Reclamație
Strada Petru Rares, langa politia pasapoarte, apartamentul se afla intr-o vila la etaj: -intrare separata in apartament si in curte -centrala proprie -proaspat renovat -mobilat
Suceava, judet Suceava
80 m²
250 €
16.09.2018
Mai multolx.ro
Reclamație
Apartament 4 camere ultracentral( Str. Petru Rares, lângă Micromedica) , cu vedere la strada, mobilat și utilat, decomandat, 2 bai, balcon spațios, izolat termic, etaj 2. Nu acceptam animale de companie.
Piatra Neamt, judet Neamt
82 m²
325 €
23.09.2018
Mai multolx.ro
Reclamație
Inchiriez apartament 2 camere decomandat ,Suceava , et 1, curat, mobilat, utilat. Zona centrala, langa liceul Petru Rares si Institut.
Suceava, judet Suceava
50 m²
220 €
03.09.2018
Mai multolx.ro
Reclamație
“MED ACADEMY – accommodation and study” este un concept ce vine în sprijinul studenților mediciniști, oferindu-le acestora condiții superioare de cazare într-o vilă complet renovată, în camere de 1, 2 sau 3 persoane, complet mobilate în funcție de nevoile personale ale fiecărui student, cu prețuri începând de la 45 EURO/lună, în funcție de camera aleasă. Vila este situată pe str. Petru Rareș, nr. 66. (strada principală din cartierul Grădiște) și poate fi vizitată în baza unei programări prealabile la tel: . Fiecare din cele nouă camere disponibile este dotată cu baie proprie iar accesul la internet este gratuit. Studenții au acces la bucătăria complet utilată și sala de mese, iar la ultimul nivel al imobilului se află mașina de spălat și o uscătorie interioară. Parcarea este gratuită, în spațiul amenajat din fața clădirii. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la .
Arad, judet Arad
45 €
26.09.2018
Mai multolx.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe