Spatiu hotel - pensiune de vanzare in Bistrita Nasaud / La 2.5 Km De Bistrita

Bd. Decebal nr.48/B (peste drum de Hala Decebal), Bistrita - Nasaud
400 m²
180.000 €
31.10.2016
De vanzare spatiu situat in judetul Bistrita Nasaud / La 2.5 Km De Bistrita caracteristici : structura interna este caramida imobilul are 3 etaje , apa are canalizare geamuri termopane suprafata utila 400 metrii spatiul este dotat cu incalzire centrala langa sosea suprafata teren este de 2000 m spatiul are 13 incaperi exista curent trifazic grup sanitar existent pretul spatiului se poate negocia acoperisul este din tabla pret 180000 € .Anunt din categoria imobiliare - Spatiu hotel - pensiune de vanzare in Bistrita Nasaud La 2.5 Km De BistritaAnunt verificat si editat de editor, daca acest anunt imobiliar nu mai este valabil va rugam sa ne contactati - Ziarul Imobiliar grup sanitar incalzire centrala geamuri termopan la sosea apa canalizare curent trifazic acces auto D+P+E+M D- depozit beciuri CT pe lemne P - bucatarie sala mare separeu hol grup social E- 6 camere cu 2 paturi birou M- spatiu neamenajat. Tamplarie lemn masiv tamplarie PVC la usile de la bar intrare si la camerele de la etaj. Finisat.
Mai mult ziarulimobiliar.ro

Spatiu hotel - pensiune de vanzare in Bistrita Nasaud / Bistrita

in zona Decebal Bd. Decebal nr.48/B (peste drum de Hala Decebal), Bistrita - Nasaud
2.000 m²
1.650.000 €
28.10.2016
Spatiuul este de vanzare in judetul Bistrita Nasaud localitate Bistrita Decebal . Informatii spatiu : structura de rezistenta este caramida , numar de etaje 2 are bransament apa canalizare racordat la gaz telefon fix instalat , apometre preinstalate cu contor gaz are tamplarie pvc - ferestre suprafata utila 2000 m incalzire centrala disponibila spatiul este langa sosea spatiul are o suprafata a terenului de 1300 m grup sanitar parcare masini negociabil singur in spatiu spatiul comercial este acoperit cu tigla spatiu comercial are pretul 1650000 € .Anunt din categoria imobiliare - Spatiu hotel - pensiune de vanzare in Bistrita Nasaud BistritaAnunt verificat si editat de editor, daca acest anunt imobiliar nu mai este valabil va rugam sa ne contactati - Ziarul Imobiliar grup sanitar incalzire centrala geamuri termopan la sosea apa canalizare gaz contor gaz telefon apometre parcare acces auto Complex comercial compus din: hotel - 54 locuri in 30 de camere restaurant - 90 locuri restaurant - 60 locuri sala festivitati - 240 locuri terasa - 60 locuri spatii comerciale - 350mp parcare - 10 locuri. Complexul este dispus pe 3 nivele (P+2E) si este amplasat pe 1300mp in zona ultracentrala cu vad comercial deosebit.
Mai mult ziarulimobiliar.ro
1.600 m²
1.100.000 €
31.10.2016
Spatiu pentru vanzare situat in judetul Bistrita Nasaud in Bistrita . Descriere spatiu : apa curenta are canalizare , gaz termoficare telefon fix instalat contorizare cu apometre spatiul are contor gaz termopane , suprafata utila 1600 metrii incalzire centrala existenta , curte spatiul este situat langa sosea spatiul are o suprafata a terenului de 4000 m spatiul are 10 incaperi instalat curent trifazic are grup sanitar lumina naturala acceseaza spatiul cu usurinta are parcare pt masini pretul este negociabil pret final spatiu comercial 1100000 € .Anunt din categoria imobiliare - Spatiu hotel - pensiune de vanzare in Bistrita Nasaud BistritaAnunt verificat si editat de editor, daca acest anunt imobiliar nu mai este valabil va rugam sa ne contactati - Ziarul Imobiliar grup sanitar incalzire centrala geamuri termopan la sosea apa canalizare gaz contor gaz lumina naturala telefon apometre curent trifazic parcare termoficare curte acces auto acces TIR Vand pensiune 10 camera terasa 60 locuri parcare 50 locuri 1600mp utili plus 4000mp teren spatii verzi amenajati la strada. Drum propriu toate utilitatile. Dotare ultramoderna totul de mare calitate. Cu o sala 200 locuri. Eventual sala de nunti sau club mai special. Deasupra sunt construite 4 camere si doua apartamente cu posibilitate de a putea construi alte doua etaje. Partea de rezistenta a fost facuta pt a putea fi construite in plus si alte etaje in caz de nevoie. Cu clientela formata. La 5 min din oras de la han.
Mai mult ziarulimobiliar.ro

