Exces Imobiliare Tineretului va ofera spre inchiriere o garsoniera situata pe bulevardul Sincai, stradal, bloc mixt, etajul 7, decomandata, renovata recent, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilata modern, canapea extensibila, 2 fotolii, bucatarie utilata complet, toate electrocasnicele sunt noi. aragaz, masina de spalat, frigider, balcon inchis, apropriere 2 linii metrou, parc, Sincai, Pta Norilor, Timpuri Noi, facultati, Vacaresti, Nerva Traian. Anunturi publicate de: Exces Imobiliare
Locatia: bucuresti
350
17.07.2018
Mai multchirii-romania.com
Apartament 3 camere de inchiriat pe bulevardul Tineretului, stradal, etaj 1 /10, la 5 min de metroul Tineretului. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 70 mp, mobilat pentru birouri. Are o sala de conferinta si 6 puncte de lucru amenajate , chicineta mobilata si utilata pentru o firma. Merita vizionat!
Locatia: bucuresti
450
Ieri la 2:52
Mai multchirii-romania.com
Proprietar inchiriez apartament pe blvd. Gheorghe Sincai, la aprox. 100 m (1 minut de mers pietonal) de statia de metrou Timpuri noi si la o statie de tramvai de statia de metrou Tineretului. Apartamnetul se afla la etajul 6 al unui imobil cu 8 etaje si are 2 dormitoare, o sufragerie cu balcon pe toata lungimea acesteia, 2 bai, o bucatarie generoasa plus holuri si debara. Apartamentul este complet mobilat si utilat cu 2 aparate de aer conditionat, frigider, 2 tv, masina de spalat rufe si aragaz. Exclus intermediari.
Locatia: bucuresti
450
19.07.2018
Mai multchirii-romania.com
Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o deosebita garsoniera in zona Tineretului metrou Piata Norilor. Garsoniera este situata la etajul 7, intr-un bloc monolit cu 8 etaje, si se afla la 5 minute de metrou Tineretului, respectiv 7 minute de metrou Timpuri Noi, fiind imbunatatita cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Garsoniera este decomandata, astfel facilitandu-se trecerea dintr-o incapere in cealalta, complet mobilata si utilata, dotata cu canapea extensibila, aer conditionat, dressing imens, TV, bucataria este utilata si mobilata complet cu aragaz, frigider, masina de spalat, microunde, hota, balconul este inchis cu termopan, asfel se faciliteaza incalzirea imobilului.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Take Ionescu
280
04.07.2018
Mai multlajumate.ro
Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o deosebita garsoniera in zona Tineretului metrou Piata Norilor. Garsoniera este situata la etajul 1, intr-un bloc monolit cu 8 etaje, si se afla la 5 minute de metrou Tineretului, respectiv 7 minute de metrou Timpuri Noi. Finisajele sunt ultramoderne, fiind imbunatatita cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Garsoniera este decomandata, astfel facilitandu-se trecerea dintr-o incapere in cealalta. Mobilierul este modern, garsoniera fiind complet mobilata si utilata, dotata cu canapea extensibila, aer conditionat, dressing imens, TV, bucataria este utilata si mobilata complet cu aragaz, frigider, masina de spalat, microunde, hota, balconul este inchis cu termopan, asfel se faciliteaza incalzirea imobilului. Vederea garsonierei este pe spatele blocului, iar acest lucru face sa fie foarte liniste, iar blocul, la randul sau, este linistit.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
260
04.07.2018
Mai multlajumate.ro
Tineretului,inchiriere apartament 2 camere decomandat Piata Norilor,apropiere metrou Tineretului sau TiMpuri Noi,etaj 8 din 9,mobilat , utilat complet, frigider, aragaz, masina de spalat, televizor,aer conditionat, pret 400 euro. Anunturi publicate de: Agentie
Locatia: bucuresti
400
03.07.2018
Mai multchirii-romania.com
Exces Imobiliare Tineretului, va ofera spre inchiriere o garsoniera in zona Tineretului, bloc mixt, decomandata, parter inalt, renovata recent, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilata modern, pat matrimonial, dressing, AC, TV, bucatarie utilata complet, aragaz, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, geam la baie, contorizata, apropriere 2 linii metrou Tineretului, Timpuri Noi, parc, Sincai, Cantemir, Vacaresti.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
300
11.07.2018
Mai multlajumate.ro
Tineretului, Gheorghe Sincai, la metrou Tineretului, bloc mixt 4/9, moderna, open space, stradal, 1 persoana, preferabil fata, nefumator, libera
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
270
29.06.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim o garsoniera in zona Tineretului, foarte aproape de metrou si de parc, intr-un complex rezidential, mobilata si utilata complet modern, dotata cu canapea extensibila, aragaz cu hota, frigider, dressing, masina de spalat, aer conditionat, balcon, loc de parcare. MERITA !
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
380
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim la inchiriere o garsoniera deosebita in zona Tineretului foarte aproape de metrou, mobilata si utilata complet modern, dotata cu canapea extensibila, aer conditionat, TV LCD, frigider, aragaz, masina de spalat, dressing mare, balcon, etc.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
300
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Imobilul este amplasat in cartierul Tineretului, foarte aproape de piata Norilor si de bulevardul Gheorghe Sincai. Datorita amplasamentului este la aproximativ 5-10 minute de foarte multe puncte de interes: piata Timpuri Noi, statia de metrou Tineretului sau Timpuri Noi, parcul Tineretului, magazine, cafenele, restaurante, facultatile Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu si Dimitrie Cantemir. De asemenea in apropiere sunt si mijloace de transport in comun care ajung in diverse zone ale capitalei: Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, cartierul Berceni, zona Vitan/Mall Vitan, Nerva Traian, Camera de Comert, etc. Garsoniera este decomandata, situata la etajul 6/10 intr-un bloc mixt. Este zugravita recent si renovata in totalitate pentru a oferi un confort sporit noilor locatari. Baia are geam, asigurand aerisirea naturala. Bucataria este mobilata si utilata cu tot ce este necesar: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, hota. Spatiul de zi si de noapte este mobilat, avand spatii de depozitare, canapea extensibila si TV. Balconul este foarte spatios, fiind ideal pentru relaxare dupa o zi de serviciu. Sistemul de iluminat din toata casa este ecologici si economic. Zona este plina de verdeata si linistita.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
300
20.06.2018
Mai multlajumate.ro
Grasoniera moderna in zona Tineretului foarte aproape de metrou, si mijloacele de transport in comun, mobilat si utilat complet modern, dotata cu canapea extensibila, dressing mare, frigider, aer conditionat, televizor, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, balcon, etc.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
310
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Garsoniera in zona Tineretului, foarte aproape de metrou, mobilata si utilata 5 min parc, 6 min de facultati Timpuri Noi.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
280
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Exces Imobiliare va propune spre inchiriere o deosebita garsoniera, in bloc mixt, situata in zona Bulevardul Gheorghe Sincai, statia de metrou Tineretului, Timpuri Noi Situata la etajul 5 dintr-un bloc cu 8 etaje, se afla la 2 minute de statia de metrou Tineretului, si dispune de finisaje moderne, fiind imbunatatita cu gresie, faianta, parchet, termopan si usa metalica. Garsoniera este decomandata, fiind complet mobilata si utilata modern, dotata cu pat matrimonial, aer conditionat si dressing. Bucataria este, de asemenea, utilata si mobilata complet cu aragaz, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde si hota. Imobilul dispune si de balcon cu vedere pe spatele blocului, reducandu-se foarte mult zgomotul ambiental.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
300
07.06.2018
Mai multlajumate.ro
Inchiriere garsoniera dubla Tineretului, parc. Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera dubla in zona Tineretului, vis-a-vis de Palatul Copiilor, langa parc, decomandata, renovata, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilata, PAT MATRIMONIAL, CANAPEA EXTENSIBILA, bucatarie utilata complet, aragaz, frigider, masina de spalat, AC, TV, internet, contorizata, apropriere parc, metrou Tineretului, Sincai, Cantemir, Timpuri Noi.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
290
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Oferta inchiriere garsoniera Tineretului, metrou Pta Norilor. Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera in zona Tineretului, metrou Pta Norilor. Garsoniera este situat la etajul 3 dintr-un bloc cu 8 niveluri si se afla la 5 minute distanta de metrou Tineretului, si maxim 10 minute distanta metrou Timpuri Noi. Garsoniera, este foarte curata, renovata si imbunatatita cu gresie, faianta, termopan, usa metalica, este complet mobilata si utilata. Bucataria este utilata si mobilata complet cu tot ceea ce este necesar, aragaz, frigider, masina de spalat, microunde, hota, baia contine geam pentru o mai buna aerisire. Acest amplasament creeaza cadrul ideal de locuit, in imediata apropiere aflandu-se si statia de metrou Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Bulevardul Tineretului, Piata Norilor, parcul Tineretului, metrou Timpuri Noi, Unirii Splai, Nerva Traian, Piata Timpuri Noi, Piata Unirii, dar si complexe comerciale, scoli, gradinite, unitati medicale. Blocul este foarte bine pozitionat, cu structura rezistenta, construit in 1980, curat, proaspat renovat, lift nou si a fost construit in ideea de a indeplini toate cerintele persoanelor aflate in cautarea unei locuinte.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
270
03.06.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim o garsoniera in zona Tineretului aproape de metrou, mobilata si utilata complet modern dotata cu canapea extensibila de piele, masina de spalat, aer conditionat, aragaz, dressing, frigider, TV LCD, etc.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
