Reclamație
6.500 lei
olx.ro
47 m²

Apartament 2 camere mobilat

Lupeni, judet Hunedoara
Apartament mobilat , mobila bucatarie,aragaz, frigider,baia utilata cu cabina dus , boiler si masina de spalat , centrala termica cu instalatie din cupru, gresie, faianță, parchet melaminat, utilități contorizate separat, izolație termica la exterior, 2 beciuri. Vedere spre Straja. Locatie :Aleea Narciselor , bloc 3.Pretul afisat pe Olx este eronat pentru ca nu se poate intrduce suma dorita .Pretul real este 20000 Euro.
Reclamație
100 lei
olx.ro

Inchiriez Garsonieră in regim hotelier ! 5km->STRAJA !

Lupeni, judet Hunedoara
Închiriez garsoniera(apartament cu 1 cameră) complet mobilată si utilată , având toate condițiile necesare ! Aceasta se situează in orașul Lupeni , la poalele muntelui Retezat la aproximativ 4-5 km de Statiunea STRAJA !!! Dotări : -pat matrimonial; -canapea extensibila; -led TV; -mașină de spălat; -aragaz; -frigider; -sistem audio 5.1 home cinema; -PC utilizabil; -Wi-fi free; -mobilier dormitor; -mobilier bucătărie complet utilat; -căldură la discreție; -cadă cu duș si apă caldă în permanență; -lenjerie, prosoape, servetele umede/uscate ! -etc . Este o cazare foarte curată și apreciată de turiștii ! Vă așteptăm cu drag !
Reclamație
50.000 lei
olx.ro

Inchiriez garsoniera 50 lei/noapte la munte(vara)

Lupeni, judet Hunedoara
Garsoniera utilata si mobilata complet,se afla in Lupeni-Straja,la 2,5 km de telegondola,Straja fiind cea mai noua si moderna statiune montana,dotata cu 12 partii de schi.Accesul in statiune se poate face si cu automobilul.Pretul pt sezonul rece este de 85 lei,negociabil in functie de noptile inchiriate.Pretul afisat este pt 2 persoane,pt fiecare a 3-a sau a 4-a persoana cazata,se vor adauga maxim 10lei/persoana la pretul afisat.Nr WhatsApp; 766 - arata telefon -
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Lupeni, apartament de închiriat
This site uses cookies to improve user experience. By using our services you agree to our use of cookies. + Info
No problem!