Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Săcel, De inchiriat, apartament
250
Tue Feb 27 2018 20:03:06 GMT+0000 (UTC)
Inchiriez apartament modern in zona Strand str sacel cu 2 camere decomandate in bloc nou, mobilat si utilat complet inclusiv masina de spalat, etajul 1. pret 250 euro lunar cu contract inclus la fisc + garantie , ideal pt un cuplu sau o singura persoana angajata,exclus fumatori si animale de companie Pentru mai multe detalii sau vizionari contactati agent imobiliar Sarafie Radu (folosesti formularul de contact)
Mai multchirii-romania.com
340
Mon Mar 05 2018 13:37:50 GMT+0000 (UTC)
Apartament deosebit 3 camere mobilat si utilat cu mobilier si electrocasnice ( CT Junkers, mașina de spălat rufe, plita pe gaz,cuptor electric, tv Lcd, etc), in vederea locuirii, la prețul sus menționat cu garanție 1000 lei. Acest apartament este alcătuit din living+bucatarie (open-space), hol,dormitor matrimonial , dormitor , baie, baie de serviciu, balcoane pentru fiecare camera. Fiecare camera are cablu FPS pentru internet si cablu TV cuplare la RDS pe casa scarii, ruter de 300 Mbs. Se poate monta 1Gbs. Suprafata utila fara garaj si fara balcoane este de 98 mp. Nu se accepta animale de companie. Nu se fumează. Acest apartament dispune de garaj la parter 23 mp si loc de parcare in fata garajului, fiind situat la etajul 2 al unui imobil pe patru nivele si trei apartamente, la parter garaje, cu un ap. pe nivel. Se poate închiria si fara garaj la prețul de 350 euro. situat pe str. islazului in apropiere de str. sacel consider ca are acces usor transport public pe Calea Poplaci
Mai multchirii-romania.com
380
Wed Feb 14 2018 16:30:21 GMT+0000 (UTC)
Inchiriez apartament cu 3 camere, doua bai, doua balcoane mari( unul inchis in termopan, altul deschis), in sibiu, str. sacel, nr.92, posibilitate inchiriere si a garajului aflat sub apartament. Este mobilat, dispune de masina de spalat vase, masina spalat rufe, cuptor electric, wi fi, camara, spatii de depozitare pe balcon, loc de parcare. Preferabil familie.cu copii mici (datorita mobilei existente), insa ne putem adapta cerintelor. Anuntul este exclusiv pentru persoanele fizice. Momentan nu suntem in tara de aceea prefer sa fiu contactat pe aplicatia whatsApp. Apartamentul poate fi vizionat dupa data de 20 februarie si inchiriat dupa data de 15 martie. Pretul nu este fix, se negociaza in functie de perioada contractului si de seriozitatea chiriasilor. Exclus agenti sau agentii imobiliare. multumesc!
Mai multchirii-romania.com