De vanzare casa 6 camere amplasata in zona Harman, singur in curte, suprafata teren 2000 mp, suprafata utila 120 mp, avand toate imbunatatirile, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, ferestre pvc, usa metalica. Casa este dispusa pe 2 niveluri: P M. Casa este formata din 6 camere, 4 bai, 1 bucatarie, terasa, balcon. Acces auto in curte.COD 768
Brasov,Harman
6 camere
150.000
23.05.2018
Mai multwizmo.ro
De vanzare 1/2 duplex in Dumbravita, design modern, executat cu materiale de calitate superioara: caramida PTH 38, tamplarie termopan cu 7 camere si 3 randuri de sticla, piatra decorativa, izolata termic cu polistiren de 10cm, perete despartitor izolat termic intre cele doua jumatati duplex, avand suprafata utila de 121 mp si 380 mp teren, structurat dupa cum urmeaza:PARTER:- hol intrare - living-room + zona de dining cu acces pe terasa - bucatarie - spatiu depozitare- baie - camera tehnica- scara acces etaj- terasa - parcare pentru 2 locuriETAJ:- 2 dormitoare cu acces pe terasa comuna- dormitor- hol tranzit- baie- balconProprietatea se preda la cheie.
Timis,Dumbravita
4 camere
132.500
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Casa tip duplex si curte individuala de 500 mp, in Andrei Muresanu.Va oferim spre vanzare casa situata in Cluj-Napoca, zona pietei Engels, cartier Andrei Muresanu.Casa este impartita in doua apartamente, este structurata pe un singur nivel (parter), are suprafata utila de aproximativ 100 mp utili si este compartimentata astfel: -primul apartament este compus din 2 camere, baie si bucatarie;-al doilea apartament este compus din bucatarie, camera, baie si o terasa.Suprafata totala a terenului de care dispune imobilul este de 500 mp.Sistemul de incalzire este realizat cu ajutorul centralei termice proprii.Imobilul se vinde finisat modern si clasic, mobilat si utilat.Pentru mai multe detalii si pentru a stabili o vizionare, va rugam sa ne contactati.
Cluj
3 camere
325.000
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Elite ofera spre vanzare apartament cu 3 camere in cartierul MARASTI. Imobilul este situat in zona BRD, in constructie veche, este decomandat si are suprafata utila de 65 mp. Imobilul are 2 bai, un balcon si este orientat est vest. Este finisat modern, are parchet laminat, faianta/gresie moderna, tamplarie exterior termopan, tamplarie interior lemn, usa intrare metalica. Locuinta are centrala termica si este izolata termic exterior. Are garaj beton.
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
3 camere
65 m²
95.000
12.05.2018
Mai multwizmo.ro
Cartierul ESQ Village contine in total 21 de case si 2 blocuri tip vila, cu apartamente de 2 si 3 camere, asfalt in incinta complexului, poarta automata la intrarea in cartier si este situat in zona Popas Pacurari, str. Magnoliei (capat, strada fundac) cu 2 variante de acces:1. Cea mai scurta varianta de acces este la aproximativ 500 m de rondul Proges (capat Pacurari) via str. Rediu.2. A doua varianta de acces este din DE pe langa Restaurantul Popasul Pacurari, str. pf.I.P.Culianu( Aleea cu Ciresi).Accesul spre punctele de interes ale orasului se face rapid si usor atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, centrul orasului situandu-se la 7 minute de mers cu masina. Chiar daca nu dispuneti de masina, statiile de transport in comun (autobuz, microbuz) se afla in imediata vecinatate a ansamblului. Pozitia blocurilor de tip vila in cadrul ansamblului este una privilegiata, fiind retrasa, acest aspect conferind apartamentelor si viitorilor locatari mai multa liniste si confort. ESQ Village Apartments se remarca prin:- design mediteranean, tigla Bramac la acoperis;- finisaje de inalta calitate;- apartamente generoase si luminoase; - locatia buna, cu acces usor spre centru; - compartimentare excelenta;- posibilitati de achizitie multiple (prima casa, credit ipotecar).- discount-uri considerabile la plata cash;Fiecare apartament beneficiaza de:- sistem de incalzire in pardoseala marca Tece, cu distribuitor propriu si termostate de ambient in fiecare camera, teava pex, centrala termica 24 kw in condensatie;- usi interioare din lemn masiv (nuanta la alegere);- obiecte sanitare, gresie si faianta Delta Studio;- tamplarie pvc nuanta stejar auriu marca Deceuninck, cu 3 randuri de sticla;- 1 loc de parcare inclus in pret;Clientii au posibilitatea de a urmari etapele constructiei si de a-si personaliza apartamentul conform propriului gust. Sunt 4 variante de apartamente:1. Apartament cu 2 camere open space, 39 mp, 1 loc de parcare inclus, 37000 euro la plata prin credit, 35500 euro la plata cash.2. Apartament cu 2 camere decomandate, bucatarie inchisa, 56 mp, 1 loc de parcare inclus, 48000 euro la plata prin credit, 46500 euro la plata cash.3. Apartament cu 3 camere decomandate, bucatarie inchisa, 77 mp utili, 1 loc de parcare inclus, 70000 euro la plata prin credit, 68000 euro la plata cash.4. Apartament cu 3 camere decomandate, bucatarie inchisa, 70 mp utili + terasa 10 mp, aproximativ 100 mp teren in proprietate imprejmuit cu gard din lemn, 1 loc de parcare inclus, 75000 euro la plata prin credit, 73000 euro la plata cash.Cele 21 de case din complex sunt finalizate, iar blocurile de tip vila au drept termen de finalizare toamna acestui an.Va asteptam !
