Agentia Imobiliara IMOCENTRAL va ofera spre inchiriere un apartament, in Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni.Imobilul este dotat cu mobilier si bucataria este utilata.Apartamentul este semidecomandat, confort 2, si are urmatoarea componenta: 2 camere, 1 bucatarie si 1 baie.Apartamentul este situat in apropiere de Politia Rutiera.
Astăzi la 21:15 brx.ro
260,00 €
Agentia Imobiliara IMOCENTRAL va ofera spre inchiriere un apartament, in Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni.Imobilul este dotat cu mobilier si bucataria este utilata.Apartamentul este semidecomandat si are urmatoarea componenta: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie si 1 balcon.Blocul din care face parte imobilul este situat langa Primaria Gheorgheni, Sc. Lucian Blaga si la cateva minute de Parcul Mercur.Pretul este negociabil.
Astăzi la 19:41 brx.ro
400,00 €
Re/max Grup de Lux va propune pentru inchiriere un apartament de 2 camere semidecomandate, situat la parterul unui imobil din Buna Ziua, aproape de Lidl si Grand Hotel Italia. Apartamentul este finisat modern, curat, proaspat renovat, si este format dintr-un dormitor, un living deschis cu bucataria, o baie, hol acces. Exista si varianta de parcare.
Astăzi la 19:41 brx.ro
400,00 €
Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere, 75 mp. Apartamentul este format din 1 camera cu living si bucatarie, un dormitor, 1 baie si un balcon. Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati! ID 10IUG Anunturi publicate de: Welt Imobiliare
Astăzi la 19:41 brx.ro
520,00 €
utila de 27 mp, situata la perterul unui imobil cu 4 etaje. Garsoniera este finisata modern cu faianta, gresie, parchet laminat si usa metalica si se inchiriaza mobilata si utilata. Zona in care se afla imobilul este una linistita in apropierea statiilor de transport in comun si a magazinelor.
Astăzi la 19:13 brx.ro
250,00 €
Apartamentul are suprafata de 72 mp, compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol, 2 balcoane, spatiu de depozitare si se afla la etajul 4 al unui imobil cu 8 etaje, izolat termic. Detine finisaje moderne, centrala termica individuala, parchet din lemn masiv si se inchiriaza mobilat si utilat! Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes!
Astăzi la 19:13 brx.ro
450,00 €
Inchiriez ap 2 camere in cartier Marasti bloc nou,la prima inchiriere ,mobilat utilat modern.
Astăzi la 19:13 brx.ro
350,00 €
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in Manastur, zona Billa! Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol cu suprafata utila de 50 mp + balcon si este situat la etajul 4 intr-un imobil cu 10 etaje. Apartamentul este finisat modern, incalzire prin centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta si se inchiriaza complst mobilat si utilat. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, ideal pentru locuinta, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si farmacii.
Astăzi la 19:01 brx.ro
370,00 €
Apartamentul are suprafata de 53 mp, compus din living open space cu bucataria, dormitor matrimonial, baie, hol si se afla la parterul inalt al unui imobil P+2, constructie noua. Detine finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. In plus detine loc de parcare in garajul subteran inclus in pret! Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor si altor puncte de interes!
Astăzi la 19:01 brx.ro
400,00 €
CC : Inchiriere apartament 3 camere moder in Marasti situat in bloc de 8 etaje. Apartamentul este situat la etajul 4, are 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol si balcon. Este Decomandat si are o suprafata totala de 85 mp, respectiv 74 mp suprafata utila. Ca si localizare, apartamentul este situat in Marasti, La 5-7 minute Iulius Mall si FSEGA.
Astăzi la 18:45 brx.ro
450,00 €
Habitas Imobiliare va ofera spre inchiriere duplex 6 camere, cartierul Bulgaria, zona strazii Fabricii.Casa este dispusa pe 3 nivele, D+P+M, are o suprafata utila de 270 mp cu urmatoarea compartimentare:- demisol: 1 garaj, 1 camera tehnica, 1 camera depozitare, 1 baie;- parter: 1 hol, 1 living cu bucatarie, 1 camera, 1 baie;- mansarda: 1 hol, 4 incaperi, 1 baie, 2 balcoane.Finisajele sunt moderne, are centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta moderna in bai si bucatarie. Se inchiriaza nemobilata, eventual se poate doar cu mobila de bucatarie.In momentul inchirierii curtea se va preda amenajata.Pret 1000 euro negociabil. O casa spatioasa, la prima inchiriere, ideala birouri, zona accesibila, finisaje moderne.
Astăzi la 18:45 brx.ro
1.000,00 €
Escada Imobiliare propune spre inchiriere, apartament cu 2 camere, situat in cartierul Gheorgheni ,zona Politiei Rutiere, intr-un imobil construit in anul 1990 confort 2 semidecomandat, etaj 2 din 4 cu o suprafata de 35 mp, cu 1grup sanitar .Imobilul este situat in apropiere de piata,statie autobuz ,scoli,gradinita. ID intern: 61. Anunturi publicate de: Escada Imobiliare Contact prin Storia.ro
Astăzi la 18:04 brx.ro
1.300,00 lei
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 1 camera decomandat in cartierul Grigorescu, zona Parcului Babes. Apartamentul este situat la parter, complet mobilat si utilat , aranjat modern si este compartimentat astfel: bucatarie, o camera cu intrare din hol si baie. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati! Anunturi publicate de: Local Imobiliare
Astăzi la 18:02 brx.ro
250,00 €
Oferim spre inchiriere un apartamente situat in cartierul Zorilor, intr-o zona accesibila, cu toate facilitatile la indemana, aproape de Gradina Botanica.Este situat intr-un imobil constructie veche, cu regim de inaltime P+2, la parter.Apartamentul dispune de o suprafata utila de 87 mp, compartimentata astfel: 3 camere decomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane deschise.Este finisat si mobilat, dotat cu centrala termica proprie si aer conditionat.Apartamentul se preda partial mobilat, cu 2 locuri de parcare incluse in pret. Parerea agentului: Un apartament situat pe strada Republicii, ideal pentru un grup de studenti! Proprietarul va schimba mobiliarul cu altul nou. Disponibil din 15.02.2017.
Astăzi la 17:42 brx.ro
600,00 €
Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat in zona BRD Marasti.Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila de 80 mp.Este decomandat si compus din: 3 camere, bucatarie, baie, hol si 2 balcoane.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat. Parerea agentului: Un apartament bine compartimentat, luminos si spatios, potrivit pentru o familie.
Astăzi la 17:33 brx.ro
550,00 €
Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in zona strazii Dacia, din partea centrala a orasului.Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil de tip casa si dispune de o suprafata utila de 44 mp.Este semidecomandat si compus din: living, bucatarie, dormitor, baie, hol.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat.In pretul de inchiriere este inclusa si o boxa la subsolul imobilului. Parerea agentului: Un apartement situat intr-o zona foarte buna, potrivit pentru persoanele care lucreaza sau studiaza in zona.Disponibil din 1 Martie.
Astăzi la 17:32 brx.ro
450,00 €
Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in zona strazii Horea.Apartamentul este pozitionat la ultimul etaj intr-un imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila de 45 mp.Compartimentarea este semidecomandata, gandita astfel: 2 camere, bucatarie si baie.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Parerea agentului: Un apartament situat intr-o zona cu acces facil spre centru orasului, potrivit pentru un cuplu sau o persoana.
Astăzi la 17:31 brx.ro
300,00 €
Inchirez apartament 2 camere, in Zorilor! Apartamentul are suprafata utila de 75 mp + terasa, este semidecomandat, finisat modern, complet mobilat si utilat modern, dotat cu centrala termica proprie, termopane, aer conditionat, jacuzzi.
Astăzi la 17:29 brx.ro
520,00 €
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 1 camera decomandat in cartierul Grigorescu, zona Parcului Babes. Apartamentul este situat la parter, complet mobilat si utilat , aranjat modern si este compartimentat astfel: bucatarie, o camera cu intrare din hol si baie.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!
Astăzi la 17:06 brx.ro
250,00 €
Escada Imobiliare propune spre inchiriere, apartament cu 2 camere, situat in cartierul Centru ,zona paralel cu strada Horea, intr-un imobil construit in anul 1990 confort 1 semidecomandat, etaj parter din 0 cu o suprafata de 45 mp, cu 1, grup sanitar, 0 , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie autobuz ,scoli,gradinita. ID intern: 63.
Astăzi la 17:06 brx.ro
450,00 €
Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament cu 1 camera. Apartamentul este complet renovat si mobilat,zona foarte buna si linistita. Datorita faptului ca se afla in zona centrala a Clujului, este avantajos atat pentru studenti cat si pentru cuplu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Astăzi la 17:06 brx.ro
380,00 €
Times Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in Centru pe strada Albert Einstein. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Apartamentul este compus din: living cu bucatarie, dormitor si baie.
Astăzi la 16:52 brx.ro
450,00 €
Escada Imobiliare propune spre inchiriere, apartament cu 2 camere, situat in cartierul Gheorgheni ,zona Politiei Rutiere, intr-un imobil construit in anul 1990 confort 2 semidecomandat, etaj 2 din 4 cu o suprafata de 35 mp, cu 1grup sanitar .Imobilul este situat in apropiere de piata,statie autobuz ,scoli,gradinita. ID intern: 61.
Astăzi la 16:52 brx.ro
289,00 €
Times Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in cartierul Zorilor pe strada Louis Pasteur. Apartamentul este mobilat si utilat si beneficiaza de o parcare amenajata. Disponibil din 15 februarie.
Astăzi la 16:43 brx.ro
350,00 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Imobiliare de închiriat Cluj-Napoca
1 2 3 4 5 6