Intravilane, Pentru constructie case-vile

Valcea, Oteșani, scoala, scoala, DN65
9.000 m²
18.000 €
30.10.2017
Asfaltate Vand teren intravilan de 9000 mp in centrul satului Otesani, langa scoala, la 10 km de Horezu, Valcea. Este situat la soseaua DN65C Valcea - Craiova. Distanta 104 km de Craiova si 55 km fata de Rm. Valcea. Are stalp curent chiar la poarta, apa curenta si put. Este construita o casuta de 2 camere dar starea este in degradare. Terenul este in trepte line cu platforme, are livada in prezent. Ideal pentru dezvoltare livada, casa de vacanta, pensiune turistica - zona este subcarpatica cu multe obiective turistice Unesco in apropiere (Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, Cheile Bistritei, pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Culele de la Maldarasti, etc).
Mai mult directproprietar.ro
5 camere
220 m²
81.000 €
27.08.2017
Va propunem spre vanzare o casa in in Muresenii Bargalui. Casa este compartimentata pe 1 singur nivel+mansarda avand o suprafata de 91 mp/nivel. In acelasi pret este inclusa si o casa mai veche care are o suprafata de 38 de mp +subsol. Ambele casa se afla in aceeasi curte. Terenul are o suprafata de 1500 mp,. Se afla la fix 7 km de Colibita ,este ideala pentru o investitie ca si pensiune. Pentru mai mute detalii nu ezitati sa ne contactati. Trust Imobiliare
Mai mult lajumate.ro
20.000 €
31.08.2017
Vand teren intravilan de 9000 mp in centrul satului Otesani, langa scoala din sat, la 10 km langa Horezu, Valcea. Este situat la soseaua DN65C Valcea - Craiova. Distanta 104 km de Craiova si 55 km fata de Rm. Valcea. Are deschidere la sosea de 13 m, stalp la strada chiar pe proprietate, apa curenta si put in mijlocul terenului. Este construita o casuta de 2 camere dar starea este in degradare. Terenul este in trepte line cu platforme, are livada in prezent. Ideal pentru dezvoltare livada prin subventiile oferite de judet, casa de vacanta, pensiune turistica. Zona este subcarpatica cu multe obiective turistice Unesco in apropiere (Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, Cheile Bistritei, pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Culele de la Maldarasti, etc).
Mai mult romimo.ro

Teren colibita 411 mp

Colibita , Bistrita-Nasaud
15.900 €
26.08.2017
RE/MAX Bistrita DELUXE ofera la vanzare teren intravilan 411mp, intabulat pe persoana fizică,situat in Colibița, în apropierea lacului, terenul este împrejmuit, peisaj minunat, drum de acces asfaltat, posibilitate construcție pensiune sau cabane. In imediata apropiere sunt construite cabane, vile, pensiuni. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
11.000 €
26.06.2017
Preț negociabil Construcție pe teren Vand teren intravilan de 9000 mp in centrul satului Otesani, langa scoala din sat, la 10 km langa Horezu, Valcea. Este situat la soseaua DN65C Valcea - Craiova. Distanta 104 km de Craiova si 55 km fata de Rm. Valcea. Are deschidere la sosea de 13 m, stalp la strada chiar pe proprietate, apa curenta si put in mijlocul terenului. Este construita o casuta de 2 camere dar starea este in degradare. Terenul este in trepte line cu platforme, are livada in prezent. Ideal pentru dezvoltare livada, casa de vacanta, pensiune turistica - zona este subcarpatica cu multe obiective turistice Unesco in apropiere (Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, Cheile Bistritei, pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Culele de la Maldarasti, etc). Apă, Curent
Mai mult homezz.ro
10 €
03.11.2016
Teren - livada situat intravilan, comuna Tomsani, punct Ulmet, cu orientare sud-est si vedere spre Buila si Ranca, la aproximativ 3km de orasul Horezu. Terenul se intinde in forma dreptunghiulara de la drumul principal DN67 (deschidere 72.09m) pana spre culmea dealului Bela pe o distanta de 379,15m, beneficiind si de un al doilea drum de acces. Beneficiaza de acces de proximitate la utilitati. Se vinde IN INTREGIME, pretul fiind negociabil. Oportunitati: - locatie ofertanta pentru constructia unei pensiuni / ansamblu turistic atat prin proximitatea la principalele puncte de interes - Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Arnota, Baile Govora, Pestera Muierilor, Ansamblul Culelor fortificate de la Maldaresti), etc cat si prin faptul ca se afla intr-o zona SLAB industrializata, beneficiind de conditii de clima excelente si poluare redusa. - aplicabilitate la dezvoltarea activitatilor economice (parc solar, unitati de productie, spatii depozitare, etc) Ulterioare detalii la numarul de telefon de la contact.
Mai mult admart.ro
9 camere
128.000 €
02.11.2016
0% comision Intr-o zona deosebita, intr-unul din cele mai importante puncte turistice din tara noastra, in orasul Horezu, va oferim spre vanzare o casa de vacanta la stadiul de rosu, amplasata pe o suprafata de teren de 2500 mp. Despre locatie: Orasul Horezu este cunoscut ca un centru etnografic si ca un vechi centru de ceramica populara. Din punct de vedere al ocupatiilor traditionale, Horezu este cunoscut ca zona de practicare a pomiculturii, cresterea animalelor, olaritului, exploatarea si prelucrarea a lemnului. Olaritul continua sa reprezinte emblema locului (ceramica de Horezu a fost inclusa recent in Patrimoniul Cultural Imaterial Unesco). De asemenea trebuie remarcata pozitia privilegiata din nordul Olteniei unde exista cea mai mare concentrare de manastiri din tara, majoritatea din ele aflandu-se in aproprierea Horezului. Aceste valori culturale aflate intr-o zona cu flora si fauna bogata, cu peisaje deosebite, atrag turistii pe acest taram binecuvantat cu un mare potential turistic unde va asteptam si pe dumneavoastra sa le descoperiti. Acces locatie: Accesul in oras se face pe D. N. 67, care face legatura intre municipiul Rm. Valcea (45 km) si municipiul Tg. -Jiu (70 km). Catre sud se face legatura cu municipiul Craiova (113 km) pe D. N. 65C. Acces proprietate de vanzare: google maps Informatii proprietate: Casa de vacanta este la stadiul de rosu si se vinde ca atare, astfel viitorul proprietar poate personaliza finisajele si restul amenajarilor dupa bunul plac. Proprietatea se preteaza pentru amenajarea unei pensiuni turistice, oferind conditii excelente clientilor sai de a petrece vacanta sau weekend-ul intr-un cadru pitoresc, cu privelisti minunate, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. De asemenea se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei pensiuni agro-turistice, avand in vedere ca proprietatea dispune si de livezi de meri, pruni si caisi. Suprafata teren: 2. 500 mp (426 mp scosi din circuitul agricol) Suprafata desfasurata proprietate: 373. 53 mp Suprafata utila proprietate: 315. 78 mp Camere: 9 Bai: 7 Utilitati: alimentare cu apa iar curentul electric este tras pana la limita proprietatii. Proprietatea masoara o suprafata de 316 mp , compartimentata dupa cum urmeaza: * demisol: 74, 88 mp (60, 02 mp utili) - beci, camera centrala, baie, magazine, hol, casa scarii * parter: 122, 88 mp (111, 61 mp utili) - un living generos (49, 73 mp) cu acces catre o terasa mare de cca 33 mp ce ofera vedere frumoasa asupra imprejurimilor si care poate avea multiple amenajari (pergola/ loc de luat masa, loc relaxare, gratar, etc), 2 camere spatioase cu bai si terase proprii, loc special amenajat pentru servire, casa scarii, hol * mansarda: 122, 88 mp (100, 08 mp utili) - 4 camere cu bai si balcoane/ terase proprii, holuri * pod - 52. 89 mp (44. 07 mp utili) - 2 camere, hol. Casa de vacanta este o constructie solida, fiind construita din beton cu inchideri de BCA iar invelitoarea este din tabla LINDAB rosu. Tamplarie PVC cu geamuri termopan pentru demisol, parter si mansarda. Terenul proprietatii permite amenajarea altor anexe sau constructii dupa placul viitorului proprietar: foisor, loc de joaca, parcare masini, piscina exterioara, etc. Cadastru si intabulare. Vecinatati: * statiunea Varful lui Roman - Horezu, viitoare statiune montana cu partii de ski si alte baze de agreement. * numeroase manastiri faimoase: Hurezi, Bistrita, Arnota, Manastirea dintr-un lemn, Polovragi, Govora, etc * pesteri, celebre obiecte turistice ce merita vizitate: pestera Muierii, Pestera Polovragi, Liliecilor * acces facil catre faimoasa sosea Transalpina Pret vanzare: 128. 000 Euro
Mai mult imobiliare.topestate.ro
250.000 €
08.06.2016
De vanzare Pensiune P+M, 300 mp, 5 camere, sala coferinta, bucatarie, sala mese, bai, terasa, barbeque, spatiu joaca ptr.copii, anexe, grajd animale, finisata,cu 8 hectare de teren imprejmuit, panorama deosebita ,drum asfaltat pana la imobil, curent, apa, la 20 km de Bistrita, loc.Stramba. Pret inf.250.000 euro. Se accepta plata si in rate la intelegere.
Mai mult lajumate.ro
5 €
08.06.2016
Propunem spre vanzare teren cu suprafata de 120.000 mp situat intre Pasul Tihuta si Poiana Stampei, parcelabil fiind pretabil pt statii Peco, pensiune etc. Pret 5 euro/mp negociabil. Mai multe detalii la nr de telefon.
Mai mult lajumate.ro

