Reclamație
48.000 €
2 camere
55 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 55 mp, Satu Mare (UFXKN2)

Satu Mare,Satu Mare,Strada Mihai Viteazul,12
Am placerea sa va ofer spre vanzare, in exclusivitate si cu 0% Comision pentru cumparator, un apartament cu 2 camere situat in zona ultracentrala a orasului, pe strada Mihai Viteazul.Apartamentul este semidecomandat, avand o suprafata utila de 55 mp, fiind impartit astfel: living spatios cu bucatarie deschisa, baie, hol si doua dormitoare decomandate. Este renovat complet, fiind schimbate atat instalatia electrica cat si cea sanitara, iar finisajele sunt moderne. De asemenea mai dispune de un beci spatios si pod care se intinde pe toata suprafata apartamentului.Zona in care este amplasat imobilul este cu acces facil la toate punctele de interes din zona ultracentrala/centrala a orasului, oferindu-i viitorului proprietar un comfort sporit din punct de vedere al accesului la principalele puncte de interes ale orasului.Va astept cu drag la vizionare!
Reclamație
46.000 €
3 camere
6754 m²

Apartament 3 camere Carpati 2

Satu Mare , Satu-Mare Strada Mihai Viteazul, Satu Mare, Municipiul Satu-Mare, Satu Mare, 440010, România,Carpati 2
Vand sau schimb cu o casa mai mica,zona Unio,sau cu un apartament cu 2 camere,etaj 1 sau 2,doar in Carpati 2,apartament cu 3 camere,etaj 4,Carpati 2,cu 2 balcoane mari,unul ingradit,altul neingradit,gresie,faianta,centrala,termopane.Pentru schimbul cu casa,oferim diferenta! Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Satu Mare, Strada Mihai Viteazul
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe