Reclamație
2 octombrie 2018 Închiriem pe termen scurt de la 1 lună până la 9 luni ( pt an scolar) Tel , proprietar (Preț redus de la 270 euro la 220 euro pt studenți români) Pt termene scurte sau alte variante sunați ca să vă calculez prețul. Proprietar -Inchiriem Apartament cu 2 camere (sau doar o cameră) pe bd Mamaia zona Spitalului militar - Universitaea Ovidius veche este aproape. - Etaj 2 din 4 ,cu balcon, Mobilat, frigider aragaz. mas spălat ,Tv, etc - Vedere la biserica Sf Gheorghe și la Bulevard Încălzire proprie cu centrală pe gaz modernă in condensație ceea ce duce la economii iarna 100;euro -Agențiile imobiliare care vor sa colaboreze primesc maxim 100 lei comision.
Constanta, judet Constanta
50 m²
220 €
03.10.2018
Mai multolx.ro
Reclamație
Preț negociabil Va oferim spre vanzare un apartament de lux, in zona Ultracentrala, Piata Romana / Piata Amzei, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului datorita pozitiei ( acces imediat catre metrou Piata Romana ) iar finisajele interioare, pe langa pozitia de invidiat, ofera un statut elitist viitorului proprietar / chirias. Se vinde complet mobilat/utilat, precum se vede in poze. Este ideal pentru locuinta sau pentru investitie (AirBnb, Booking , Serviced apartments) Momentan este inchiriat unei persoane cu 550 Euro/lunar, persoana care mai departe il ofera in regim Booking/Airbnb, incat zona este la mare cautare pentru persoanele interesate de chirie cu termen scurt. Interiorul este foarte boem si modern in acelasi timp, cu o atmosfera intima si calduroasa. Dispune de o camera de serviciu si de boxa suplimentara. Apartamentul a fost renovat si mobilat anul acesta, totul fiind nou la interior. Ca si vecini in bloc, veti intalni persoane tinere, active interesate de parc dar si oameni de afaceri straini si romani. Pretul este usor negociabil. Disponibil imediat, este incadrat la risc seismic clasa II, si a fost achizitionat prin credit ipotecar de catre proprietarul actual. Nu sunt probleme cu legea 112. Contact pentru vizionari sau pentru alte apartamente/garsoniere in aceasta zona.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Romana
2 camere
72 m²
97.000 €
13.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Va oferim spre vanzare un apartament de lux, in zona Ultracentrala, Piata Romana / Piata Amzei, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului datorita pozitiei ( acces imediat catre metrou Piata Romana ) iar finisajele interioare, pe langa pozitia de invidiat, ofera un statut elitist viitorului proprietar / chirias. Se vinde complet mobilat/utilat, precum se vede in poze. Este ideal pentru locuinta sau pentru investitie (AirBnb, Booking , Serviced apartments) Momentan este inchiriat unei persoane cu 550 Euro/lunar, persoana care mai departe il ofera in regim Booking/Airbnb, incat zona este la mare cautare pentru persoanele interesate de chirie cu termen scurt. Interiorul este foarte boem si modern in acelasi timp, cu o atmosfera intima si calduroasa. Dispune de o camera de serviciu si de boxa suplimentara. Apartamentul a fost renovat si mobilat anul acesta, totul fiind nou la interior. Ca si vecini in bloc, veti intalni persoane tinere, active interesate de parc dar si oameni de afaceri straini si romani. Pretul este usor negociabil. Disponibil imediat, este incadrat la risc seismic clasa II, si a fost achizitionat prin credit ipotecar de catre proprietarul actual. Nu sunt probleme cu legea 112. Contact pentru vizionari sau pentru alte apartamente/garsoniere in aceasta zona. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Nu Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,P-ta Romana
2 camere
72 m²
97.000 €
25.09.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Proprietar inchiriez o garsoniera complet utilata, pentru o familie de romani (sau unei doamne cu copii), intr-o vila situata in Prelungirea Ghencea. In vila locuim si noi, dar aveti totul separat. Va este necesar un autoturism si nu acceptam animale de companie. Pretul este de 260 euro pe luna si include: chirie, utilitati, tv, internet, parcare pazita, spatiu separat in curte si acces la sala de sport. Solicit cazier judiciar curat, iar plata se va face la mutare, fara alta garantie. Inainte de vizonare, putem discuta in zona Lidl din Prelungirea Ghencea. Contact: 0740202116.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Prelungirea Ghencea
56 m²
180 €
31.05.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Preț fix P.F. inchiriez apartament 34,5 m², compus din 1 camera, bucatarie + baie + balcon, mobilat si dotat cu: aragaz, frigider, masina de spalat si centrala termica. Tamplarie exterioara din termopane. Situat in bloc turn cu lift, etajul 4. An fabr. 1984. Amplasat la prima statie de la Podu Ros in Nicolina, la bulevard si la 1 minut de mijloacele de transport in comun. Chiriasul va avea posibilitatea sa isi faca abonament RDS Chirie= 230 € pe luna + 350 € garantie. Negociabil, cu contract fiscal. NUMAI PENTRU ROMÂNI CU DOVADA SOLVABILITATII. MAXIM 2 PERSOANE. FARA COPII si FARA ANIMALE. EXCLUS AGENTIILE IMOBILIARE. PENTRU DETALII ASTEPT SA MA SUNATI LA NR. TELEFON = 0749046721. EXCLUS AGENTIILE IMOBILIARE.
Iași Nicolina 2 Sos.Nicolina
1 cameră
35 m²
230 €
25.11.2016
Mai multanuntulcorect.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe