Construcție pe teren Terenul se afla pe strada principala in centrul satului prin urmare are iesire la strada principala care este asfaltată dar si la dunăre, terenul este ideal pentru constructie pensiune zona fiind in plina expansiune, suprafata terenului este de 2000 mp. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0755343367. Sunati la numarul din anunt!
Chilia Veche, Tulcea / Central
53.000
05.02.2018
Mai multhomezz.ro
Delta Dunarii. Vand teren in Chilia Veche in suprafata de 2165 mp ( 84m X 26m ), trei laturi la strada. In apropiere sunt doua pensiuni. Terenul este in intravilanul localitatii Chilia-Veche vis a vis de Dispensarul veterinar, are cadastru si acces la reteaua de apa si electricitate. Din Chilia Veche se poate ajunge pe canal la Crisan si la Marea Neagra pe bratul Chilia prin satul Periprava. Acces auto si naval. Accept si schimb cu ceva similar. Pret 7 Euro/mp, negociabil.
Alta Locatie, Chilia Chilia Veche Delta Dunarii Strada Crisan Chilia Chilia Veche Delta Dunarii Strada Crisan
7
15.03.2018
Mai multanuntimobiliarbrasov.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more