1558 m²
70,000
Thu Apr 19 2018 16:25:21 GMT+0000 (UTC)
Alte detalii despre proprietate SC Schreiber srl cu sediul in loc Bagaciu nr 182, jud Mures : VINDE Imobilul este situat pe strada principala la nr 193 in localitatea Bagaciu si a fost exploatat in ultima perioada ca pensiune turistica. Imobilul este clasificat ca si ''Pensiune turistica Lorelei'' la 2 margarete. Loc Bagaciu este situata la 13 km de Tarnaveni si 40 de km de Tg Mures, iar imobilul a servit ca baza de cazare pentru grupuri organizate care efectuau vizite la obiective turistice din zona (ex Sovata, Sighisoara, Sibiu, castelul din Jidvei), sau pur si simplu ca loc pentru relaxare, recreere si destindere din tumultul urban Proprietatea este intabulata la CF pe firma, are o suprafata de 1558 mp (constructii, curte plus gradina) din care suprafata construita este de 500 mp. Imobilul dispune de 8 apartamente cu antreu, dormitor si baie proprie fiecare, cu o capacitate de cazare de 22 de locuri si o construtie separata in curte cu destinatia de bar-cafenea cu terasa si grup sanitar propriu. Imobilul este racordat la reteaua de energie electrica, gaze naturale, apa potabila si canalizare a localitatii si este dotat cu doua centrale termice pe gaz pentru apa calda menajera si incalzire (cu radiatoare).
Mai multpensiunidevanzare.ro
1614 m²
175,000
Thu Apr 19 2018 16:37:12 GMT+0000 (UTC)
Alte detalii despre proprietate SC Schreiber srl cu sediul in loc Bagaciu nr 182, jud Mures : VINDE Un imobil situat in loc Bagaciu nr 182 jud Mures care a functionat in ultima perioada ca si pensiune turistica si care dispune de 17 camere cu 40 de locuri de cazare, clasificat ca si pensiune turistica de doua margarete ''Pensiune Kirsten'' Loc Bagaciu este situata la 13 km de Tarnaveni si 40 de km de Tg Mures, iar imobilul a servit ca baza de cazare pentru grupuri organizate care efectuau vizite la obiective turistice din zona (ex Sovata, Sighisoara, Sibiu, castelul din Jidvei), sau pur si simplu ca loc pentru relaxare, recreere si destindere din tumultul urban Pe amplasamentul existent la adresa de mai sus sunt construite 7 corpuri de cladire, din care 6 au destinatia de pensiune cu restaurant, o terasa acoperita si o piscina. Ca amplasament, corpurile A, B, C si D sunt insiruite una dupa alta, corpul A avand o fatada la strada, iar corpurile B, C si D au fatada spre curte. Corpul F este amplasat in spatele curtii cu fatada spre piscina. Functional Corpul A se compune din: * La subsol: o incapere amenajata ca restaurant cu 44 de locuri si o incapere amenajata ca bar; * La parter: spatiu de cazare – trei apartamente cu 3 dormitoare, camera de zi si baie pentru fiecare. Corpurile B si C sunt utilizate ca si constructii anexe la restaurant. Functional se compun din: hol, spalator vase si bucatarie; camera de alimente, camera legume, hol, vestiar si centrala termica. Functional corpul D se compune din: * La parter: spatiu de cazare: patru apartamente cu dormitor si baie, cu intrare din terasa la fiecare. * La mansarda: spatiu de cazare: doua apartamente cu dormitor, camera de zi, baie si terasa la fiecare. Corpul E este o cladire independenta utilizata ca si cladire anexa – grup sanitar la restaurant. Se compune din centrala termica, grup sanitar barbati, grup sanitar femei si magazie. Corpul F este o constructie mai noua amplasata in spatele curtii cu vedere spre piscina. Imobilul se compune din 4 apartamente la parter si 4 apartamente la mansarda. Fiecare apartament consta din dormitor, hol si baie. In total sunt 787 mp suprafata construita, din care corpul A este mai vechi si a fost reamenajat si recompartimentat in perioada 2004-2005 iar restul sunt constructii noi. Imobilul este racordat la reteaua de energie electrica, gaze naturale, apa potabila si canalizare a localitatii si este dotat cu centrale termice pe gaz pentru apa calda menajera si incalzire (cu radiatoare).
Mai multpensiunidevanzare.ro

Vand loc de casa

Mures Bagaciu
9,500
Tue Feb 20 2018 15:48:03 GMT+0000 (UTC)
Vand loc de casa in comuna Bagaciu jud Mures 1350 mp drum asfaltat toate utilitatile la poarta , suprafata totala: 1350, Front stradal: 17
Mai multpubli24.ro

Vand loc de casa

Bagaciu, Mures, Mures, Bagaciu
9,500
Fri Feb 09 2018 07:55:24 GMT+0000 (UTC)
Vand loc de casa in comuna Bagaciu jud Mures 1350 mp drum asfaltat toate utilitatile la poarta
Mai multromimo.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Băgaciu