Apartament cu o camera situat intr-un complex rezidential, amenajat modern, mobilat si utilat complet, dotat cu centrala termica si aer conditionat.Apartamentul are o suprafata de 55 mp si o terasa de 30 mp, cu vedere spre Dunare. Se inchiriaza doar pentru termen lung. Apartament cu o camera situat intr-un complex rezidential, amenajat modern, mobilat si utilat complet, dotat cu centrala termica si aer conditionat.Apartamentul are o suprafata de 55 mp si o terasa de 30 mp, cu vedere spre Dunare. Se inchiriaza doar pentru termen lung.
Galati, zona Ultimul leu
1 cameră
300
20.04.2018
Mai multimobiliare.ro
Garsoniera moderna in compelxul Quadra Place 1, situat la etajul 1 cu o suprafata utila de 45 mp la care se mai adauga un balcon de 11mp. Imobilul este pozitionat langa Parcul Politehnicii in apropierea a doua universitati importante: Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Spiru Haret, la numai cateva minute de campusurile studentesti din Leu si Regie si de zonele comerciale de la AFI Cotroceni, Cora Lujerului si Plaza. Garsoniera se imparte in zona de zi si spatiu de dormit. Complexul rezidential beneficiaza de un parc cu loc de joaca pt copii si paza 24/24, supraveghere video Garsoniera este proaspat mobilata si utilata, aer conditionat Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Politehnica
350
28.05.2018
Mai multlajumate.ro
De inchiriat garsoniera in Quadra Place. Este complet utilata si mobilata, situat la etajul 1 cu o suprafata utila de 44 mp la care se mai adauga un balcon de 11mp. Imobilul este pozitionat langa Parcul Politehnicii in apropierea a doua universitati importante: Universitatea Politehnica Bucureşti si Universitatea Spiru Haret, la numai cateva minute de campusurile studentesti din Leu si Regie si de zonele comerciale de la AFI Cotroceni, Cora Lujerului si Plaza. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Politehnica
350
05.05.2018
Mai multlajumate.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, situat langa Afi Cotroceni pe Bulevardul Timisoara. Este decomandat, confort 1, in bloc constructie 1980, la etajul 8 10. Dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, masina de spalat, aragaz, frigider, LED TV Samsung, electrocasnice noi, sistem home cinema Samsung, aer conditionat Electrolux si este mobilat apropierea apartamentului se gasesc: Afi Cotroceni vizavi, Universitatea Politehnica metrou- 7 10 min, Favorit, Eroilor, Facultatea de Medicina, Piata Leu. Proprietatea este libera si se poate viziona.
Locatia: bucuresti
400
05.05.2018
Mai multchirii-romania.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more