Nu s-a găsit nimic
36,500
Tue Dec 05 2017 12:25:28 GMT+0000 (UTC)
Daca simti nevoia de independenta, o garsoniera spatioasa intr-un imobil nou, modern, este stratul de care ai nevoie! Garsoniera propusa spre vanzare iti asigura tot confortul necesar: compartimentare ingenioasa, un spatiu luminos ce va purta amprenta propriei personalitati deoarece ai posibilitatea de a alege culorile, materialele si modelele finisajelor intocmai dupa dorintele tale Bloc nou Bvd Metalurgiei, bloc nou p+5 , centrala proprie , finisaje la alegere , lift , parcare subterana si supraterana , la doar cateva minute de transportul in comun . Turnu Magurele / Aurel Persu / Brancoveanu / Metalurgiei / Berceni / Metro /Hornback .Suprafata 60mp2, finisaje la alegere,centrala proprie ,contorizare individuala , parcare subterana si supraterana . Mutare in 2 luni de zile. Dezvoltator/Comision 0% Asiguram consiliere gratuita pentru intocmirea dosarului de Credit
Mai multlajumate.ro
28,500
Thu Nov 23 2017 17:45:25 GMT+0000 (UTC)
O garsoniera din cartierul Craiovei este adesea privita ca o alternativa foarte interesanta pentru elevi si studenti. In realitate insa, acestea pot fi achizitionate si de alte categorii de persoane cu buget limitat: tinerii angajati, persoane in varsta sau chiar familii. Indiferent din ce categorie faci parte, bucura-te chiar acum de avantajele multiple alaturi de prieteni si multa voie buna pentru ca ofertele sunt limitate. Doua dintre cele mai importante avantaje ale unei astfel de alegeri sunt: A) pozitionarea (locatia) - langa Universitate - cu acces facil la transportul public, foarte aproape de centrul orasului si B) costurile reduse alocate achizitiei si intretinerii ulterioare datorita accentului pus pe eficientizarea spatiului. Accesul in bloc este restrictionat, exista sisteme de monitorizare, lifturile sunt noi, spatiile comune sunt ingrijite, iar orice problema este rezolvata imediat de administrator. Din punctul de vedere al cumparatorului, decizia de achizitie este cat se poate de personala si depinde de factori precum posibilitati materiale, nevoia de independenta si numarul celor care vor sa locuiasca impreuna. Hai sa vedem cine va fi cumparatorul(ii) care va (vor) profita de aceasta oferta excusiva ROMENCOS IMOBILIARE! Noi am fost bucurosi si am ramas impresionati de privelistea panoramica oferita de etajul al-VI-lea asupra Pitestiului.
Mai multtopimobiliare.ro
28,500
Sat Nov 11 2017 05:17:39 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera, Militari Residence, bloc nou 2014, etaj 1, din 2, suprafața utila 26 m.p., baie cu cada si geam, bucătărie independenta, mobilata, utilata lux, inclusiv electrocasnice noi in garanție, mobila noua Kika, mutare imediata, numai plata cash.
Mai multlajumate.ro
38 m²
54,000
Fri Oct 06 2017 16:45:07 GMT+0000 (UTC)
garsoniera deosebita situata la parterul unui bloc mixt, curat, linistit, din 1992, pe Foisorului colt cu str. Zizin, vedere stradala, ideal firma, cabinet, investitie, este utilata si mobilata. Este situată la cca. 250 m de Mall Vitan şi la cca. 450 m de metrou Timpuri Noi (6 minute mers pe jos) şi de Lidl Mihai Bravu. Garsoniera dispune de uşă de intrare metalică antiefracţie, este bine izolată termic, are geamuri termopan, gresie şi faianţă iar canalizarea la baie si bucatarie este independenta. Pretul este fix, nenegociabil. Optiuni interior Apometre Debara Optiuni exterior Lift Structura beton
Mai multanuntul.ro
45,000
Mon Oct 12 2015 16:47:47 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera de vanzare VITAN Mall, la etajul 8, cu vedere catre centrul orasului, blocul construit in 1988, renovata in anul 2009, avand 38mp (utili), aer conditionat, tamplarie din PVC cu geam termopan, usa metalica, usi de interior noi, izolatie la peretele exterior, parchet, gresie, faianta, balcon inchis, independenta la apa calda, interfon, internet, cablu TV, camera mobilata sau nu, vecini linistiti, cadastru si intabulare.
Mai multanuntulimobiliar.ro