Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Marginea, De vanzare, apartament
33,000
Fri Dec 01 2017 09:59:17 GMT+0000 (UTC)
Cumpăr locuință în București, fiind dispus să plătesc o sumă de 33.000 de euro cash, cu viramentul banilor in maximum 3 saptamani de la semnarea contractului de vanzare-cumparare. Caracteristici: - imobilul în care se află să fie deja construit - minim 25 de metri patrati - sa nu fie demisol sau ultimul etaj - exclus cartiere rezidentiale de la marginea Bucurestiului - de preferat cat mai aproape de metrou
Mai multlajumate.ro

Garsoniera dubla, 40 mp Alexandriei

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
25,000
Wed Nov 22 2017 06:57:35 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera, 40mp, an constructie 2015, et. 1/3, decomandata, 1 grup sanitar, 1 balcon, nemobilat, centrala proprie, finisaje de calitate, loc de parcare inclus in pret. Cauti cel mai bun raport calitate - pret pentru viitoarea ta garsoniera? Ansamblurile noastre de locuinte sunt printre cele mai noi ansambluri rezidentiale situate in zona Bragadiru, unde preturile accesibile si calitatea constructiei reprezinta garantia ca ai gasit garsoniera la care visai. Principalul motiv pentru care ansamblurile rezidentiale noi sunt ocupate in proportie de aproape 100%, este pretul mic de vanzare al locuintelor. In ultimii ani cumparatorii au devenit interesati de calitatea constructiei ansamblurilor rezidentiale si de locatia noilor ansambluri, devenind mai selectivi. Zona este linistita, nou dezvoltata, cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime, ferita de agitatia urbana, dar fara sa fie privata de avantajele acesteia. Cartierul dispune de: scoala, gradinita, after school, farmacie, sala fitness etc. Atunci cand vine vorba de alegerea unui loc unde sa stai, insa nu dispui de o multime de bani pentru achizitionarea acestuia, solutia cea mai potrivita si cea mai avantajoasa pentru buzunar se pare ca ar fi o garsoniera. Daca esti in cautare de garsoniera in Bragadiru, Ilfov, atunci trebuie sa stii ca pretul unei garsoniere poate spune foarte mult despre aceasta, cu mult inainte sa pasesti in interiorul ei. Chiar daca pare greu de crezut, poti dispune de o garsoniera care sa fie in acelasi timp de cea mai buna calitate si sa fie foarte accesibila ca pret. De ce sa alegi o garsoniera intr-un imobil nou? *pentru ca dispune de suprafete generoase satisfacand astfel cerintele legate de confortul personal *pentru ca sunt situate la marginea oraselor si pot fi in zone verzi, oferind liniste celor care s-au saturat de agitatia orasului *pentru ca exista posibilitati mai mari de parcare decat in cazul zonelor cu blocuri vechi *pentru ca materialele folosite atat la constructia propriu-zisa, cat si la finisajele interioare sunt de o calitate superioara. Cheltuieli reduse: *contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz *cheltuieli reduse datorita izolatiei termice si materialelor de cea mai buna calitate: caramida Porotherm si polistieren 100 mm *fara cheltuieli ascunse *fara taxa de mentenanta a ansamblului *platesti doar ceea ce consumi Oferta noastra pentru garsoniere: *Garsoniera dubla (40 mp) = 25.000 euro Pentru un confort desavarsit, au fost atent selectionate materiale si finisaje apartinand unor branduri prestigioase, toate eforturile concentrandu-se pe siguranta structurii, fara a compromite insa aspectul elegant si rafinat.
Mai multlajumate.ro

Garsoniera Titan,Prisaca Dornei

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
30,000
Wed Nov 29 2017 10:50:03 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera ,langa policlinica Titan ,Etaj 10/10,pe marginea parcului titanii
Mai multlajumate.ro
61 m²
118,881
Thu Nov 16 2017 14:35:33 GMT+0000 (UTC)
Floreasca zona Barbu Vacarescu, va prezentam spre vanzare apartament de doua camere situat in complex residential Nou pe marginea lacului Tei. Apartamenul are o suprafata construita de 88,06 mp este alacatuit dintr-un living generos, cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa, baie si dresing. Apartamenul dispune de geamuri mari generoase. Apartamentul dispune de un superb view asupra lacurilor Floreasca si Tei, este un proiect unic pe piata din Bucuresti, ideal pentru cei care isi doresc o proprietate deosebita iesita din tiparele zonei. Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol, gresie in, bucatarie si baie,faianta, ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu, gresie ceramica pe terasa, izolatie termica si fonica, centrala termica de apartament,obiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata. Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane, va dispune de paza permanenta si supraveghere video. Imobilul este pozitiona langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de relaxarea pentru dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada. Detalii proiect: Floreasca Residence este alcătuit din 3 blocuri care se diferenţiază prin design şi arhitectură două cu regim de înălţime P+10; unul cu regim de înălţime P+5+6R, proiectate astfel încât să asigure confortul şi siguranţa viitorilor locatari. Proiectul se va construi în două faze: Prima fază a proiectului : 1 bloc cu două scări cu 102 apartamente: garsoniere, apartamente de 2, 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scară va avea două penthouse-uri. Termen finalizare la cheie luna Aprilie 2017. În a doua fază, se vor construi concomitent celelalte două blocuri 2S+P+10 şi 2S+P+5+6R cu finalizarea la cheie în 2017-2018. Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.
Mai multtopimobiliare.ro