Iasi,Iasi,Popas Pacurari
2 camere
39 m²
37.000
Ieri la 13:30
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Aviatiei, zona Str Prometeu, intr-un imobil construit in anul 1985 , disponibil la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 61 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 40210.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Aviatiei
2 camere
61 m²
130.000
24.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va prezentam spre vanzare apartament in Floresti, zona Florilor la 5 minute de mijloacele de transport si magazine. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele. Avand o suprafata utila de 37 mp dispune de 1 hol, o camera decomandata, 1 bucatarie, 1 baie prevazuta cu geam, un balcon, 1 parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern si clasic, utilat, fiind dotat cu interfon. Pentru orice detalii sau programarea unei vizionari contactati-ne cu incredere!
Cluj
1 cameră
37 m²
32.000
24.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartamente in bloc nou! Va propunem spre vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Buna Ziua, zona Grand Hotel Italia. Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil nou dispus pe 3 nivele. Avand o suprafata utila de 53 mp dispune de 2 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, 1 garaj. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucataria si baia cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern, fiind dotat cu interfon. Pentru mai multe detalii contactati agentul dumnevoastra!
Cluj
2 camere
53 m²
95.000
10.05.2018
Mai multwizmo.ro
Informatii proprietate 85000 Pret € 85000 Suprafata teren 1270 m 2 ID 3446466
Sibiu,Sibiu,Cartier Terezian
85.000
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament situat in imobil nou, la etajul 1 in cartierul Gheorgheni! Detine suprafata utila de 47 mp si dispune 1 living cu 1 bucatarie, 1 dormitor cu dressing, 1 baie cu geam, 1 antreu, 1 balcon si posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare si este situat la etajul 1 in imobil nou cu lift. Finisajele de tip clasic si modern sunt evidentiate prin pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie si baie cu faianta si gresie, ferestre termoizolante din PVC, usi interioare din lemn si usa de la intrare metalica, iar sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se va preda mobilat si utilat, fiind recomandat atat pentru investitie cat si pentru locuit. Pentru detalii suplimentare sau vizionare, indrazniti sa ne contactati chiar acum!
Cluj
2 camere
47 m²
79.900
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
360 Estate va propune spre vanzare o casa individuala, recent renovata, situata in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, la 7 min. de mers pe jos de zona Ultracentrala si de Piata Unirii.Casa este compartimentata astfel: la intrare hol, bucatatrie, 1 living, 2 dormitoare, 1 baie, camera tehnica, pivnita; toate incaperile adunate la un loc sunt in suprafta utila totala de 77.3 mp.Suprafata totala construita 92.76 mp, amprenta la sol 99 mp, suprafata totala teren 273 mp, curte libera 174mp si 2 fronturi stradale - unul de10 ml, iar celalalt de 11 ml.Casa este construita din caramida, iar acoperisul este placat cu tigla, fiind izolata la exterior cu polistiren de 10 cm.Casa este dotata cu incalzire centralizata si este ocupabila imediat.- toate utilitatile - curent, apa, gaz, canalizare;- locatia poate constitui un avantaj si pentru utilizarea ca sediu firma sau punct de lucru, deschiderea unei afaceri, cum ar fi Pizza Dilivery, mai ales ca in apropiere sunt situate caminele studentesti; posibilitate de mansardare.Imobilul este ideal atat pentru investitie cat si ca spatiu de locuit, deoarece este amplasat in zona centrala, aproape de: Piata Unirii, caminele studentesti din Observator, universitati, facultati, scoli, gradinite, magazine, supermarket si mijloace de transport in comun.Pretul este negociabil in functie de termenii si conditiile de plata.Pentru orice informatie va rog sa ma contactati cu incredere!Comision 2% din valoarea de tranzactionare.ID intern: 372.
