reteaua de apa si electricitate. Din Chilia Veche se poate ajunge pe canal la Crisan si la Marea Neagra pe bratul Chilia prin satul Periprava. Acces auto si naval. Accept si schimb cu ceva similar. Pret 7 Euro/mp, negociabil.
Alta Locatie, Chilia Chilia Veche Delta Dunarii Strada Crisan Chilia Chilia Veche Delta Dunarii Strada Crisan
7 €
15.03.2018
Mai multanuntimobiliarbrasov.ro
Reclamație
Vand teren in zona turistica Breaza (2200 mp), la poalele muntilor Fagaras , la 15 km de DN1 (Fagaras-Sibiu), la 15 km de statiunea climaterica Sambata de Sus si Manastirea Brancoveanu , ideal pentru pensiune , casa de vacanta sau pastravarie .In vecinatatea altor case de vacanta , acces facil la utilitati, apa, electricitate,drum. Posibilitati de drumetii pe creasta muntilor Fagaras, se pot vizita mai multe obiective in zona : Izvorul si chilia parintelui Arsenie, Herghelia Sambata de Jos (15km) , partia de ski de la Dragus si Aventura Park Dragus (18km) , valtoarea de straie din Lisa lui Octavian Paler(5km), precum si manastirile de la poalele muntilor Dejani,Berivoi, Bucium, Cartisoara , Cetatea Fagaras (20km) , Transfagarasanul (35 km), renumita Poiana Narciselor (30km) si Biserica Rupestră de la Şinca Veche (30km). Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Breaza , Brasov,Sud
17.500 €
04.08.2018
Mai multlajumate.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe