Vând apartament 2 camere in complexul City Center Residence ,(cuprinde 6 blocuri S+P+6 )situat la 2 minute de Piata Unirii, in imediata vecinătate a parcului Carol. Ansamblul dispune de supraveghere video si paza 24/24, intrare pe baza de cartela, parcare subterana, spatii verzi si 2 lifturi Schindler pentru fiecare bloc. Apartamentul este situat la etajul 3 din 6, are o suprafata de 112 metri patrati construiti ( din care o terasa de 16 metri patrati ), respectiv 85 metri patrati utili, este decomandat si se bucura de o priveliste superba catre Palatul Parlamentului. Imobilul se vinde echipat cu centrala termica proprie cu boiler Apartamentul detine finisaje premium: usa intrare anti-efractie, parchet , geamuri termopan Low-E cu tamplarie Rehau, feronerie Roto, usi interioare Pinum, 2 aparate de aer conditionat Haier, glafuri exterioare din marmura, instalatie electrica Gewiss, instalatie sanitara cupru Romstal, obiecte sanitare Ideal Standard, curent trifazic ( necesar plitelor electrice cu inductie ). Apartamentul este complet mobilat cu mobila de la mobexpert si utila cu tv+ home cinema , masina de spalat cu uscator, plita+cuptor+ hota,frigider,microunde si se vinde impreuna cu LOCUL DE PARCARE de la subsol
Astăzi la 22:06 brx.ro
139.000,00 €
Doar airbag !!! Airbag bmw e46 x5 e39 Pret fix 250lei
Astăzi la 22:06 brx.ro
250,00 lei

Popesti-Leordeni

Bucuresti, azi, 12:16
proprietar inchiriez spatiu depozitare, garaj, situat la parterul unui imobil nou in str. Drumul Fermei la intrare in Popesti Leordeni.
Astăzi la 22:03 anuntul.ro
20.0 m²
300,00 lei
apartament Romana - Dorobanti, vis-a-vis de ASE si Hotel Sheraton, in aproprierea Liceului Goethe, Cambridge School si British Council. 3 camere confort 1 sporit, decomandat, et 5/10, bloc 1985, reabilitat 2014, 2 bai complete, 2 balcoane inchise, foarte spatioase. Utilitati: o curent, apa (apometre), canalizare, gaz, CATV, telefon o sistem incalzire: incalzire centrala cu contorizare caldura o climatizare: aer conditionat o acces internet: cablu Finisaje: o usa intrare metalica o parchet, gresie, faianta o usi interior lemn o geamuri termopan Dotari: o electrocasnice: frigider, aragaz, filtru cafea, cuptor cu microunde, aspirator, masina de spalat rufe o dotari imobil: interfon, lift LOC DE PARCARE in curtea interioara. Apartamentul este renovat recent, mobilat si utilat complet, fiind disponibil imediat. La cerere si in cazul unui contract stabil de minim 1 an, se poate negocia remobilarea bucatariei.
Astăzi la 21:47 brx.ro
700,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Aviatiei, renovat 2017 ,utilat si mobilat complet,et. 2/4, 65 mp, anul constructiei 1988, 2 balcoane inchise bucatarie baie hol , termopane ,izolat termic, aer conditionat, decomandat.Merita vazut!
Astăzi la 21:43 brx.ro
550,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Aviatiei,.usa metalica, interfon, repartitoare, apometre,imobil 1987,aer conditionat, reabilitat termic (costuri de intretinere foarte mici) curat, bine intretinut.Merita vazut!
Astăzi la 21:43 brx.ro
550,00 €
Prime Residence va ofera o garsoniera,decomandata,43 mp utili,mobilata si utilata modern,renovata complet,contorizata complet,bloc reabilitat,3 min metrou Mihai Bravu,3 min Vitan Mall,strada Banu Udrea.
Astăzi la 21:43 brx.ro
270,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Calea Calarasilor-Hala Traian,mobilat si utilat modern,centrala proprie,parchet,aer conditionat,masina de spalat,frigider,termopan. Et. 3/8,are vedere pe doua laturi.
Astăzi la 21:43 brx.ro
450,00 €
Apartament de doua camere si inca una mica suplimentara care poate servi drept birou sau camera de copil,situat la parterul unul blocsor de tip vila,avand o gradina privata de 100mp.Este mobilat si utilat complet,iar finiajele sunt de buna calitate si moderne.Exista loc de parcare in garajul subteran cat si o boxa de circa 3mp ,pentru depozitare. Situat catre rasarit si cu geamurile catre spatele cladirii(adica spre curte)beneficiaza de linste.Exista un living cu dining si bucatarie deschisa , dormitorul si cealalta camera.Canapeaua este extensibila.
Astăzi la 21:43 brx.ro
695,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Parcul Carol.deosebit, utilat/mobilat nou,calitate deosebita, 2 grupuri sanitare, terasa 16 mp, luminos, prima inchiriere, langa parcul Carol, optional loc de parcare subteran.Marita vazut!
Astăzi la 21:31 brx.ro
650,00 €
Vila structura P+1+M, totul este renovat recent, nemobilataCompartimentare:- 1 living mare (parter);- 2 camere la etaj 1 - 2 camere ìn mansardà ; - 2 grupuri sanitare ; - 1 bucàtàrie mobilatà si utilatà; - la et.1 un balcon;- terasà acoperità;- parcare ;- curte individualà;- ìncàlzire cu centralà proprie;Finisaje: parchet, gresie, faiantà, geamuri termopan, làmpi, aplice, usa metalica, unitati A/C, rulouri, etc Stràzile sunt amenajate; Exista pazà non-stop la intrare ìn complex;
Astăzi la 21:15 brx.ro
850,00 €
apartament de 90 mp + o terasa superba de 30 mp, complet renovat si mobilat. Are 3 camere + 1 mai mica, baie mare si una de serviciu. El a fost amenajat: dormitor cu baie proprie, living, kitchen+dinning open space iar camera mica este momentan goala.Apartamentul este pozitionat pe partea terasei catre S, iar accesul in bloc se face atat din strada cat si direct din parc.Obiectele sanitare si electrocasnicele sunt marci de top in calitate si design.Este dotat cu: aragaz Miele, frigider inox Siemens, cuptor NEF, masina spalat vase Miele, masina spalat haine Samsung etc.Apartamentul dispune de tot ce ai avea nevoie pentru a te muta maine si pentru a te simti confortabil.With a superb location in the heart of Bucharest, this stylish three room flat offers ample living space with wood floors and modern fixtures and fittings throughout. There is a double bedroom, a bright kitchen, a large and spacious living room with doors leading out onto a 30mp roof ter
Astăzi la 21:11 brx.ro
900,00 €
Bloc nou residential situat langa Palatul Copiilor. Loc garaj subteran, 2 bai, debara exterioara si interioara. Utiliat complet, 2 dressinguri, 3 AC, central termica proprie, masina spalat vase, aragaz, frigider, TV, masina spalat, birou complet utilat, terasa f mare copertinata si cu balansoar.
Astăzi la 21:11 brx.ro
650,00 €
Va propunem spre inchiriere un apartament elegant, cu un aer "vintage", amenajat cu bun gust si mobilat pe masura.Acesta este foarte spatios, are o bucatarie foarte mare si este circular din punct de vedere al compartimentarii.Este dotat cu centrala termica pe gaze si aer conditionat, complet mobilat si echipat standard cu electrocasnice: frigider, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat rufe, aspirator; Apartamentul se afla la parterul unui imobil pozitionat la o aruncatura de bat de Piata Kogalniceanu si, foarte aproape atat de Parcul Cismigiu cat si de gura de metrou IZVOR.In proximitatea acestuia sunt localizate o serie de facultati precum Dreptul, Medicina Veterinara sau Stomatologia.
Astăzi la 21:11 brx.ro
500,00 €
GADSPOR ImobiliareVa ofera spre inchiriere apartament in zona deosebita si linistita, bloc finalizat in 1982, reabilitat, cu interfon si lift, aflat in imediata apropiere de statia metrou Piata Victoriei, magazine, banci, mijloace de transport in comun, parcuri, muzee, cafenele, restaurante .Apartamentul compus din 2 camere, decomandat, la etajul 7 din 10, in suprafata utila de 69 mp, mobilat lux, utilat cu frigider,aragaz,hota,cuptor microunde,aspirator,masina de spalat, 2 aparate aer conditionat cu consum redus de energie, tv LED in fiecare camera inclusiv in bucatarie, furnizor cablu,internet-UPC, precum si dotari ca geamuri termopan,jaluzele exterioare,usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet. Costuri de intretinere foarte mici .Disponibil : imediatPret solicitat : 550 euro ( 1 luna in avans + 2 luni garantie ) Id : MIC20195
Astăzi la 21:11 brx.ro
550,00 €
Injchiriere apartament 2 camere Decebal complet mobilat si utilat lux,Apartamentul, desi are o suprafata redusa, beneficiaza de acces independent la o curte privata amenajata (cu pergola, mobilier de gradina si multa verdeata) in suprafata de 40mp.Merita vazut!
Astăzi la 21:02 brx.ro
400,00 €
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat ( led TV, frigider, aragaz, masina de spalat,termostat ambient, internet wirlees, CATV,). Este pozitionat la 2 minute de Prosper, foarte aproape de Afi Palace cotroceni, zona este foarte linistita. Blocul este nou, prevazut cu camere video si interfon, loc de parcare.
Astăzi la 21:00 brx.ro
400,00 €
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat intr-unul din cele mai bune imobile din zona Cismigiu, situat chiar in Piata Walter Maracineanu, la intrarea in parc.Acesta se inchiriaza atat pentru locuinta cat si pentru activitate de birouri.Cele doua camere sunt complet goale, singurul mobilier din dotare fiind cel din bucatarie, dupa cum se poate vedea si in fotografii.Apartamentul este intr-o stare foarte buna si, a fost igienizat dupa plecarea chiriasului precedent.
Astăzi la 21:00 brx.ro
450,00 €
Narghilea cu trei furtunuri. Inaltime 54 cm. Este insotita de toate accesoriile necesare functionarii. Narghileaua vine si cu o cutie de 1 kg carbuni cocos de cea mai buna calitate.
Astăzi la 20:56 brx.ro
60,00 lei
Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential de succes, este complet decomandat, dispune de o compartimentare excelenta si o suprafata de 70.05 mp utili, este situat in zona de sud a Bucurestiului, zona aflata in plina dezvoltare, pe Sos. Oltenitei la o distanta de 10 minute de centrul comercial Sun Plaza. Constructia blocului este realizata din cadre de beton cu armatura de fier si compartimentat exclusiv cu caramida Porotherm (25 cm la exterior si intre apartamente, 12 cm in interiorul apartamentului), iar la exterior arhitectura ansamblului este una deosebita. La parterul blocului se gasesc spatii comerciale, iar in imediata apropiere se gasesc magazine alimentare, minimarketuri, hypermarketuri (Auchan, Metro), scoli, gradinite, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, restaurante, baruri, cafenele etc. Apartamentul este bransat la toate utilitatile orasului, iar contorizarea este facuta individual. Locuinta se vinde complet finisata “la cheie” si dispune de gresie, faianta (import Spania si Italia), parchet de 10 mm (pentru trafic intens), usi de interior noi, instalatii sanitare de ceramica in baie, glafuri interior si exterior din PVC, instalatie electrica din cupru, centrala proprie de apartament de 24 kw, geamuri termopan Rehau cu 5 camere low-e 4 anotimpuri, izolatie termica de 10 cm, usa metalica antiefractie de exterior. Pret 49.000 euro TVA 5% inclus. Ca modalitate de plata se accepta plata integrala in avans sau orice tip de credit bancar. Anunturi publicate de: SudRezidential.ro Contact prin Storia.ro
Astăzi la 20:56 brx.ro
49.000,00 €
2 buc incarcatoare auto usb tomtom 25 lei bucata sau ambele la 40 lei .
Astăzi la 20:54 brx.ro
25,00 lei
Imobilul este construit pe cadre de beton cu armatura de fier, peretii exteriori sunt din caramida Porotherm 25mm si interiori Porotherm 12.5mm, exteriorul este placat cu polistiren de 10 cm. Imobilul se vinde finisat complet, contorizat individual si bransat la toate utilitatile orasului. Finisaje si dotari incluse in pretul imobilului: • centrala termica 24 KW cu termostat si senzor detectare gaze; • calorifere; • tamplarie PVC 7 camere; • obiecte sanitare moderne; • gresie si faianta; • parchet laminat dublu-click pentru trafic intens; • usi de interior de calitate superioara; • usa exterioara metalica cu sistem antiefractie; • certificat energetic clasa A; • glafuri interior/exterior; • interfon. Aveam si alte apartamente diponibile,pentru mai multe detalii ma puteti contacta: Ionut Catalin: 0731.510.856 Anunturi publicate de: Premier Imobiliare Contact prin Storia.ro
Astăzi la 20:54 brx.ro
39.900,00 €
Garsoniera decomandata direct de la dezvoltator foarte spatioasa avand 38 mp utili.Imobilul este construit pe cadre de beton cu armatura de fier peretii exteriori fiind din caramida porotherm cu izolatie de 10 cm.Apartamentul se vinde complet finisat contorizat indivdual si bransat la toate utilitatile orasului.Aveti posibilitatea de a va alege finisajele.COMISION 0% Pretul afisat este pentru plata Cash. Anunturi publicate de: Premier Imobiliare Contact prin Storia.ro
Astăzi la 20:50 brx.ro
28.500,00 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Imobiliare în București
1 2 3 4 5 6