Nu s-a găsit nimic

Bolintineanu Petre Ispirescu garsoniera

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
41.000 €
05.04.2017
Garsoniera se afla într-un bloc de 4 etaje, bloc cu ap de 1, 2, 3 camere, zona foarte linistita, str Oltina, balcon,g,f,p,t,usa metalica.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
30.000 €
13.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Oltina.Casa este . Acesta se afla in zona zona Oltina, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Oltina.Pretul de vinzare a acestei case este de 30000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
25.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul orasul Oltina.Casa este . Acesta se afla in zona zona Oltina, una dintre cele mai dorite zone din loc. Oltina.Pretul de vanzare a acestei case este de 25000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro