Beneficiaza de aceasta oferta exceptionala acum! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de IULIUS MALL, cu 2 camere, situat la etajul 1 din 4 etaje, avand o suprafata de 50 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are garaj de tip beton, loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Intre Lacuri
2 camere
50 m²
450
08.06.2018
Mai multwizmo.ro
Klar Imobiliare va propune spre inchiriere apartament in bloc nou,construit in 2017 in complexul Studium Green in vecinatatea Iulius Mall,Fsega si a mijloacelor de transport in comun.Apartamentul este compus din 3 camere,bucatarie,baie si balcon iar in pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare subteran.Se preteaza pentru o familie,un cuplu sau ca si apartament de protocol pentru o companie.Disponibil incepand cu 15 mai.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati.
Cluj,Cluj-Napoca
3 camere
65 m²
690
16.06.2018
Mai multwizmo.ro
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, aranjat modern, situat in cartierul Manastur, Zona Big. Apartamentul este decomandat, situat la etaj 7 din 10 cu o suprafata de 52 mp, este izolat termic si dotat cu centrala termica proprie, complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor, 1 balcon si 1 baie.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733361110 Marian Muresan !ID intern: 1726
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
2 camere
52 m²
400
08.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere pe strada Horea, la cateva minute de Facultatea de Litere. Apartamentul cu suprafata utila de 60 mp este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie, dormitor cu pat matrimonial, baie si hol. Apartamentul a fost recent renovat, dispune de centrala termica proprie, geam termopanuri, frigider, cuptor electric, plita electrica, frigider, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde. Apartamentul dispune de finisaje si mobilier de calitate si se inchiriaza mobilat si utilat complet. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Semicentral
2 camere
60 m²
480
01.06.2018
Mai multwizmo.ro
Spatiul pentru birouri de inchiriat, destinat oricarui tip de activitate si situat intr-o cladire construita nou, pregatit pentru diverse medii de activitate: birouri, depozitare, productie. Suprafata minim disponibila este de 400mp open space, iar cea maxima este de 500mp. Spatiul beneficiaza de toate conditiile necesare unei cladiri de birouri: aer conditionat, aer cald, lumina, curent trifazic s.a. Forma geometrica a spatiului este dreptunghiulara, iar pe 2 dintre laturile dreptunghiului se afla un balcon lat de aproximativ 1.5ml prevazut la ambele capete cu scari. Pe intreaga lungime a balconului se afla mai multe usi care permit accesul in interiorul spatiului. Exista un acces suplimentar din interiorul cladirii, din parterul acesteia. Spatiul nu este prevazut cu lift, dar montarea acestuia se poate face cu usurinta, cladirea fiind proiectata cu aceasta optiune. (aspect negociabil)Incinta in care se afla spatiul este supravegheata video, iar accesul se face direct din strada Traian Vuia. Chiriasului i se pot oferi aproximativ 10 locuri de parcare in curtea interioara. In momentul de fata spatiul se afla la stadiul de semifinisat si la un pret de 6 euro/ mp negociabil in functie de perioada si conditiile contractuale, in cazul in care se doreste amenajarea de catre proprietar si furnizarea acestuia"la cheie", pretul se majoreaza in functie de cerinte. Zona efectiva de birouri este ferita de traficul strazii si de galagie, fiind pozitionata intr-un plan secundar, dar ofera posibilitatea publicitatii stradale.
Cluj,Cluj-Napoca,Someseni
400 m²
2.400
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia Imobiliara REfind propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in zona Aleea Baisoara.Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje, avand orientare Estica si dispune de 1 loc de parcare in apropiere.Proprietatea este semidecomadata si compartimentata astfel: 1 hol, 1 bucatarie, 1 baie, 2 camere, balcon.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca
2 camere
48 m²
350
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere semidecomandate, in cartierul Europa, zona strazii Eugen Ionesco. Apartamentul cu suprafata utila de 135 mp este dispus pe 2 nivele cu scars interioara astfel: - etajul 2: living spatios cu bucatarie, 1 camera, baie, hol si 2 balcoane; -mansarda: 2 dormitoare, baie cu cada si hol. Apartamentul este finisat modern, dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, cuptor electric, plita electrica, masina de spalat rufe, frigider si se inchiriaza mobilat si utilat complet. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare in fata imobilului. Pentru mai multe detalii, pentru programatrea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Europa
4 camere
135 m²
750
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
un apartament cu 2 camere pentru 1 sau 2 persoane, in Marasti, pe strada Tribunul Vladutiu. Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Locuinta este semidecomandata si compartimentata astfel: dormitor, living + bucatarire, baie, hol.Apartamentul este recent finisat, mobilat si utilat complet (faianta, gresie, parchet, usa metalica, centrala proprie, geam termopan, frigider, aragaz, masina de spalat, cuptor cu microunde).In apropiere sunt locuri de joaca, parcuri, banci, farmacii, magazine, locuri de parcare si statie mijloc de transport in comun.
Cluj,Cluj-Napoca
2 camere
47 m²
300
15.06.2018
Mai multwizmo.ro
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere decomandat, cu o suprafata de 60mp, in apropiere de BRD si The Office, in cartierul Marasti.Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 etaje, este dotat cu centrala termica, este complet utilat si mobilat si este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor si o baie. In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733 361 110 - Marian Muresan !ID intern 1254
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
2 camere
70 m²
400
06.06.2018
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre Inchiriere un apartament modern cu scara interioara, la prima inchiriere, cu 4 camere, 80 mp, situat in cartierul ZorilorApartamentul este pozitionat la etajul 1 a unei vile cu 2 etaje.In ceea ce priveste compartimentarea, acesta este decomandat , avand urmatoarele caracteristici: 3 dormitoare, 1 living,1 bucatarie, 1 baie si 1 balconLocuinta beneficiaza de: Termopane, parchet, gresie, faianta.Se inchiriaza complet mobiliat si utilat. Toata mobila fiind noua. Parerea agentului: Apartamentul este ideal pentru studentii, datorita locatiei si a compartimentarii. Apartamentul este proaspat renovat.ID oferta: 358In cazul in care aceasta oferta va este pe plac, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0311038200 sau pe mail: ***
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
4 camere
90 m²
700
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament deosebit cu 2 camere, Ultracentral, in Piata Unirii. Apartamentul are suprafata utila de 80mp cu o intaltime de 3.5 metri. Este compus din 2 camere decomandate in circuit, bucatarie, baie, spatiu de depozitare, hol. Se afla la etajul 3 al unei cladiri interbelice cu 4 etaje, dotate cu interfon si ascensor. Detine finisaje moderne, parchet lemn masiv reconditionat, gresie si faianta moderna si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Incalzirea se realizeza prin intermediul centralei termice proprii. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, in imediata apropiere a Pietei Unirii. Apartamentul este disponibil incepand cu 15 August 2018. Pentru mai multe detalii sau informatii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate.
Cluj,Cluj-Napoca,Centru
2 camere
80 m²
750
16.06.2018
Mai multwizmo.ro
VEGO Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de doua camere, decomandat, pozitionat la etajul 1 al unui imobil dispus pe 4 nivele, din cartierul Intre Lacuri, in zona strazii Dunarii, in apropiere de mijloace de transport, Iulius Mall, FSEGA, magazine, banci, farmacii, spatii verzi si multe alte puncte de interes.Locuinta dispune de o suprafata utila de 49 mp, este finisata, mobilata si utilata modern, iar incalzirea se face cu centrala termica proprie.Compartimentare: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, 1 hol.Se inchiriaza complet mobilat si utilat.Ocupabil incepand cu 1 iulie.Pret: 420 euro/luna negociabil.Incepand cu 1 ianuarie 2019 apartamentul va dispune si de un loc de parcare privat, langa imobil.Pentru orice alte informatii sau pentru stabilirea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati.ID: 239
Cluj,Cluj-Napoca,Intre Lacuri,Strada Dunarii
2 camere
49 m²
420
08.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va ofera spre inchiriere o casa individuala, in zona de extindere a cartierului Gheorgheni, in zona rezidentiala exclusiv de case cu regim mic de inaltime si cu acces rapid catre zonele de interes ale orasului. Casa este desfasurata pe 2 niveluri, avand o compartimentare foarte avantajoasa:Parter: - Living de tip open space cu Bucataria, Spatiu Depozitare, Baie cu cabina de dus , acces la terasa exterioara.Etaj: - Dormitor Matrimonial cu Dresing si Baie proprie cu cada , 2 dormitoare gemene cu baie comuna cu cada.Casa este finisata la cheie la interior si exterior cu materiale de calitate (piatra naturala, lemn, tapet, gresie si parchet ) in culori calduroare, mobilata si utilata complet, totul fiind nou, la prima inchiriere. Exteriorul este de asemena amenajat cu alei pavate , gazon si amenajera peisagistica completa , gard imprejmuire lemn, acces poarta cu telecomanda, garaj exterior. Imobilul este contorizat separat, iar ca dotari amintim: sistem incalzire cu centrala termica cu calorifere la etaj; sistem incalzire in pardoseala la parter; mobilier complet (bucatarie , dormitoare, bai , dresing) exclusiv brand Mobexpert; electrocasnice (masina de spalat vase, cuptor electric , frigider , smart tv, aspirator) noi. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10
Cluj,Cluj-Napoca,Borhanci
4 camere
1.600
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Gheorgheni, zona Complex Diana. Apartamentul este situat la parter inalt cu balcon inchis cu gemuri termopan, este compartimentat intr-o bucatarie spatioasa, camera de zi, cu acces pe balcon, dormitor si baie cu geam. Apartamentul este orientat SUD, finisat modern, sistem de incalzire centralizat, termopane, gresie si faianta moderna, blocul este reabilitat termic. Ideal pentru un cuplu. Pentru mai multe informatii sau pentru vizionarea ofertei nu ezitati sa ne contactati prin e-mail, telefonic sau la sediul agentiei pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
55 m²
400
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 48 mp, situat in zona OMV, cartierul Zorilor.Apartamentul este pozitionat la etajul 1 dintr-un imobil cu 5 niveluri.In ceea ce priveste compartimentarea, acesta este decomandat, avand urmatoarele caracteristici: 2 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon.Locuinta beneficiaza de: termopan, mobilat, loc de parcare.Se inchireaza complet mobilat.Parerea agentului:Apartamentul este intr-o zona foarte linistita, ideal pentru un cuplu sau studenti.ID oferta: 320In cazul in care aceasta oferta va este pe plac, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0311038200 sau pe mail: ***
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
2 camere
58 m²
350
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament cu 1 camera, semidecomandat, in Andrei Muresanu, in complexul Andrei Muresanu Sud. Apartamentul este situat in bloc nou, semidecomandat compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap pentru haine, living+bucatarie dotata cu cuptor electric si masina de spalat vase, 1 balcon. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subterana. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz, Universitatea Tehnica si Sigma Center.
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
1 cameră
35 m²
370
15.06.2018
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, 70 mp, situat pe strada Valea Garbou.In ceea ce priveste compartimentarea, acesta este semidecomandat, avand urmatoarele caracteristici: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie, o gradina de 100 mp.Locuinta beneficiaza de: ferestre termopan, utilat.Se inchireaza complet mobilat.Parerea agentului: Ideal pentru un cuplu, familie ori studenti. Aparrtamentul beneficaza de toate utilitatile, este foarte spatios si este la prima inchiriere.ID oferta:363In cazul in care aceasta oferta va este pe plac, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0311038200 sau pe mail: ***
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
3 camere
80 m²
350
12.06.2018
Mai multwizmo.ro
ANIMA IMOBILIARE inchiriaza un apartament de 3 camere situat in Zorilor, zona Spitalului de Recuperare, in constructie noua retras de la strada principala dar foarte aproape de mijloace de transport in comun si magazine.Apartamentul este situat la etajul 3 bloc cu lift, are suprafata de 80mp, compartimentat astfel; 2 dormitoare, 2 baie, living cu bucatarie, hol, balcon, detine si un loc de parcare. Finisajele sunt moderne incalzirea se face cu centrala termica proprie. Se inchireaza complet mobilat si utilat la pretul de 600 Euro. ID:X5TR104FA Pret 600 EUR / luna
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
3 camere
80 m²
600
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament deosebit, aflat in zona Centrala a Clujului! Apartamentul are o suprafata de 64 mp, se afla la demisolui unei cladiri monument istoric, semidecomandat, living cu bucatarie, un dormitor, o baie si se inchiriaza complet mobilat si utilat modern. Apartamentul este ideal pentru un cuplu fiind foarte aproape de multe puncte de interes a orasului. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site-ul nostru sau la sediul firmei noastre aflate pe strada Pitesti nr. 12
Cluj,Cluj-Napoca,Exterior Est
2 camere
64 m²
350
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament cu 2 camere, decomandat, in cartierul Intre Lacuri. Acesta se afla la etajul 2 intr-un imobil nou. Este compus din dormitor, living room, bucatarie, baie si balcon. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Are o suprafat utila de 55 mp.
Cluj,Cluj-Napoca,Intre Lacuri
2 camere
55 m²
450
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere modern, in Zorilor, zona Hotel Golden Tulip! Apartamentul are suprafata utila de 60 mp + terasa, este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si este situat la etajul 2 al unui imobil nou cu 4 etaje dotat cu interfon. Detine finisaje moderne, centrala termica proprie, gresie si faianta moderna, parchet laminat si se inchiriaza zomplet mobilat si utilat. Apartamentul se afla la prima inchiriere. In pretul de inchiriere este inclus un loc de parcare. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun a magazinelor si altor puncte de interes, la 5 minute de mers pe jos de Piata Zorilor. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12!
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
2 camere
60 m²
480
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Calitate la un pret mic! EDIL va ofera un apartament de inchiriere in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL cu 3 camere, situat la parter din 4 etaje. Suprafata acestui apartament este de 50 mp. Apartamentul este confort unic semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
3 camere
50 m²
600
Ieri la 12:33
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, 63 mp, situat in cartierul GrigorescuApartamentul este pozitionat la etajul 4 dintr-un imobil cu 4 niveluri.In ceea ce priveste compartimentarea, acesta este semidecomandat, avand urmatoarele caracteristici: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balconLocuinta beneficiaza de:termopan, mobilat, proaspat renovat.Se inchireaza complet mobilat.Parerea agentului:Ideal pentru o familie . Imobilul se afla intr-o zona linistita.ID oferta:290In cazul in care aceasta oferta va este pe plac, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0311038200 sau pe mail: ***
Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
3 camere
73 m²
450
31.05.2018
Mai multwizmo.ro
Disponibil pentru inchiriere imediata, aceast apartamente este destinatia celui care doreste liniste, panorama, orientare sudica si mobilier perfect adaptat.Situat in Luminia Residence.
Cluj,Cluj-Napoca,Europa
2 camere
58 m²
450
13.06.2018
Mai multwizmo.ro