430 €
44 m²
3 etaj
450 €
55 m²
1 etaj
1.000 €
2 etaj
530 €
50 m²
1 etaj
500 €
65 m²
3 etaj
300 €
36 m²
Cluj-Napoca,Manastur
420 €
40 m²
1 etaj
150 €
22 m²
Cluj-Napoca, judet Cluj
250 €
1 cameră
32 / 32 / -
etaj 2 din 4
800 €
90 m²
2 etaj
599 €
70 m²
4 etaj
280 €
28 m²
3 etaj
Cluj-Napoca, judet Cluj
500 €
70 m²
370 €
54 m²
4 etaj
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, apartament de închiriat

Cluj-Napoca este al patrulea oras ca marime din Romania si este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale si industriale din Romania. Orasul este situat in centrul Transilvaniei si este vechi inca din anul 106, cand Imperiul Roman a cucerit Dacia si a format o asezarea Napoca.

Orașul Cluj Napoca este pe departe cel mai scump oras, dar si cel mai deschis la Occident. In acest oras, majoritatea persoanelor se orienteaza spre o închiriere garsoniera Cluj decat spre garsoniere Cluj vanzare. Avand in vedere ca este un oras diversificat, este destul de greu sa gasesti un apartament inchiriat Cluj Napoca ieftin, o chirie Cluj Napoca garsoniera avand preturi incepand de la 300€ . Astfel, multi isi ocupa timpul cautand garsoniere de inchiriat in Cluj.

Ai nevoie de o chirie garsoniera Cluj? Nu este de mirare faptul ca, in topul căutărilor clujenilor se afla "chirie garsoniera Cluj" sau "garsoniere Cluj chirie". Flatfy este un motor de cautare care ii ajuta pe cei care vor o garsoniera de inchiriat Cluj sa o gaseasca mai repede. Acesta aduna peste X anunțuri cu garsoniere de inchiriat Cluj si le pune pe aceeasi platforma. Avantajul principal al acestui site este faptul ca are o interfata usor de utilizat. Astfel, pentru cei care cauta oferte închirieri garsoniere Cluj, acest site este cel mai potrivit. De asemenea, aceasta platforma este disponibila si sub forma de aplicatie mobila, aceasta putand fi descărcată oficial de pe magazinul Google Play Market.

Flatfy pune la dispozitie utilizatorului instrumente de cautare personalizata. Astfel, rezultatele se pot ordona in functie de pret - pentru a se gasi garsoniere de inchiriat Cluj ieftine -, in functie de zona -ca sa nu mai cauti, spre exemplu, garsoniere Cluj de inchiriat langa facultate, si in functie de marime - pentru a gasi garsoniere de inchiriat Cluj Napoca mai mari sau mai mici. In plus, poti sa vorbesti direct cu proprietarul in cazul in care ai nevoie, sau chiar cu agentia de la care vrei sa cumperi imobilul.

Dacă ai un apartament inchiriat Cluj sau garsoniera inchiriat Cluj si vrei sa le dai pentru o chirie, Flatfy e locul potrivit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui anuntul pe unul dintre site urile partenere specializate in anunturi cu inchirieri Cluj Napoca. Pentru a fi usor de vazut, pune un titlu simplu, de genul "inchiriez garsoniera Cluj" sau "inchiriere apartament Cluj", pune o descriere sugestiva cu detalii despre a ta garsoniera de inchiriat Cluj Napoca și detalii despre chirie garsoniera Cluj Napoca. Se recomanda sa pui cat mai multe poze cu garsoniera Cluj pentru ca cel care vrea sa cumpere sa vada la ce sa se astepte. Acestea trebuie sa fie clare, atat din exterior, cu imprejurimile, cat si in interior, cu facilitatile garsonierei pe care vrei sa o dai spre inchiriere sau spre vanzare. Dupa ce ai facut toate acestea, anunțul tău cu "inchiriez garsoniera Cluj Napoca" va fi vizibil pe site ul Flatfy in maximum o zi, pe pagina anunturilor cu inchiriere garsoniera Cluj Napoca.

Flatfy este disponibil in peste 35 de tari si dispune de o resursa bogata de informatii, astfel ca pe acesta se afla majoritatea anunturilor cu garsoniere inchiriat Cluj. Daca vrei sa cauti o garsoniera intr-o anumita zona, tot ceea ce trebuie sa faci este sa tastezi zona dorita in bara de csutare personalizată, astfel te poti lipsi de a cauta pe forumuri sau pe internet.In concluzie, daca vrei o garsoniera chirie Cluj ieftina cat mai repede, sau esti doar interesat de preturile de la o garsoniera Cluj chirie, incearca Flatfy chiar astazi si gaseste-ti o chirie Cluj Napoca garsoniera imediat!

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!