Nu s-a găsit nimic
200
Ieri la Mon Dec 11 2017 14:42:49 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera se afla in zona ultracentrala, langa primaria Ploiesti, Curtea de Apel, renovata complet, mobilata si utilata, et.4/6, dec, 200 euro. tel 0725677776 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
5 camere
260 m²
750
Mon Dec 04 2017 14:47:20 GMT+0000 (UTC)
De inchiriat casa 9 camere in Deva, peste calea ferata, constructie 2011, P+E+M, 260 mp utili, teren 650 mp. Parterul este compus din hol central, bucatarie, baie, sufragerie, dormitor. Etajul este compus din hol central, baie, 4 dormitoare, terasa. Mansarda este compusa din hol central, baie, 2 dormitoare, 1 camera de zi, terasa. Locuinta este mobilata, dotata si utilata complet, TOTUL NOU, centrala, termopane, izolata, gresie, faianta, parchet laminat, clima, internet fibra optica in toate camerele, telefon fix, cablu TV, etc. Curtea este pavata, gard din fier forjat. Se percepe garantie! MERITA VAZUTA! (Cod anunt 1) Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Comision agentie imobiliara 1% pentru schimb! Comision agentie imobiliara 50% din prima chirie (pentru chirias)! Agentia Imobiliara ALINA va ofera spre vanzare peste: 50 garsoniere, 150 apartamente cu 2 camere, 100 apartamente cu 3 camere, 50 apartamente cu 4 camere, case, spatii, terenuri, paduri…in DEVA si IMPREJURIMI… Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni - Vineri intre orele 9ʾ°°- 19ʾ°° Sambata - Duminica INCHIS Dragomir - Rusu ALINA Agent Imobiliar tel. 0744198667 E-mail: ***
Mai multlajumate.ro
180
Sun Dec 03 2017 19:10:12 GMT+0000 (UTC)
Braila,inchiriez garsoniera,situata in zona ultracentrala,ansamblul rezidential Hipodrom -Pietatii, in cea mai frumoasa zona a orasului. Garsoniera este renovata, curata ,spatioasa,luminoasa ,cu vedere spre Parc Monument,confort 1,etaj 3/4 ,izolata termic la exterior,dotata cu usa metalica,termopane,balcon inghis cu termopane,parchet meleminat,gresie,faianta,centrala termica,contor gaze,apometre,aer conditionat,acces la internet,masina spalat rufe,,combina frigorifica,aragaz,televizor,mobilata modern si complet,parcare in curtea interioara,acces la Sitalul de Urgenta,Policlinica Hipodrom,farmaciiscoli,licee,banci,complexe comerciale,artera Calarasi,mijloace de transport in comun(tramvai ,maxitaxi,autobuz)
Mai multlajumate.ro

Garsoniera obor bloc nou

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
380
Thu Dec 07 2017 18:02:35 GMT+0000 (UTC)
Amenajarea interioara a fost conceputa de un designer prin combinarea elementelor de modernitate ale finisajelor si materialelor folosite in spatiul de locuit cu cele de naturalism pe terasa plina de plante care te duce cu gandul la curtea unei case. Toata mobila a fost facuta la comanda din MDF alb lucios de 3 ori mai scump fata de PFL-ul intalnit in mod uzual, iar spatiul este suficient pentru acomodarea unei garderoba foarte mari. Conceptul de culori a plecat de la ideea folosirii a doua culori principale care se regasesc in baie, sufragerie si bucatarie pentru a da o imagine unitara intregului spatiu de locuit. Baia este echipata integral cu Ideal Standard gama superioara cu baterie termostatata la dus, pardoseala din material special antiderapant, dus walk-in. Toate electrocasnicele (masina de spalat rufe, frigider, plita cu inductie, hota, cuptor) sunt ultramoderne cu clasa consum A++. Aerul conditionat este de asemenea A++ cu inverter, ceea ce permite incalzirea spatiului la un cost chiar mai mic fata de cea pe gaze prin centrala proprie in intersezon. Pe timp de iarna consumul de gaze pentru incalzire este foarte mic pentru ca blocul este foarte bine izolat. Iar pe timp de vara, caldura care intra in garsoniera este minima astfel ca folosirea aerului conditionat este aproape eliminata, datorita geamului de la bucatarie tratat anti-UV, plantelor de pe terasa care creaza un microclimat, plaselor de tantari tip plisse, jaluzelelor black-out si existentei terasei care opreste razele soarelui inainte ca acestea sa ajunga inauntru. Bonus: pentru cinefili, garsoniera este dotata cu videoproiector si panza de proiectie, astfel ca din canapea sau pat pot fi vizionate filme sau orice fel de materiale video pe o diagonala de 3 metri. Acest spatiu este ideal pentru cei care vor conditii moderne de locuit, in armonie cu natura, dar si cu costuri reduse de intretinere.
Mai multlajumate.ro
130
Mon Dec 04 2017 12:59:25 GMT+0000 (UTC)
Agentia Complex Imobiliare va propune spre inchiriere o camera in vila noua,cu intrare separata.Situata la maxim 15 minute de mers pe jos de statia de Metrou Anghel Saligny si la 5 minute de maxi-taxi sau autobuz.Mobilata si utilata modern.Centrala termica si izolare termica foarte buna,precum si termopane,asigura un climat placut.Pe palier mai exista inca doua camere,cu intrare separata.Baia si bucataria sunt la comun, cu spatiu destinat servirii mesei , existand toate conditiile pentru a gatii, sau a spala rufe cu ajutorul masinii de spalat automate.Spatiu de recreere in curtea imobilului dotat cu foisor si berbecue.In pretul intretinerii de 80 Lei este inclus cablul,lumina,apa,gazele si caldura!Se inchiriaza unor persoane serioase,fara animale de companie,platind doar 600 lei + garantie!LIBERA! Confort: 1 Tip imobil: Casă/Vilă Comision cumpărător: mai mult de 5% Posibilitate parcare: Da Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Garsoniera pallady residence