Licitatie publică pentru pensiune turistică

Bistrita-Nasaud Valea Mare (Sant)
125.250 €
09.02.2016
Cabinetul Individual de Insolventă Neag Liviu, cu sediul în Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 5, sc. A, ap. 6, jud. Bistrita-Năsăud, aduce la cunostinta celor interesati că în fiecare zi de luni, orele 10,oo, organizează licita?ie publică pentru vânzarea următoarelor imobile proprietatea Societă?ii IEROMAR COMSERV S.R.L. – societate în faliment: Teren fâneată în suprafată de 8.503 mp, cu Pensiune turistică D+P+E+M, situată în comuna Sant, satul Valea Mare. Imobilele se vând libere de sarcini. Vânzarea imobilelor se va face la cel mai bun pret oferit, în conditiile art. 845, alin.(8) din Noul Cod de Procedură Civilă, dar nu mai putin de 50% din pretul de pornire al primei licitatii. Ofertantii sunt obligati să depună în contul de lichidare al Societătii IEROMAR COMSERV S.R.L., deschis la LIBRA INTERNET BANK S.A., o cautiune de 10% din pretul de pornire a licitatiei si să ne predea recipisa înainte de începerea licitatiei. Informatii suplimentare la nr. de telefon 0745320435., incalzire: Incalzire centralizata, numar etaj: 3, numar camere: 15, numar loc de parcare: 15, suprafata utila: 585, suprafata totala: 8503, anul constructiei: 2007
Mai mult publi24.ro

Licitatie publică pentru pensiune turistică

Valea Mare (Sant), Bistrita-Nasaud
15 camere
585 m²
125.250 €
18.12.2015
Cabinetul Individual de Insolventă Neag Liviu, cu sediul în Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 5, sc. A, ap. 6, jud. Bistrita-Năsăud, aduce la cunostinta celor interesati că în fiecare zi de luni, orele 10,oo, organizează licitație publică pentru vânzarea următoarelor imobile proprietatea Societății IEROMAR COMSERV S.R.L. – societate în faliment: Teren fâneată în suprafată de 8.503 mp, cu Pensiune turistică D+P+E+M, situată în comuna Sant, satul Valea Mare. Imobilele se vând libere de sarcini. Vânzarea imobilelor se va face la cel mai bun pret oferit, în conditiile art. 845, alin.(8) din Noul Cod de Procedură Civilă, dar nu mai putin de 50% din pretul de pornire al primei licitatii. Ofertantii sunt obligati să depună în contul de lichidare al Societătii IEROMAR COMSERV S.R.L., deschis la LIBRA INTERNET BANK S.A., o cautiune de 10% din pretul de pornire a licitatiei si să ne predea recipisa înainte de începerea licitatiei. Informatii suplimentare la nr. de telefon 0745320435.
Mai mult romimo.ro