garsoniera la curte ..de inchiriat...o camera (gresie,mobilata,tv,internet,pat ,sifonier) hol ,bucatarie (aragaz ,frigider,dulap).intrare separata.contuar pasant pentru lumina ,apometru,garsoniera curata,recent renovata.pentru detalii la tel 0772148976
Astăzi la 02:42 lajumate.ro
600 lei

Garsoniera de inchiriat tomis 3

Constanta , Constanta
GARSONIERA DE INCHIRIAT ,NEMOBILATA NEUTILATA
Astăzi la 04:30 lajumate.ro
110 €

Inchiriez apartament in vila

Constanta, judet Constanta
Inchiriez apartament in vila,cu intrare separata,etajul1. Incalzire:centrala cu gaz,izolatie.Termopane. Complet utilat si mobilat:Aragaz nou,frigider nou,masina de spalat,hota,televizor. Mobila dormitor noua. Terasa 2x3m. Zona Bratianu: Str. Mircea Berbereanu (Strada vis-a-vis de Lidl). Imobilul se inchiriaza pe perioada lunga, iar plata se face anticipat , o luna avans + o luna garantie. Rog si ofer seriozitate. Imobilul va fi disponibil din data de 06.11.2016
Astăzi la 14:34 olx.ro
100.0 m²
950 lei

Garsoniera zona Dacia

Constanta , Constanta
Agentia Mimobiliare ofera spre inchiriere garsoniera mobilata , pe termen lung , in bloc de doua nivele Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente
Astăzi la 12:29 lajumate.ro
230 €

Kamsas, garsoniera 35 mp

Constanta , Constanta
Garsoniera de inchiriat,decomandata 35 mp,imbunatatita de actualitate,etaj 2,mobilata si utilata complet se inchiriaza pe termen lung.
Astăzi la 10:26 lajumate.ro
850 lei
Persoana fizica, inchiriez pentru sezonul estival 2017 (iunie, iulie, august) apartament situat in Mamaia, la distanta egala de centrul statiunii si zona de cluburi, alcatuit din 2 camere (living si dormitor), bucatarie complet utilata, baie spatioasa si o terasa. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, centrala cu gaz si televizoare. Canapeaua din living este extensibila si foarte confortabila. Vis a vis de bloc este un magazin deschis non stop de unde puteti procura tot ce va doriti, cafenele si restaurante. Pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat !
Astăzi la 14:02 olx.ro
55.0 m²
4.000 €
Pe strada Timonei, vis-a-vis de magazinul Billa, este situata aceasta garsoniera, la etajul 2/4, este mobilata si utilata cochet si se poate inchiria la un pret lunar de 650 lei.
Astăzi la 09:42 brx.ro
143 lei
Apartament 2 camere in zona Brotacei, mobilat si utilat complet, merita vazut
Astăzi la 13:12 brx.ro
177 lei

Trocadero, garsoniera 35 mp

Constanta , Constanta
Garsoniera de inchiriat decomandata ,etaj 1,35 mp,imbunatatita,mbilata si utilata modern,centrala pe gaz,se inchiriaza pe termen lung.
Astăzi la 12:31 lajumate.ro
200 €

Inchiriez

Constanta, judet Constanta
Ofer spre inchiriere apartament superb in Mamaia(SummerLand), foarte aproape de plaja, mobilat, construit in 2016, cu 2 camere, are vedere la mare, utilat, wi-fi, cablu TV. Situat la etajul 5, confortabil, cu siguranta vei reveni. 300 RON pe noapte, minim 3 nopti.
Astăzi la 08:40 olx.ro
50.0 m²
300 lei
Ofer spre inchiriere o garsoniera situata in zona Tomis 3 - Dacia, mobilata si utilata lux, totul nou, termen lung.
Astăzi la 12:06 brx.ro
221 lei
nu exista Apartamentul Selena din Statiunea Mamaia este o locatie de lux deschisa in vara anului 2000, amplasata ideal in centrul statiunii, pe malul lacului (intre H Scandinavia si H Vega), in acelasi timp oferind acces rapid catre plaja, trecerea de pietoni se afla la 20 m de bloc. Se doreste inchirierea pe termen lung. Apartamentul de lux ofera posibilitatea de a beneficia de serviciile numeroaselor plaje frumos amenajate, restaurante, terase, piscine, cluburi de noapte (fratelli, Le Gaga, Ego) etc. , fara a mai fi necesara deplasarea cu masina. Locatia este ideala pentru familiile care au copii datorita confortului total superior unei simple camere de hotel. Apartamentul are 3 camere elegante si spatioase: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, balcon. Dotat cu rulouri exterioare din aluminiu cu bariera termica, reprezinta cea mai buna solutie de a avea umbra si racoare in zilele toride de vara. Se pot caza maxim 5 adultiIn fata locatiei este amenajata parcarea, iar imobilul are un lift modern si spatios. Dotari camereLiving - canapea coltar extensibila, imitatie din piele ecologica, aer conditionat, zona de servit masa. 1. Dormitor - pat matrimonial, dressing, aer conditionat, perne si pilota, lenjerii din bumbac, vedere spre bdul Mamaia. 2. Dormitor – pat matrimonial, dressing, Tv Lcd Samsung, perne si pilota. Bucatarie mobilata si utilata, dotata cu plita electrica, cuptor, friteuza, farfurii de diferite dimensiuni, pahare, cani, tacamuri, hota, combina frigorifica. Baia – cabina dus, masina de spalat
Astăzi la 15:32 brx.ro
500 €
Apartament cu 4 camere zona Balada , etaj 1/4 , decomandat, centrala pe gaz , renovat , curat , intretinut , cablu TV, internet , aer conditionat, complet mobilat si utilat, 2 bai , balcon inchis. Se cauta colega pe termen lung . Rog seriozitate. Pret : 450 lei ( + 450 lei garantie )
Astăzi la 08:30 olx.ro
70.0 m²
450 lei
Apartamentul propus spre inchiriere este situat in cartierul Faleza Nord, in prima linie de blocuri de la mare, cu acces direct la plaja. Proprietatea dispune de o structura decomandata, are suprafata de 160 mp si cuprinde : un living impresionant de 80 mp, cu bucatarie open space, 2 camere de mari dimensiuni, cu baie proprie si un balcon inchis. Beneficiind o expunere estica, catre mare si de imbunatatiri multiple, precum tamplarie PVC, geam termopan, rulouri exterioare, parchet, gresie, faianta calitative, mobilier din lemn-stejar, spoturi luminoase, centrala pe gaze si aer conditionat, apartamentul reprezinta atat un spatiu rezidential de lux, cat si o investitie foarte buna.
Astăzi la 13:28 brx.ro
700 €
Închiriez apartament in Piața Ovidiu: Dormitor Hol ( se poate transforma in dormitor ) Baie Bucătărie Este la demisol ( foarte călduros ) Scara de bloc este comuna doar cu un vecin Pret 150euro Este la 30 secunde de cazino !!! Colaborez cu agenți imobiliari doar când veniți cu clientul
Astăzi la 03:45 brx.ro
150 €

Inchiriere apartament

Constanta, judet Constanta
Apartament Constanta , 2 camere , semidecomandat , zona casa de cultura , etajul 4. Inchierea se face pe baza contractului ANAF . De preferat cadre militare , nu primesc persoane cu animal de companie. Apartament cu toate utilitatile inclusiv gaze.
Astăzi la 06:04 olx.ro
39.0 m²
250 €
De inchiriat apartament modern situat in zona Campus, mobilat si utilat ultramodern, bloc nou, foarte spatios, balcon mare, 2 dormitoare cu pat matrimonial. Anunturi publicate de: Black Sea Contact prin Storia.ro
Astăzi la 13:47 brx.ro
400 €
Particular, Inchiriez apartament 2 cam decomandate in Tomis 3, langa restaurant Integra (Str. Adamclisi ). Complet utilat Etaj 4/4. Mai multe detalii la telefon sau mail. Disponibil incepand cu 12 Aprilie 2017 pe termen scurt sau lung.
Astăzi la 08:32 brx.ro
250 €
Toate facilitățile incluse(apa calda,aer condiționat ,parcare pazita)garsoniera 38 mp ,utilată,mobilată ,lux,in zona rezidențiala cu circuit închis,50 m de plaja Marii Negre. Pret 400 lei/zi pentru perioada 14 aprile-02 mai 2017,iar in funcție de numărul de zile de cazare ,pretul se negociază.Relatii la telefon: Tel:
Astăzi la 11:42 olx.ro
400 lei
300 €
Apartamentul propus spre inchiriere este situat in cartierul Faleza Nord, in prima linie de blocuri de la mare, cu acces direct la plaja. Proprietatea dispune de o structura decomandata, are suprafata de 160 mp si cuprinde : un living impresionant de 80 mp, cu bucatarie open space, 2 camere de mari dimensiuni, cu baie proprie si un balcon inchis. Beneficiind o expunere estica, catre mare si de imbunatatiri multiple, precum tamplarie PVC, geam termopan, rulouri exterioare, parchet, gresie, faianta calitative, mobilier din lemn-stejar, spoturi luminoase, centrala pe gaze si aer conditionat, apartamentul reprezinta atat un spatiu rezidential de lux, cat si o investitie foarte buna.
Astăzi la 13:07 brx.ro
700 €
Proprietar, inchiriez garsoniera open-space, semimobilata nou, neutilata, pe termen lung ! Imobilul este situat pe Soveja, in zona Primo, la etajul 2, la bulevard. Pretul este de 200 euro/luna fix, cu plata chiriei in avans, pe minim 3 luni ! Imobilul este disponibil pentru inchiriat si locuit, doar pentru o persoana! NU DORESC SA FIU CONTACTATA DE AGENTII !
Astăzi la 06:18 olx.ro
40.0 m²
200 €

Sezonul estival 2017

Mamaia, judet Constanta
Garsoniera la 100 m de mare se inchiriaza in intervalul 30 iunie - 15 sept in regim hotelier cu rezervare.
20.03.2017, 11:16 olx.ro
20.0 m²
50 €

Garsoniera Lake View CAMPUS

Constanta, judet Constanta
Inchiriez garsoniera decomandata , zona Campus , etajul 2 bloc nou , vedere lac, complet mobilata lux (aer conditionat, wi-fi, smart tv), utilata ,peretii ce au vederea catre lac sunt de sus pana jos sticla pt o luminozitate mult mai buna; balcon inchis sticla , bucatarie inchisa.se va reveni cu poze de la locatie , se elibereaza pe 4 aprilie
22.03.2017, 01:45 olx.ro
300 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Garsoniere de închiriat în Constanţa
1 2 3 4 5 6