450 lei
21.03.2017
Vand set 4 jante aliaj pentru Bmw Se afla in stare buna nu sunt îndoite, sparte sau sudate. Cauciucurile se afla în stare buna, profil de vara. Predare personala sau trimit în toată tara prin curier.
Mai mult brx.ro
80 €
10.03.2017
Închiriez apartament in Năvodari . 10 minute ieșire de pe A4, la 5 minute de cea mai apropiată plaja, 10 minute pana in Mamaia, 15 minute pana la plaja Corbu, aproape de plaja Vadu. Apartamentul este mobilat si utilat modern, Wi-fi, Aer condiționat , Bucătărie utilată .
Mai mult brx.ro
4 camere
100 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 4 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de inchiriere a acestei case este de 100 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
70.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 70000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
40.000 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 40000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
27.000 €
19.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 27000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
35.000 €
20.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
136 m²
48.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul orasul Corbu.Casa este ,suprafata utila 136 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 48000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
599 m²
97.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Corbu.Casa este ,supr. util 599 m.p.. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 97000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
32.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 32000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
30.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 30000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
110 m²
59.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul orasul Corbu.Casa este ,supr. utila 110 m.p.. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 59000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
28.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Corbu.Casa este ,supr. util 100 m2. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 28000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro