Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Rotunda, De vanzare, apartament
Proprietar, vand garsoniera confort 2, complet mobilata: Canapea, Masa cu scaune, Mobila de bucatarie incorporata-3 corpuri si chiuveta rotunda inox, Plita incorporabila electrica, Frigider 2 usi, Hota, 2 Convectoare electrice, 1 panou radiant, Aparat aer conditionat Samsung, Boiler electric, Mobila de hol-Dulap-pantofar-cuier, Masina de spalat automata. Tamplarie PVC-Profil 5 Camere-plasa insecte rulou+glafuri+rulouri interior, parchet si usi noi Garsoniera se afla intr-un bloc linistit,etaj 6/10. Statia de tramvai si autobuz se afla la 2 minute.Locuinta are contor de gaze individual
Bucuresti, Bucuresti
27,300
Sun Apr 15 2018 18:14:31 GMT+0000 (UTC)
Mai multcasedevanzare.ro
Proprietar, vand garsoniera complet mobilata: Canapea extensibila imitatie de piele, Masa cu scaune pliante lemn, comoda TV, Mobila de bucatarie incorporata-3 corpuri si chiuveta rotunda inox, Plita incorporabila electrica, Frigider 2 usi Arctic, Hota, Convector electric, Aparat aer conditionat Samsung, Boiler electric, Mobila de hol-Dulap-pantofar-cuier, Masina de spalat automata. Tamplarie PVC-Profil 5 Camere-plasa insecte rulou+glafuri+rulouri interior, parchet si usi noi Garsoniera se afla intr-un bloc linistit,etaj 6/10. Statia de tramvai si autobuz se afla la 2 minute, Cora Pantelimon la 5 min de mers pe jos, iar Mega Mall la 3 statii de autobuz. Exclus intermediari.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov, Pantelimon
27,300
Fri Mar 09 2018 01:57:43 GMT+0000 (UTC)
Mai multlajumate.ro
Vand apartment 2 camere in Suceava,pe Bulevardul 1 Decembrie 1918,in blocul turn ANL,vis-à-vis de METRO. Apartamentul este situat la soare,la etajul 1,cu o vedere spre METRO si o vedere spre GALERIA.Suprafata utila este de 53 m2,la care se adauga balconul care nu este inchis.Balconul are lungimea de 7,4m.Sub balcon este parcare betonata supravegheata de camera video.Camerele sunt mari si spatioase,iar inaltimea peretilor este de 2,7m.Bucataria este foarte incapatoare,aproape cat sufrageria. Apartamentul este pe colt,iar sufrageria este sub forma de triunghi avand o latura rotunda. Apartamentul are grinzile izolate,termopane,gresie,faianta,parchet,usa metallica ,centrala termica,camara incapatoare.Statia de autobuz este in fata blocului. Vine partial mobilat,cu mobila care a fost facuta la comanda.
Suceava
41,700
Mon Oct 31 2016 14:17:17 GMT+0000 (UTC)
Mai multbrx.ro
Vand apartment 2 camere in Suceava,pe Bulevardul 1 Decembrie 1918,in blocul turn ANL,vis-à-vis de METRO. Apartamentul este situat la soare,la etajul 1,cu o vedere spre METRO si o vedere spre GALERIA. Suprafata utila este de 53 m2,la care se adauga balconul care nu este inchis.Balconul are lungimea de 7,4m.Sub balcon este parcare betonata supravegheata de camera video.Camerele sunt mari si spatioase,iar inaltimea peretilor este de 2,7m.Bucataria este foarte incapatoare,aproape cat sufrageria. Apartamentul este pe colt,iar sufrageria este sub forma de triunghi avand o latura rotunda. Apartamentul are grinzile izolate,termopane,gresie,faianta,parchet,usa metallica ,centrala termica,camara incapatoare. Statia de autobuz este in fata blocului. Vine partial mobilat,cu mobila care a fost facuta la comanda.
Suceava
41,700
Fri Jul 29 2016 07:31:41 GMT+0000 (UTC)
Mai multbrx.ro