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
3 camere
160.000
23.05.2018
Mai multwizmo.ro
Imobil dispus pe S+P+7E, construit cu simț de răspundere și în conformitate cu normele de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. Cele 91 de proprietăți puse în piață sunt în mare parte decomandate, cu excepția studio-urilor, sunt finisate la cheie cu materiale de cea mai buna calitate, bransate la utilitati si contorizate individual. Facilitati: Statii RATB – in fata ansamblului; Metrou Aparatorii Patriei – 10 minute de mers pe jos; Metrou Piata Sudului – 3 statii RATB; Acces rapid la:Kaufland, Lidl, Mall Sun Plaza, Clinica Regina Maria, Clinica Medlife, scoli si gradinite, centre de sport.
Berceni,Aparatorii Patriei
1 cameră
32 m²
33.600
13.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament modern de vanzare cu 4 camere decomandate si pivnita, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 5 etaje in zona Vasile Aaron din Sibiu.Este pozitionat intr-o constructie din caramida finalizata in jurul anilor 1980 acesta fiind izolat termic si fonic exterior. Pivnita apartamentului are aproximativ 10 mp si este formata din 2 incaperi.Are suprafata utila de 90 mp si este compus dintr-un living generos si luminos, 3 dormitoare mobilate, o bucatarie deschisa mobilata si utilata ce se poate inchide foarte usor, o baie cu cada si un hol la intrarea in imobil din care se face intrarea in camerele apartamentului. Cele doua balcoane, respectiv cel din living si cele din dormitorul matrimonial sunt modificate, au fost inchise.Locuinta dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica marca Arca Pocket cu calorifere din otel si tevi din cupru, gresie, parchet din lemn pentru trafic intens, masina de spalat Gorenje, frigider marca Arctic, plita pe gaz si cuptor electric, ferestre din pvc cu geam termopan si interfon la intrare. Mobilierul din apartament a fost personalizat fiind facut la comanda.Zona in care se afla imobilul din care face parte acest apartament este in apropierea tuturor punctelor de interes public cum ar fi supermarket-uri, scoli, gradinite, sediile institutilor bancare, magazine alimentare, dispensare si statii ale mijloacelor de transport in comun.Pretul de vanzare al acestui apartament mobilat si utilat este de 86.000 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de Credit Bancar.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -
Sibiu,Sibiu
4 camere
106 m²
86.000
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia Cristian va propune spre achizite apartament in zona Casa de Cultura-3 camere decomandate, 68mp, renovat, mobilat si utilat. Pret 81.500 euroCod 21974
Constanta,Constanta
3 camere
68 m²
81.500
12.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Pacurari (PETRU PONI, LIDL) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip decomandat, are o suprafata de 44 mp si este situat la etajul 6 intr-o cladire cu 8 etaje. Apartamentul este mobilat complet, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, usa metalica, cabluTV, telefon, internet, . Cladirea , construita in 2017, are o structura tip pe cadre, fara risc seismic. Alte specificatii: LIBER Pentru mai multe detalii contactati reprezentantul agentiei, Ionut Dranceanu , la numarul de telefon 0729.019.914.