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
350
Thu Dec 07 2017 14:05:00 GMT+0000 (UTC)
- complet mobilat in stil modern (toate piesele de mobilier raman la dispozitia chiriasilor); - incapere amenajata pe post de dressing/ sifonier; - accesorii (corpuri de iluminat, perdele, covoare); - complet utilat (televizor, masina de spalat, aspirator, router Wi-Fi, sistem audio 2+1, aer conditionat, centrala termica proprie, aragaz cu cuptor, hota, cuptor cu microunde, frigider) (toate electrocasnicele raman la dispozitia chiriasilor); - usa metalica intrare; - tamplarie PVC cu geam termopan; - balcon. - Loc de parcare in subteranul complexului rezidential (accesul cu masina in curtea complexului este interzis in lipsa unui loc de parcare).pretul este negociabil
Mai multlajumate.ro

Garsoniera de inchiriat in Regie

Bucuresti, Sector 6, zona Grozavesti
1 cameră
36 m²
320
Thu Dec 07 2017 09:45:22 GMT+0000 (UTC)
Mobilata modern - bucatarie mobilata recent - plita, cuptor, masina spalat inlocuite recent - aer conditionat - centrala proprie Loc de parcare in curtea blocului Acces usor Universitatea Politehnica Mijloace de transport: 5 minute pana la metrou Grozavesti 5 minute pana la statia de tramvai Grozavesti 5 minute pana la statie autobuz 105
Mai multimobiliare.ro
210
Thu Dec 07 2017 11:23:54 GMT+0000 (UTC)
Garsoniera (1 dormitor) zona Iancului, Agricultori, la 5 min. de Metrou Piata Iancului, etaj Parter din 3, semidecomandat, 27mpu (35mpc), confort 1, bucatarie inchisa, un grup sanitar - cu fereastra (cu dus), fara balcon, mobilat decent, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, aer conditionat, etc), renovat recent (gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, etc), incalzirea se face prin termoficare, contorizat integral, lift, asigurare, parcare (In curtea interioara a blocului), contract ANAF (suporta ea), anul constructiei 1977, vedere pe fata, orientare E, vecinatati: scoli, gradinite, licee, liber. Pret 210 euro. Chirie 1+1 garantie. (ID: DEX1C39813)
Mai multlajumate.ro

Garsoniera TITAN + curte proprie 16 mp

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
275
Thu Nov 30 2017 19:17:21 GMT+0000 (UTC)
Va propunem spre inchiriere o superba garsoniera situata in cartierul Titan, la aproximativ 10 minute de metrou TITAN. Este mobilata si utilata complet (lux). In curtea proprie regasiti o bancuta, un balansoar si o masuta tocmai bune pentru intalnirile cu prietenii. Comisionul agentiei noastre este de 50% aplicabil la prima luna de chirie.
Mai multlajumate.ro
1 cameră
50 m²
410
Wed Nov 29 2017 02:29:06 GMT+0000 (UTC)
ID PROPRIETATE: ZI 343 Zoom Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 1 camera la casa situat semicentral, pe strada Avram Iancu. Este situat intr-o zona linistita, in apropiere de liceul Bathory Istvan, magazine, institutii bancare, etc. Se preteaza pentru salon cosmetic, cabinet de avocatura. Intrarea in imobil se face din curtea interioara. Comision: 50% imediat
Mai multimobiliare.ro