Plângere
Inchiriez ap 2 cam lg fosta Billa Manastur(str Tasnad). Zona este f linistita si in acelasi timp f aproape de statia RATUC de pe Calea Floresti. Ap este decomandat, confort sporit si se afla la et 3 al unui bloc de 4 etaje reabilitat termic. Orientarea este vestica, beneficiind de soare in a 2 a parte a zilei. Ap este finisat modern, avand o centrala termica pe apartament. Intr-una din camere, mobila este din lemn masiv. Toate usile de interior vor fi schimbate cu usi de la Porta Doors, bucataria va fi facuta pe comanda si se va zugravi tot apartamentul. Operatiunea de renovare va avea loc in iunie dupa ce vor sosi usile. Proximitatea fata de Carrefour, piata Flora, statia Ratuc si USAMV(care e la 2 statii de autobuz) fac ca acest ap sa fie perfect pt cei care doresc confort, liniste si apropiere de centru(4 statii de autobuz). Nu doresc sa colaborez cu agentii imobiliare.
Locatia: cluj-napoca
375
29.04.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Renovat recent, însă doar bucătăria se va mobila. Et 3 din 4.
Locatia: cluj-napoca
320
04.03.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Inchiriez ap 2 cam lg fosta Billa Manastur(str Tasnad). Zona este f linistita si in acelasi timp f aproape de statia RATUC de pe Calea Floresti. Ap este decomandat, confort sporit si se afla la et 3 al unui bloc de 4 etaje reabilitat termic. Orientarea este vestica, beneficiind de soare in a 2 a parte a zilei. Ap este finisat modern, avand o centrala termica pe apartament. Intr-una din camere, mobila este din lemn masiv. Toate usile de interior vor fi schimbate cu usi de la Porta Doors, bucataria va fi facuta pe comanda si se va zugravi tot apartamentul. Operatiunea de renovare va avea loc in iunie dupa ce vor sosi usile. Proximitatea fata de Carrefour, piata Flora, statia Ratuc si USAMV(care e la 2 statii de autobuz) fac ca acest ap sa fie perfect pt cei care doresc confort, liniste si apropiere de centru(4 statii de autobuz). Nu doresc sa colaborez cu agentii imobiliare. Disponibil din 01.05.2018.
Locatia: cluj-napoca
390
17.04.2018
Mai multchirii-romania.com
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe