Nu s-a găsit nimic
145,000 € TVA: + TVA 19% ID: 4431 Tip tranzactie: De vanzare Tip imobil: Apartament Localizare: Bucuresti Victoriei Download PDF Favorite Bai: 1 Garaje: 1 Etaj: 1 / 5 Suprafata: 84 m 2 Suprafata utila: 67 m 2 Etaje: 1 An constructie: 2015 Descriere Traieste cu stil, in plin centrul capitalei! Va invitam sa descoperiti un modern si elegant complex rezidential, situat in inima capitalei. Complexul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi si reuneste apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian. Cladirea are o arhitectura ultra moderna iar gratie pozitiei si designului, cladirea beneficiaza de o maxima expunere catre lumina naturala si ofera spatiul necesar pentru activitatile cotidiene, oferind liniste, modernitate si libertatea propriei case. Dispusa pe 5 etaje, include 36 de apartamente moderne, unice, de 1, 2, 3 si 4 camere si apartamente Penthouse remarcabile, cu mari suprafete vitrate si fatade retrase pentru o terasa circulabila pe toate laturile cladirii; sistem de parcare tip Klaus, cu locuri complet independente si foarte spatioase. Apartamentele sunt foarte luminoase, au o inaltime de 2,70 m si suprafete cuprinse intre 61.98 mp si 207.26 mp; fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru electricitate si apa; sistem inovator de control a temperaturii, ce integreaza incalzire in pardoseala, corpuri statice decorative in dormitoare, racire prin ventiloconvectoare cu freon (VRV). Apartamentele se predau complet finisate, cu dotari de foarte buna calitate, nemobilate. ***Apartamentul din imagine este un studio situat la etajul 1, in suprafata de 66.86 mp utili, bucatarie deschisa, av and si terasa de 16.87 mp. *** Cladirea dispune de cate 2 garsoniere pe etaj (etajele 1-4), cu terasa sau fara, asa cum se poate vedea in schitele de mai sus (imaginile sunt doar cu titlu informativ). Vecinatate - monumente, palate istorice, cele mai frumoase parcuri din oras, cele mai bune si exclusiviste restaurante, terase si cluburi din oras, institutii de invatamant, clinici; mijloace de transport in comun dar si mari centre comerciale si spatii de recreere.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Vasile Parvan
1 cameră
67 m²
145.000
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Turnu Magurele stradal - Mijloace de transport in apropiere - Grand Arena Mall - Ansamblu rezidential - Finisaje premium - Direct dezvoltator - Fara comision !Va prezentam un ansamblu rezidential compus din 11 blocuri, parcari supraterane si subterane, locuri de joaca pentru copii, ce are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere.Garsoniera are suprafata utila de 32 mp, bucatarie inchisa, dupa cum se poate vedea si in schita. Se preda complet finisata, la cheie, cu finisaje premium. Pret cu TVA 5% inclus - 37.500Direct dezvoltator - Comision 0% !
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Berceni
1 cameră
37 m²
37.500
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Eugene Este va propune spre vanzare 2 garsoniere, cu o suprafata utila de 22mp in energetic, la etajul 1/4, in zona Iosefin.Acestea au fost renovate recent, sunt izolate pe interior, dispun de finisaje moderne, podele, termopan, usa metalica, baia renovata complet, dupa cum se poate vedea si in poze.Compartimentare: Hol cu bucatarie, baie spatioasa, cameraTeava de gaz se afla la usa, deci exista posibilitatea de centrala, pana acum s-au folosit calorifere electrice, datorita izolatiei foarte bune.Pentru mai multe detalii si pentru vizionare, ma puteti contacta la nr de telefon 0786440936.Pretul pentru o garsoniera: 27.500 Euro, negociabil.Informatiile au caracter informativ, fiind preluate de la proprietar.
Timis,Timisoara,Iosefin
1 cameră
22 m²
27.499
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Garsoniera situata in zona Vlaicu Poetului, et.4 fara probleme cu acoperisul compus din hol spatios in care este incinta cu pult a bucatariei, baie mica separat cu dus si camera, se vinde total mobilat si utilat, ideal pentru locuit sau investitie, actual este locuita de chiriasi, dar se poate vedea oricand.
Arad , Arad,Aurel Vlaicu
17.200
22.06.2018
Mai multlajumate.ro
Titan, Complex Edenia, garsoniera spatioasa 42 mp + boxa 6 mp, baie mare cu loc pentru masina de spalat, bloc deosebit, foarte curat, 2 lifturi, adapost ALA, paza si supraveghere video, Garsoniera se afla in blocul C si se poate amenaja foarte usor ca un apartament cu doua camere. Este foarte calduroasa, practic iarna nici nu ai nevoie sa pornesti caldura. Am adaugat si cateva poze din timpul executiei, pentru a vedea cum s-a construit acest bloc. Constructor a fost firma Bog'art, iar acest lucru se vede, atat prin structura sa foarte solida, cat si prin detalii. Blocul are doua subsoluri, unul pentru parcari, altul pentru boxe. Toata cladirea sta pe un radier general din beton armat. Diferenta fundamentala dintre acest bloc si celelalte doua din Complexul Edenia este ca acest bloc sta pe 128 de piloti forati la o adancime de 17 m, lucru care il face extrem de stabil la un eventual cutremur. Credeti-ma, este un bloc cu adevarat deosebit fata de ce se construieste in zilele noastre. Boxa are 6 mp utili, foarte curata, iluminata artificial si cu sistem de ventilare, se vinde separat la pretul de 2500 euro. Optiuni interior Apometre Balcon Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Repartitoare caldura Termopan Usa metalica Optiuni exterior Boxa subsol Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton
Bucuresti
42 m²
53.000
22.06.2018
Mai multanuntul.ro
Vindem Garsoniera zona scoala Liviu Rebreanu Cf. 2 Garsoniera este confort 2 semidecomandat cu o suprafata de 21 mp utili si are urmatoarele imbunatatiri Usa metalica la intrare Termopane pvc Usi de interior din termopan Gresie si faianta Parchet laminat dormitor Glet si lavabila Instalatie electrica pe cupru Apa individual cu contract SEDC Boiler pentru apa calda cu instalatie pe polipropilena Se poate face balcon si deschidere exterioara Pretul garsonierei este de 60.000 lei , pentru a o vedea sunati 755436267
Mioveni , Arges,Central
60.000 lei
21.06.2018
Mai multlajumate.ro
Garsoniera situata in zona Vlaicu Poetului, et.4 fara probleme cu acoperisul compus din hol spatios in care este incinta cu pult a bucatariei, baie mica separat cu dus si camera, se vinde total mobilat si utilat, ideal pentru locuit sau investitie, actual este locuita de chiriasi, dar se poate vedea oricand.
Arad, Arad / Aurel Vlaicu
30 m²
17.200
22.06.2018
Mai multhomezz.ro
Eugene Este va propune spre vanzare 2 garsoniere, cu o suprafata utila de 22mp in energetic, la etajul 1/4, in zona Iosefin. Acestea au fost renovate recent, sunt izolate pe interior, dispun de finisaje moderne, podele, termopan, usa metalica, baia renovata complet, dupa cum se poate vedea si in poze. Compartimentare: Hol cu bucatarie, baie spatioasa, camera Teava de gaz se afla la usa, deci exista posibilitatea de centrala, pana acum s-au folosit calorifere electrice, datorita izolatiei foarte bune. Pentru mai multe detalii si pentru vizionare, ma puteti contacta la nr de telefon . Pretul pentru o garsoniera: Comision: standard Imediat
Timisoara, zona Iosefin
1 cameră
30 m²
27.499
Ieri la 4:53
Mai multimobiliare.ro
165,000 € TVA: + TVA 19% ID: 5035 Tip tranzactie: De vanzare Tip imobil: Apartament Localizare: Bucuresti Victoriei Download PDF Favorite Bai: 1 Garaje: 1 Etaj: 3 / 5 Suprafata: 84 m 2 Suprafata utila: 67 m 2 Etaje: 3 An constructie: 2015 Descriere Traieste cu stil, in plin centrul capitalei! Va invitam sa descoperiti un modern si elegant complex rezidential, situat in inima capitalei. Complexul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi si reuneste apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian. Cladirea are o arhitectura ultra moderna iar gratie pozitiei si designului, cladirea beneficiaza de o maxima expunere catre lumina naturala si ofera spatiul necesar pentru activitatile cotidiene, oferind liniste, modernitate si libertatea propriei case. Dispusa pe 5 etaje, include 36 de apartamente moderne, unice, de 1, 2, 3 si 4 camere si apartamente Penthouse remarcabile, cu mari suprafete vitrate si fatade retrase pentru o terasa circulabila pe toate laturile cladirii; sistem de parcare tip Klaus, cu locuri complet independente si foarte spatioase. Apartamentele sunt foarte luminoase, au o inaltime de 2,70 m si suprafete cuprinse intre 61.98 mp si 207.26 mp; fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru electricitate si apa; sistem inovator de control a temperaturii, ce integreaza incalzire in pardoseala, corpuri statice decorative in dormitoare, racire prin ventiloconvectoare cu freon (VRV). Apartamentele se predau complet finisate, cu dotari de foarte buna calitate, nemobilate. ***Apartamentul din imagine este un studio situat la etajul 3, in suprafata de 66.86 mp utili, bucatarie deschisa, avand si terasa de 16.87 mp. *** Cladirea dispune de cate 2 garsoniere pe etaj (etajele 1-4), cu terasa sau fara, asa cum se poate vedea in schitele de mai sus (imaginile sunt doar cu titlu informativ). Vecinatate - monumente, palate istorice, cele mai frumoase parcuri din oras, cele mai bune si exclusiviste restaurante, terase si cluburi din oras, institutii de invatamant, clinici; mijloace de transport in comun dar si mari centre comerciale si spatii de recreere.
Bucuresti,Ultracentral,Vasile Parvan
1 cameră
67 m²
165.000
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
pe langa ce se poate vedea in poze va mai pot oferi informatii la telefon 0787551822 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mizil , Prahova,Central
11.000
15.06.2018
Mai multlajumate.ro