Iasi,Iasi
2 camere
44 m²
65.000
Ieri la 13:30
Mai multwizmo.ro
EDIL va ofera un apartament de vanzare in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul Intre Lacuri, aproape de Iulius Mall. Apartamentul este alcatuit din 3 camere spatioase si luminoase, 2 bai prevazute cu geam, bucatarie separata, hol, terasa avand suprafata utila de 71 mp. Apartamentul este situat la etajul 2 intr-o constructie noua dispusa pe 2 niveluri, avand pod deasupra, in suprafata de 103 mp. Foarte usor se poate mansarda podul, iar din apartament sa se instaleze o scara interioara catre acesta. Apartamentul este finisat modern, dotat cu centrala proprie si termopane, zona este usor accesibila, aproape de mijloacele de transport in comun. Cele 3 camere sunt total decomandate, apartamentul este confort sporit si dispune, de asemenea, de un garaj foarte incapator, avand 23 mp, sub bloc. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Aurel Vlaicu
3 camere
71 m²
160.000
22.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu o camera in zona Sigma.Apartamentul are suprafata de 35 mp si este superfinisat.Este mobilat si utilat complet, si detine un garaj subteran.Apartamentul este situat in bloc nou, aproape de toate centrele de interes.Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
1 cameră
35 m²
65.000
11.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament de 2 camere, situat pe Bd-ul Iuliu Maniu la etajul 1 construit in anul 1980 in zona METRO - Militari.Imobilul, in suprafata utila de 58 mp are 2 camere ,baie ,bucatarie ,fara imbunatatiri .
Sectorul 6,Militari
2 camere
58 m²
50.000
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Tatarasi (500 metri de Flux Flora) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip semidecomandat, are o suprafata de 35 mp intr-o cladire cu 4 etaje. Apartamentul are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, usa metalica, cabluTV, telefon, internet, . Cladirea , construita in 2018, are o structura tip pe cadre, fara risc seismic. Pentru mai multe detalii contactati reprezentantul agentiei, Ionut Croitoru , la numarul de telefon 0728.21.66.66.
Iasi,Iasi
2 camere
35 m²
39.900
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Casa individuala de vanzare in zona Cetate - Alba Iulia, avand 4 camere, 3 dormitoare,2 bai , garaj ,uscatorie ,camera tehnica suprafata totala construita 280 mp, si suprafata teren 300 mp. Deschiderea este de 25 ml. Imobilul are amprenta 80 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 2000, constructie din caramida porotherm, avand 3 bai, 1 bucatarii si balcoane. Casa are 4 niveluri .Dotari : structura casa: caramida. Pretabil locuinta/birou. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. ID intern: 5482.
Alba,Alba Iulia,Cetate
4 camere
180.000
11.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre vanzare un superb apartament cu 2 camere, complet decomandat, confort 1, situat in cartierul Marasesti, zona parcului 9 Mai.Imobilul este construit in anul 1985, apartamentul fiind disponibil la etajul 1 din 4.Detine o suprafata totala de 54 mp, si utila de 50 mp.Apartamentul este liber, detine toate actele pentru vanzare si se accepta credit bancar.Imobilul este situat in zona de vest a Ploiestului detinand in proximitate multiple puncte de interes:Statie de transport in comun, scoala, gradinite, parc - zona verde, Profi supermarket, etc.Prezenta oferta se afla sub reprezentare exclusiva Catoma Property Invest.Broker - Florin Toma
Prahova,Ploiesti
2 camere
54 m²
54.900
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia Cristian va propune spre achizitie apartament in zona Faleza Nord- 4 camere, decomandat, cf.0, 94mp, imbunatatit, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, centrala pe gaze. Pre 102.000 euro.Cod 22171
Constanta,Constanta,Faleza Nord
4 camere
94 m²
102.000
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre vanzare o vila frumoasa, complet mobilata, situata intr-una dintre cele mai exclusiviste zone, Pipera. Vila, prin pozitia ei centrala, este situata la cateva minute distanta de toate scolile internationale si de Baneasa Mall. Potrivita pentru o familie numeroasa, aceasta casa indeplineste toate cerintele necesare unei familii care doreste sa aibe parte de liniste si confort. Cu 4 dormitoare si 4 bai, imobilul a fost recent renovat in 2012, iar mobilierul modern și unic, face din aceasta casa o adevarata oaza de liniste. Printre multiplele avantaje, se numara si o frumoasa terasa acoperita, in aer liber, potrivita pentru distractiile cu prietenii si de asemenea, aveti la dispozitie un garaj acoperit. Expertii Imoteca va asteapta pentru a programa o vizionare.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti
5 camere
640.000
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 4 camere in zona Iulius Mall.Apartamentul este cu CF si se vinde la stadiul de semifinisat.Compartimentarea este: hol, living, bucatarie inchisa, baie, 3 dormitoare din care unul este cu baie proprie. Detine o terasa cu o suprafata de 30 mp.Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
4 camere
95 m²
132.000
22.05.2018
Mai multwizmo.ro