455 lei
28.07.2016
Medalia arata exact cum se vede in poze, stare foarte buna, cu panglica, este formata din 3 bucati, centrul este din fier, vopseaua de pe centru se pastreaza in proportie foarte buna, fara rugina. Originala 100%. Pot trimite si in tara prin posta sau curier, transportul este 15 sau 25 lei.
Mai mult brx.ro
350 lei
15.03.2017
Cruce din ciment vibropresat cu armatura din metal 165 cm. Ritual crestin ortodox/catolic, doar 350 lei . . Produs GARANTAT 25 de ani,avand in componenta fibre polipropilena care are ca avantaje: -tendinta redusa la fisurare in caz de contractie plastica si de uscare. - sigur si usor de utilizat - imbunatateste rezistenta la abraziune - reduce migratia apei - imbunatateste durabilitatea - reduce exfolierea - Imbunatateste rezistenta la impact a betonului nou GRATUIT: - scrisul si lipitul conform cerintelor; - transport la locatia indicata; - montaj la locul indicat postament si cruce(fixare in beton retusuri cu materialele noastre etc.) Gratuitate valabila oriunde in judetele Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui Pret la poarta dvs. dar fara montaj, este 300 lei in aceste judete.La orice problema aparuta in timp exceptand lovirea/deteriorarea fizica/mecanica, crucea este inlocuita imediat.
Mai mult brx.ro
4 camere
50.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul localitatea Crucea.Casa este . Acesta se afla in zona zona Crucea, una dintre cele mai dorite zone din loc. Crucea.Pretul de vinzare a acestei case este de 50000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
300 €
07.06.2016
Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp.
Mai mult lajumate.ro