Plângere
Inchiriez apartament trei camere situat Calea Mosilor Intersectie cu Bl. Carol, 60 mp dotata cu frigider, masina de spalat, centrala proprie pe gaza pt caldura si apa calda, aer conditionat Se ajunge la Universitate in 10 minute de mers pe jos. O statie de autobuz.
Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 2
60 m²
350
19.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Inchiriez Ap. 4 cam . Confort1. Roseti . Armand Calinescu 7.centru 5’ pe Jos Centrul istoria , uUniversitate. Graditite scoli 3’ de Ap. Si de toate statiile . Si metrou Universitate. Utilat cu Ataga, Frigider, masina spalat. Cuptor cu micro unde .
Locatia: bucuresti
870
09.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Inchiriere Studio modern, Ultracentral, Universitate Studio-ul este amplasta intro zona frumoasa si linistita a Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de Universitate, C.A. Roseti si 15 minute de Piata Unirii. Imobilul se gaseste la etajul 1 din 7 ale cladirii recent finalizata in 2017. Orientarea cardinala foarte buna si cele doua laturi cu ferestrele lasa ca Studio-ul sa fie insorit pentru o buna perioada a zilei, creand o atmosfera placuta. Studio-ul este complet mobilat si utilat precum se poate observa si din poze: - Holul este amenajat cu un cuier, dressing si spatiu de depozitare - Baia este deasemene complet utilata, inclusiv masina de spalat rufele. - Zona de noapte este sparata the living printro biblioteca pe toata inaltimea. Televizorul este instalat pe o platforma rotativa astfel incat sa poata fi utilizat usor atat din living , de pe canapeaua eleganta de catifea, cat si din zona de dormit. - In continuarea zonei de livind se afla zona de luat masa, in directa legatura cu bucataria. Apartamentul este dotat cu parchet din lemn masiv, aer conditionat, centrala proprie si incalzire prin pardoseala. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Universitate
1 cameră
40 m²
550
17.07.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Inchiriere Studio modern, Ultracentral, Universitate Studio-ul este amplasta intro zona frumoasa si linistita a Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de Universitate, C.A. Roseti si 15 minute de Piata Unirii. Imobilul se gaseste la etajul 1 din 7 ale cladirii recent finalizata in 2017. Orientarea cardinala foarte buna si cele doua laturi cu ferestrele lasa ca Studio-ul sa fie insorit pentru o buna perioada a zilei, creand o atmosfera placuta. Studio-ul este complet mobilat si utilat precum se poate observa si din poze: - Holul este amenajat cu un cuier, dressing si spatiu de depozitare - Baia este deasemene complet utilata, inclusiv masina de spalat rufele. - Zona de noapte este sparata the living printro biblioteca pe toata inaltimea. Televizorul este instalat pe o platforma rotativa astfel incat sa poata fi utilizat usor atat din living , de pe canapeaua eleganta de catifea, cat si din zona de dormit. - In continuarea zonei de livind se afla zona de luat masa, in directa legatura cu bucataria. Apartamentul este dotat cu parchet din lemn masiv, aer conditionat, centrala proprie si incalzire prin pardoseala.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Universitate
1 cameră
40 m²
550
11.06.2018
Mai multhomezz.ro
Plângere
Inchiriere Studio modern, Ultracentral, Universitate Studio-ul este amplasta intro zona frumoasa si linistita a Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de Universitate, C.A. Roseti si 15 minute de Piata Unirii. Imobilul se gaseste la etajul 1 din 7 ale cladirii recent finalizata in 2017. Orientarea cardinala foarte buna si cele doua laturi cu ferestrele lasa ca Studio-ul sa fie insorit pentru o buna perioada a zilei, creand o atmosfera placuta. Studio-ul este complet mobilat si utilat precum se poate observa si din poze: - Holul este amenajat cu un cuier, dressing si spatiu de depozitare - Baia este deasemene complet utilata, inclusiv masina de spalat rufele. - Zona de noapte este sparata the living printro biblioteca pe toata inaltimea. Televizorul este instalat pe o platforma rotativa astfel incat sa poata fi utilizat usor atat din living , de pe canapeaua eleganta de catifea, cat si din zona de dormit. - In continuarea zonei de livind se afla zona de luat masa, in directa legatura cu bucataria. Apartamentul este dotat cu parchet din lemn masiv, aer conditionat, centrala proprie si incalzire prin pardoseala. Specificatii
Rosetti
1 cameră
45 m²
550
14.06.2018
Mai multtitirez.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe