Plângere
Ofer pentru inchiriere apartament uscat si calduros, cu 2 camere, etaj ¾, in zona Cuza Voda, 1200 lei. Apartamentul este mobilat si utilat (CT, AC, aragaz, masina spalat rufe, frigider, TV), ferestre cu tamplarie termopan si rulouri exterioare. Nu se preteaza pentru familii cu copil/copii. Conditii pentru inchiriere: Garantie constand intr-o chirie plus 1000 lei pentru acoperirea utilitatilor. Din pacate acest lucru a devenit necesar datorita comportamentului unor chiriasi. Chiria se plateste in avans, la inceput de luna. Cei interesati trimiteti mesaj pentru detalii preliminare
Slobozia, judet Ialomita
50 m²
1.200 lei
21.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Închiriez garsonieră comfort1, complet mobilată. Str. Cuza Vodă deasupra fostei pizzerii Arizona
Focsani, judet Vrancea
800 lei
18.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Apartament cu 2 camere strada Cuza Voda, mobilat si utilat.
Baia Mare, judet Maramures
200
Ieri la 17:02
Mai multolx.ro
Plângere
Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Cuza Voda , etaj 2, foarte aproape de mall Vivo (Gold Plaza). Complet utilat si mobilat: microcentrala, termopane, gresie si faianta, parchet, aragaz, combina frigorifica, masina de spalat. Telefon : / .
Baia Mare, judet Maramures
50 m²
200
16.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Apartament 2 camere complet utilat: - aragaz; - frigider; - mașina de spălat; - cuptor cu microunde; - centrală termică pe gaz; - aer condiționat; - TV. Bucătăria, baia și dormitorul sunt modern utilate și mobilate - parchet, gresie, faianța, termopane, usa metalică, apometre, balcon închis, izolat termic interior-exterior. Sufrageria e goală, poate fi mobilată la cerere. Proprietar, fără agenție, 1+1 garanție la închiriere.
Alexandria, judet Teleorman
55 m²
250
10.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Vand apartament cu o camera confort 1 sporit ,Cuza Voda 2,lux, et 1/6, Bloc nou ,in apropiere gradinita ,scoala ,piata .are 45 mp Nu colaborez cu agentiile imobiliare Nu inchiriez
Suceava, judet Suceava
45 m²
38.500
12.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Propun spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in Centru (Cuza Voda) pozitionare spre curtea interioara, recent renovat. Apartamentul este la etajul 3 intr-un imobil cu 3 nivele + pod, compus dintr-un dormitor, un living spatios cu bucatarie, baie, hol si terasa. Se inchiriaza complet mobilat. Cozy apartment in the heart of the city in a safe and quite location. The apartment has a spacious living room with a well-equipped kitchen, one bedroom, a bathroom and a balcony. Ideal for single student or for a young couple.
Cluj-Napoca, judet Cluj
50 m²
550
05.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Garsoniera este situata la etajul 7 din 10,intr-un bloc foarte curat,linistit ,cu oameni de calitate.Are usa metalica,gresie in toata casa,faianta in baie si bucatarie. Este echipata cu mobila,aer conditionat,masina spalat rufe,mobilier complet bucatarie.Este situata la 3 minute de mers pe jos de statia metrou Tineretului si la 5 de statia metrou Timpuri Noi. Parcul Tineretului este la 5 minute ,de asemenea la 10 minute este paecul Carol.Are piata ,magazine,sala fitness,restaurante.Blocul este foarte curat,linistit,vecini foarte buni.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
400
20.07.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Agentia Imobiliara Casa Lux ofera spre inchiriere garsoniera confort 2,zona Cuza Voda-Energie,cu suprafata de 20 mp,situata la demisol.Se inchiriaza mobilata si utilata si se percepe garantie contravaloarea unei luni de chirie.Este proaspat renovata.Pentru toate detaliile sau pentru stabilirea unei vizionari, va stam cu placere la dispozitie. Pretul este 110 euro (CE2980) Anunturi publicate de: Casa Lux
Locatia: bacau
110
07.05.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Persoana fizica vand apartament semidecomandat, situata in imediata apropiere a magazinului Tomis Mall, pe strada Cuza Voda, nr.46A. Este compus din doua dormitoare, o baie, un WC de servici, bucatarie si beci. Apartamentul a fost recent renovata,instalație electrica si sanitara a fost schimbata in totalitate ,este izolata exterior si are geamuri termopan.Se vinde mobilat si utilat. Apartamentul nu necesita nici o renovare si este ideal de locuit, tranformata intr-un magazin sau de inchiriat pe termen lung sau regim hotelier.Detin cadastru si intabulare. Pret 60500 euro, usor discutabil.Pentru mai multe detalii si vizionare va rugam sa ma contactati la nr. de tel . Apartamentul este situat la parterul unei case format din parter si etaj ( se vinde doar parterul).
Constanta, judet Constanta
46 m²
60.500
13.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat, situat in Piata Unirii, amplasat exact langa statia de tramvai, la 5 minute distanta de Facultatea de Medicina si la o statie distanta de Universitatea "Al.I.Cuza". Adresa exactă: Cuza Voda Nr. 1 , sc. B ap.16 Et4 CONTACT: Antoneta Rosca, TEL: Apartamentul se preda mobilat si utilat: - bucatarie mobilata si echipata cu aragaz, cuptor cu microunde - baie cu toate utilitatile necesare - centrala termica proprie - cablu TV si internet - geamuri termopan - aer conditionat - frigider, masina de spalat vase și mașina de spălat rufe - fiecare dormitor este mobilat cu pat matrimonial, birou si dulap - living cu TV si 2 canapele, din care cea mare fiind extensibila - usa metalica Renting 3 room flat, centrally located next to the Medicine University (5 minutes away). The apartment is fully equiped and furnished: - air conditioning - TV and internet - washing machine, dishwasher, electric stove Merita văzut!
Buhaeni, judet Iasi
70 m²
500
06.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Inchiriez apartament cu trei camere în Botoșani, mobilat, termopan, centrală termică, aragaz, frigider, masina spalat, iluminat cu becuri tehnologie LED, proaspăt renovat, foarte luminos. Loc de parcare concesionat. Apartamentul este situat în zona ultracentrala, blocul de lângă UPC, str. Cuza Voda.
Locatia: botosani
300
21.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Intersectia Bd-ul Tomis cu Cuza Voda, 100 m de centru (Miga ) 2 camere decomandate , bucatarie separata utilata cu de toate ,balcom 4,5 m ,et.3 . Un dormitor pat matrimonial 1,60x2,oom plus o sufragerie cu 2 canapele duble extensibile ( una putin mai mica) +1 tv +Internet Aer conditionat in fiecare camera . Parcare rezervata in Curte interioara iar in fata blocului cu plata ; 50 m de The Library ; 300 m de Plaja Modern Pretul negociabil (sub pretul pietei in functie de perioada )
Locatia: constanta
37
24.05.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
inchiriere imobil decomandate cu 2 camere, baie, bucatarie, zona Centrala/strada Cuza Voda, etaj 3/4 termen lung, cu contract inregistrat la Anaf pret 260 euro/luna+1 luna garantie.Instalatie termica schimbata complet.aer conditionat alte detalii agent imobiliar
Locatia: constanta
260
25.04.2018
Mai multchirii-romania.com
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe