120 €
Timis,Timisoara
200 €
Timis,Timisoara
240 €
1 cameră
260 €
1 cameră
35 / 30 / -
1 etaj
250 €
1 cameră
45 / 40 / -
2 etaj
170 €
1 cameră
170 €
1 cameră
Timis,Timisoara
170 €
1 cameră
1 etaj
270 €
1 cameră
1 etaj
Timis,Timisoara
180 €
1 cameră
100 €
1 cameră
Timis,Timisoara
170 €
1 cameră
26 / 20 / -
etaj 1 din 3
Timisoara, zona Complex Studentesc
150 €
1 cameră
1 - 24 din 1.643 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Timișoara, Apartamente de închiriat

Aflata in locul de intalnire a unora dintre cele mai importante rute comerciale care fac legatura intre Occident si Orient, Timisoara, municipiu-resedinta al judetului Timis, este un important centru istoric, economic, financiar, cultural si stiintific. Prin numeroasele parcuri, gradini publice, scuaruri si spatii verzi, Timisoara si-a castigat renumele de oras gradina. Scena culturala este si ea bine reprezentata: trei mari teatre - roman, german si maghiar, Opera Romana si Filarmonica, numeroase alte sali de spectacole. Populatia Timisoarei este de aproximativ 400.000 locuitori, majoritatea romani.Datorita acestui fapt, Timisoara atrage mii de tineri sa locuiasca in acest oras, insa nu toti isi permit sa-si cumpere un apartament, asa ca apeleaza la o garsoniera de inchiriat Timisoara.

In ajutorul acestora vine motorul de cautare Flatfy care aduna peste 700 de anunturi cu garsoniere de inchiriat Timisoara. Acesta se afla in parteneriat cu alte 300 de site uri cu anunturi de inchirieri garsoniere Timisoara. Flatfy nu este disponibil doar in Romania, ci si in alte 35 de tari. Daca ai nevoie de o chirie Timisoara garsoniera repede, stii unde este locul potrivit sa-ti gasesti o garsoniera Timisoara de inchiriat. Trebuie doar sa dai un search pe internet cu “inchiriere garsoniera Timisoara Flatfy” sau sa intri direct de pe site, pe pagina cu anunturi cu garsoniere Timisoara de inchiriat.

In cazul in care ai un apartament inchiriat Timisoara sau garsoniere inchiriat Timisoara si vrei ca anuntul tau sa fie vazut de cat mai multi posibili cumparatori, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi un site partener care are anunturi cu garsoniere de inchiriat in Timisoara, sa ii pui un titlu clar, simplu, cum ar fi “inchiriez garsoniera Timisoara” sau “inchiriere apartament Timisoara”, o descriere si niste poze. Dupa aceea, trebuie doar sa astepti ca Flatfy sa-ti preia anuntul si vei fi vizibil la o cautare de tipul garsoniere de inchiriat Timisoara proprietar.

Avantajul site ului Flatfy este faptul ca este unul usor de utilizat. Astfel, utilizatorilor li se pune la dispozitie o cautare personalizata si optiunea de a sorta apartamentele in functie de pret, astfel putand sa se gaseasca garsoniere de inchiriat Timisoara ieftine.In plus, utilizatorii pot cauta imobiliare dintr-o anumita zona, o anumita strada sau un anumit cartier. In concluzie, daca vrei o garsoniera Timisoara chirie sau vrei sa consulti piata imobiliarelor uitandu-te la pretul de la o chirie garsoniera Timisoara, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site ul Flatfy chiar acum.

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!