290
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Exces Imobiliare Tineretului va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat pe Bld Tineretului, stradal, 1 minut parc, semidecomandat, etajul 6/8, renovat recent, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, mobilat complet, multiple spatii depozitare, dressing, bucatarie utilata complet, aragaz, hota, frigider, masina de spalat, TV, AC, geam la baie, contorizat, contract ANAF, apropriere metrou, parc, Sincai, Cantemir, Timpuri Noi. Anunturi publicate de: Exces Imobiliare
Locatia: bucuresti
360
12.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere un deosebit apartament cu 2 camere in zona Tineretului metrou Gheorghe Sincai, Parcul Tineretului. Apartamentul este situat la etajul 4/4 si se afla la 5 minute distanta de metrou Tineretului, 5 minute distanta metrou Timpuri Noi. Finisaje sunt moderne, apartamentul fiind proaspat renovat si imbunatatit cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metal. Dispunerea camerelor este decomandata, apartamentul fiind complet mobilat si utilat, cu pat matrimonial, canapea extensibila, aer conditionat, dressing imens, TV, bucataria este utilata si mobilata complet cu aragaz, frigider, masina de spalat, microunde, hota. Acest amplasament creeaza cadrul ideal de locuit, in imediata apropiere aflandu-se si statia de METROU Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Piata Norilor, parcul Tineretului ,metrou Timpuri Noi, Unirii Splai, Nerva Traian, Piata Unirii, dar si complexe comerciale, scoli, gradinite, unitati medicale. Blocul este foarte bine pozitiona
Locatia: bucuresti
380
09.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Inchiriere garsoniera in zona Tineretului. Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera in Tineretului, in imediata apropriere a parcului si a metroului. Garsoniera este semidecomandata, situata la etajul 8/10, spatioasa, renovata recent, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, AC, TV, mobilata si utilata complet, canapea extensibila, bucatarie utilata complet, aragaz, hota, frigider, masina spalat, balcon inchis, proprietar serios, acces facil Timpuri Noi, Nerva Traian, Dristor, Vitan, Unirii, Universitate.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
280
19.06.2018
Mai multlajumate.ro
Sincai inchiriez garsoniera mobilata si utilat complet , are gresie, faianta, parchet , termopane , usa metalica, aer conditionat , bucatarie mobilata si utilata . Apropiere de Metrou tineretului la 5 min . tel 0745082083
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
240
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Exces Imobiliare Tineretului va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere in zona Tineretului, la doar 5 minute distanta de gura de metrou, semidecomandat, finisaje superioare, renovat recent, bucatarie utilata complet, parter inalt cu balcon, geam la baie, mobilat modern, apropriere parc, Sincai, Cantemir, Timpuri Noi. Anunturi publicate de: Exces Imobiliare
Locatia: bucuresti
499
31.05.2018
Mai multchirii-romania.com
Oferta inchiriere garsoniera Tineretului, metrou Pta Norilor. Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera in zona Tineretului, Pta Norilor. Garsoniera este situata la etajul 8 dintr-un bloc cu 10 niveluri si se afla la 7 minute distanta de metrou Tineretului, decomandata, spatioasa, 38mp, este renovata si imbunatatita cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, este complet mobilata si utilata. Bucataria este utilata si mobilata complet cu tot ceea ce este necesar, aragaz, frigider, masina de spalat. Acest amplasament creeaza cadrul ideal de locuit, in imediata apropiere aflandu-se si statia de metrou Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Bulevardul Tineretului, Piata Norilor, parcul Tineretului, metrou Timpuri Noi, Unirii Splai, Nerva Traian, Piata Timpuri Noi, Piata Unirii, dar si complexe comerciale, scoli, gradinite, unitati medicale. Blocul este foarte bine pozitionat, cu structura rezistenta, construit in 1982, curat, proaspat renovat, lift nou si a fost construit in ideea de a indeplini toate cerintele persoanelor aflate in cautarea unei locuinte.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
300
19.06.2018
Mai multlajumate.ro
Inchiriere apartament 3 camere Tineretului, parc stradal. Exces Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului, in aproprierea parcului si a metroului Tineretului. Imobilul, cu suprafata de 66 mp utili, este semidecomandat si se afla la etajul 10 al unul bloc de 10 niveluri, cu structura de beton si constructie finalizata in 1984. Apartamentul este semidecomandat, amenajat, gresie, faianta, parchet, termopan, este mobilat si utilat complet, pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living si celalalt dormitor. Curat si prevazut cu bucatarie spatioasa, apartamentul este foarte aproape de mijloacele de transport in comun, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Sincai, Cantemir, Timpuri Noi, scoli, gradinite, unitati medicale si centre comerciale. Anunturi publicate de: Exces Imobiliare
Locatia: bucuresti
550
09.06.2018
Mai multchirii-romania.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more