71.500 €
56 m²
1 etaj
94.000 €
72 m²
5 etaj
158.000 €
106 m²
56.500 €
36 m²
4 etaj
109.500 €
52 m²
3 etaj
87.000 €
58 m²
2 etaj
52.000 €
28 m²
Cluj-Napoca, judet Cluj
73.000 €
40 m²
3 etaj
88.500 €
66 m²
1 etaj
78.000 €
45 m²
45.300 €
1 cameră
10 etaj
Cluj-Napoca, Manastur,Cluj-Napoca,Manastur
72.000 €
51 m²
82.000 €
49 m²
2 etaj
96.000 €
65 m²
4 etaj
Cluj-Napoca, judet Cluj
74.000 €
62 m²
3 etaj
205.000 €
95 m²
1 etaj
48.000 €
54 m²
2 etaj
54.000 €
1 cameră
29 / 29 / -
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, apartament de vânzare

Avand in vedere ca orasul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai scupe orase, majoritatea persoanelor care nu isi pot permite sa isi cumpere un apartament sau o casa in acest oras tind sa caute garsoniere de vanzare Cluj pentru a le putea cumpara. Din cauza faptului ca orasul este plin de garsoniere Cluj, lumea cauta prin agentii imobiliare pentru a li se recomanda o oferta de garsoniera Cluj potrivita pentru ei si fara sa-si bata capul cautand ei un pret garsoniera Cluj pe internet. In schimb, exista si persoane care vor sa isi caute singuri garsoniera de vanzare Cluj si ajung sa petreaca ore in sir in fata calculatorului sau a telefonului cautand anunturi cu vanzari garsoniere Cluj, iar in cazul multora dintre ei, trec luni de zile pana gasesc o garsoniera Cluj Napoca care sa le convina.

In ajutorul acestora vine echipa celor de la Flatfy, care au dezvoltat un motor de cautare care cuprinde anunturi cu garsoniere de vanzare Cluj Napoca si nu numai, acesta fiind disponibil in peste 35 de tari, printre care Bulgaria, Chile, Estonia, Grecia, India, Turcia, Ucraina, Rusia, Polonia si asa mai departe. Acesta este in partneriat cu peste 300 de site uri din Romania cu anunturi cu garsoniere Cluj Napoca, acesta redirectionand anunturile acestora pe site, formand astfel un motor de cautare cu garsoniere de vanzare in Cluj si nu numai repede si usor in scopul ajutorului celor care vor sa isi caute o casa, un apartaent sau garsoniere ieftine Cluj.

Acesta are functia de a sorta anunturile in functie de pretul lor, de la anunturi cu garsoniere de vanzare Cluj ieftine pana la garsoniere Cluj de vanzare noi si putin mai scumpe. Din cauza faptului ca exista nevoie omului de a comunica fata in fata cu proprietarul, pentru a afla proprietarii care au garsoniere vanzare Cluj, poti da o cautare personalizata direct pe site ul nostrum cu “garsoniere de vanzare Cluj persoane fizice” pentru a afla care sunt persoanele care vand garsoniera Cluj si pentru a putea lua direct legatura cu ei. In plus, daca vei intra pe categoria speciala de pe site numita “garsoniere vanzare Cluj” vei putea sa vezi aproape toate anunturile cu garsoniere de vanzare.

Flatfy iti pune la dispozitie si instrumente de cautare personalizata pentru a-ti putea gasi mult mai usor si mai rapid garsoniera dorita. De exemplu, daca vrei ca aceasta sa aiba un confort sporit, poti da o cautare personalizata pe platforma Flatfy cu “garsoniera confort 3 Cluj”. In plus, daca vrei sa vezi anunturi de vanzare garsoniere Cluj dintr-o anumita zona, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai o cautare pe motorul de cautare Flatfy cu zona respective, cum ar fi, pentru Constanta, de exemplu, “garsoniere cluj de vanzare Brotacei” sau Anadalchioi. De asemenea, poti cauta si garsoniere de vanzare Cluj dintr-un anumit cartier, cum ar fi Tomis III, Tomis Nord, sau chiar langa niste obiective turistice care te intereseaza, cum ar fi Podul de Butelii, Trocadero, Casa de Cultura, Catanga, Capitol, sau langa anumite institutii din Constanta, cum ar fi politie, facultati. Daca vrei o garsoniera pe o anumita strada sau dintr-un cartier marginas, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai o cautare personalizata cu strada respectiva sau una simpla cum ar fi “garsoniere Cluj cartier marginas” sau pur si simplu “cartier marginas”.

Flatfy este disponibil si pe telefonul mobil, aplicatia acestei platforme putand fi descarcata de pe magazinul oficial Google Play, momentan disponibila doar pe android. In concluzie, daca vrei o garsoniera Cluj, cel mai scump oras din Romania, dar nu stii de unde sa incepi, incearca Flatfy si nu vei fi dezamagit!

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!