Nu s-a găsit nimic
350 €
09.03.2017
Va propun spre Inchiriere un apartament cu 3 camere in cartierul Drumul Taberei ,in zona Colegiului National Elena Cuza, situat la etajul 3/4.Apartamentul in suprafata de 67 mp, are o compartimentare semidecomandata, dispune de 1 grup sanitar, 1 balcon inchis cu termopan si are bucatarie inchisa complet mobilata si utilata( aragaz ariston, frigider zanussi, hota franke). Urmeaza sa se mai aduca masina de spalat rufe care va fi amplasata in mobilierul de bucatarie.Apartamentul beneficiaza de spatii pentru depozitare ( debara), hol generos la intrare care mai permite amplasarea de mobilier suplimentar. Apartamentul este foarte curat, proaspat zugravit, dispune de ferestre cu geam termopan, parchet din lemn masiv in camere, gresie si faianta noi, aer conditionat. Beneficiaza de contorizare pentru toate utilitatile, inclusiv contor pentru gaz. Este foarte luminos ( Bucataria, livingul si 1 dormitor sunt orientate spre sud, iar dormitorul cu balcon catre nord). Beneficiaza de 1 loc de parcare ADP . Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru mutare! Va propun spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in Drumul Taberei, in interiorul Buclei , pe strada Segarcea,langa Colegiul Elena Cuza. Este situat intr un imobil cu 4 niveluri, la etajul 3 si are o suprafata de 67 mp. Se inchiriaza mobilat si utilat, este recent igienizat si zugravit. Detine si loc de Parcare ADP
Mai mult brx.ro
200 €
26.02.2017
Inchiriere garsoniera lux Drumul Taberei. Apartamentul este situat la parter al unui imobil cu 4 nivele, fiind amplasat pe strada Segarcea. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Apartamentul se inchiriaza cu 200 euro/luna. La semnarea contractului se achita 1+1. Id titirez: 952968
Mai mult imobiliare24.ro
200 €
19.02.2017
Inchiriez garsoniera Dr Taberei , str Segarcea 2-4, parter , bloc cu 4 etaje , complet mobilata . aproame de mijloace de transport si viitor metrou
Mai mult brx.ro

DRUMUL TABEREI

Bucuresti, 08 aug, 19:40
43 m²
200 €
09.08.2016
zona liceul Pedagogic, str. Segarcea 3, bl. A12, confort 1, P/4, zona verde, bloc linistit. La 50 m statie metrou si mij. transport, 500 m hipermarket-uri. Complet utilata, modern-lux, LCD+net, Optiuni interior Apometre Internet Aragaz Liber Televizor Masina de spalat Termopan Cablu Usa metalica
Mai mult anuntul.ro
4 camere
34.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Segarcea.Pretul de vanzare a acestei case este de 34000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
1 cameră
33 m²
200 €
08.06.2016
Inchiriez garsoniera Dr Taberei , Str Segarcea . Complet mobilata ( Tv, frigider, aragaz, masina de spalat noua ) . Este la parter , bloc cu 4 etaje .
Mai mult titirez.ro
5 camere
73.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam in orasul loc. Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Segarcea.Pretul de vinzare a acestei case este de 73000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
6 camere
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 6 camere in orasul localitatea Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din loc. Segarcea.Pretul de vanzare a acestei case este de 60000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
55.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul orasul Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Segarcea.Pretul de vanzare a acestei case este de 55000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
250.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam in orasul orasul Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din orasul Segarcea.Pretul de vinzare a acestei case este de 250000 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
65.000 €
04.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam. in orasul localitatea Segarcea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Segarcea, una dintre cele mai dorite zone din loc. Segarcea.Pretul de vinzare a acestei case este de 65000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro