inchiriez garsonierã zona Cina utilatã complet(cuptor electric+gaze,frigider,masinã de spãlat,hotã,tv,balcon inchis).Cablu tv+internet,bloc izolat termic,etajul 1.se inchiriazã cu contract.!
Ramnicu Valcea, Valcea / Agrement Ostroveni
30 m²
140
28.07.2018
Mai multhomezz.ro
Descriere Agentia Imobiliara RealCon cu sediul in Rm. Valcea intermediaza inchirierea unei garsoniere partial mobilata, si utilata complet. Este situata in Cartier Ostroveni, foarte aproape de Liceul Tehnologic "Ferdinand I si Tic-Tac, p/4, fara balcon, decomandata, in suprafata utila de 30 mp. Garsoniera este recent renovata, partial mobilata cu pat pentru doua persoane, masa, doua scaune, instalatie de aer conditionat, in hol se afla un dressing pentru haine si un spatiu pentru depozitare diverse. Baia este utilata cu cabina de dus, masina de spalat automata si geam pentru aerisire, bucataria fiind dotata cu mobila de bucatarie blat de lucru si corpuri suspendate, plita de aragaz fara cuptor, masina de spalat vase, frigider. Garsoniera nu este racordata la sistemul centralizat de caldura, proprietari intentioneaza instalarea unei centrale termice pe gaz posibil anul viitor 2018. Fostii chiriasi si-au asigurat un confort termic optim cu ajutorul instalatiei de aer conditionat care genereaza caldura si aer rece, si cu ajutorul unui calorifer electric pe ulei. De mentionat: Proprietarul prefera un cuplu, o persoana singura sau o familie fara copii. Pretul chiriei este de 130 Euro/Luna, plus o luna garantie. Agentia percepe un comision de 50% din prima luna de chirie comision ce se achita o singura data in momentul semnarii contractului de inchiriere. Garsoniera se poate inchiria incepand cu data de 01-07-2018. Pentru mai multe detalii contactati pe Constantin Ursu la tel/ 0764/43.43.44.
Ramnicu Valcea, Valcea / Ostroveni
30 m²
130
18.06.2018
Mai multhomezz.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more