80 €
04.05.2017
Ofer spre inchiriere garsoniera situata pe strata 6 Vanatori, bl. CPL, et. 1, decomandata, partial mobilata (fara pat si aragaz,). Apartamentul este curat, dispune de gresie, faianta si parchet, racordat la gaz, si apa curenta, baie cu vana, contoare, interfon. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung, de preferat unei familii sau unei persoane varstice.
Mai mult lajumate.ro
80 €
04.05.2017
Ofer spre inchiriere garsoniera situata pe strata 6 Vanatori, bl. CPL, et. 1, decomandata, partial mobilata (fara pat si aragaz,). Apartamentul este curat, dispune de gresie, faianta si parchet, racordat la gaz, si apa curenta, baie cu vana, contoare, interfon. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung, de preferat unei familii sau unei persoane varstice. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
120 €
03.05.2017
Inchiriez garsoniera pe str. 6 Vanatori,etaj 4/4,dotata,utilata si mobilata complet. Confort: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
270 €
15.02.2017
Apartament 3 camere, mansarda, mobilat si utilat modern, CT, AC.
Mai mult brx.ro
590.000 €
24.04.2017
Platforma industriala de1 ha contine: depozite tabla 2.000 mp, birouri 500 mp, platforme 6.000 mp, linie ferata industriala proprie, toate utilitatile, acces tir, pe aceasi strada cu principalul mall din Arad, la 5 km de centru si 2 km de centura. Platforma este situata in Arad pe Calea 6 Vanatori nr 55 A.
Mai mult brx.ro
35.000 €
03.03.2017
Imobilul oferit spre vinzare este amplasat in Podisul Transilvaniei, la 45 km de Brasov in directia Sighisoara si apartine nemijlocit de Rezervatia naturala Bogata, zona de granita in care in secolul XII au fost colonizati germanii in partea apuseana a viitorului Scaun de Rupea si maghiari in partea rasariteana a acestuia. Farmecul locului l-a atras pe insusi mostenitorul coroanei britanice, care a cumparat o casa in Viscri unde periodic isi petrece o parte din vacanta, locatia fiind foarte cautata in prezent indeosebi de cetatenii straini care si-au achizitionat case in aceasta zona. Rezervatia Padurea Bogatii, unde este localizat imobilul, este una dintre cele mai reprezentative paduri de foioase din tara, cunoscuta si ca arie cinegetica, in padure existand o fauna variata formata din exemplare deosebite de ursi, vulpi, risi, porci mistreti, caprioare, jderi si pasari migratoare. La acest peisaj mirific contribuie si faptul ca tot acest areal este strabatut de riul Olt. Din aceste motive este considerata o arie protejata de interes national agreata indeosebio de vanatori si pesari sportivi. Localitatea, o adevarata oaza de romanism, atestata inca din sec,XIII, are o arhitectura influientata de specificul sasesc iar casa propusa spre achizitionare se inscrie in aceasta nota, gospodaria fiind bine si judicios organizata, este dezvoltata pe o structura de piatra, dispusa pe doua nivele si se impune prin linii sobre si ferme specific acestui tip arhitectural. Casa, construita in perioada antebelica si renovata 2009, este compusa din doua corpuri de cladire, 4 camere, una in curs de amenajare, 20mp fiecare, 2 bai, 2 bucatarii si numeroase anexe: magazii, pivnita/crama, pastrate foarte aproape de cele originale.Casa are apa curenta, incalzirea se face cu sobe de teracota iar usile, ferestrele podeaua si tavanul din lemn sunt cele originale, intregul ansamblu realizand o imbinare de vechi si nou. Curtea este betonata, are fantana, peluza, umbrat, helesteu iar gradina a fost transformata intr-un mini parc dendrologic cu numeroase plante ornamentale dar si pomi fructiferi si vita de vie. Imobilul are o suprafata de 1740 mp fiind imprejmuit partial cu zidul din piatra original, partial cu gard de metal si lemn. Casei i se poate atribui atat o destinatie de vacanta cat si una permanenta, existand posibilitatea cresterii de animale sau de realizare a unor exploatatii agricole si de achizitionare de terenuri fertile chiar in lunca Oltului. Localitatea beneficiaza de un aer ozonat dat fiind imediata vecinatate a padurii, iar locuitorii sai sunt predilect cerscatori de animale si constructori renumiti. Poate fi rezervata cu o suma in avans iar diferenta intr-un timp rezonabil. Tel. 0724380644
Mai mult brx.ro