Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cetatea de Baltă, De inchiriat, apartament

Garsoniera Militari

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov, Uverturii
260
Fri Jan 26 2018 00:03:28 GMT+0000 (UTC)
Oferta inchiriere garsoniera decomandata la casa conditii de bloc cu baie propie, loc de parcare situata In str. Cetatea de Balta aproape de Teatru Masca , la 2 minute de statia ratb traseu 178 si o statie de linia tramvai a lui 41, 7 minute de metrou Lujerului, mobilata utilata cu frigider, plita electrica, masina de spalat, cuptor microunde,tv cablu,internet wireless, cu multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi, zona verde si vecini linistiti, sistem alarma si camere supraveghere perimetrala.
Mai multlajumate.ro

Garsoniera gorjului

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov, Gorjului
250
Mon Jan 22 2018 19:51:18 GMT+0000 (UTC)
GARSONIERA ESTE RECENT RENOVATA SI MOBILATA. DOTARI: - GRESIE, FAIANTA, PARCHET LAMINAT, USI INTERIOARE, USA EXTERIOARA, TAMPLARIE TERMOPAN CAMERA SI BUCATARIE, BALCON INCHIS, CONTOARE DE APA CU CITIRE PRIN UNDE RADIO, AC, ABONAMENT CABLU TV/INTERNET RCS-RDS - DRESSING HOL CU 2 USI GLISANTE (TIP OGLINDA) - BIBLIOTECA CU SIFONIER MIC - CANAPEA EXTENSIBILA - MASA CU 2 SCAUNE - MOBILIER BUCATARIE - ARAGAZ CU CUPTOR (GAZ) - FRIGIDER INALT CU CONGELATOR - MASA EXTENSIBILA BALCON - RAFTURI BALCON - MOBILIER BAIE - MASINA DE SPALAT RUFE AUTOMATA - MASA DE CALCAT - TV SCARA DE BLOC INGRIJITA, CURATA. STR. CETATEA DE BALTA NR. 4, ET.6/8 1' DISTANTA DE METROU GORJULUI. 5' DISTANTA DE PIATA GORJULU 1+1,250 E
Mai multlajumate.ro

Inchiere garsoniera

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov
210
Wed Nov 02 2016 11:00:53 GMT+0000 (UTC)
Oferta inchiriere garsoniera decomandata situata In str. Cetatea de Balta aproape de Teatru Masca , la 2 minute de statia ratb traseu 178 si o statie de linia tramvai a lui 41, 7 minute de metrou Lujerului, mobilata utilata cu frigider, plita electrica, masina de spalat, cuptor microunde,tv cablu,internet wireless, cu multiple imbunatatiri:gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi,zona verde si vecini linistiti, sistem alarma si camere supraveghere perimetrala.
Mai multivu.ro

Inchiere garsoniera

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov
220
Wed Nov 02 2016 11:01:43 GMT+0000 (UTC)
Oferta inchiriere garsoniera decomandata la casa conditii de bloc cu baie propie, loc de parcare situata In str. Cetatea de Balta aproape de Teatru Masca , la 2 minute de statia ratb traseu 178 si o statie de linia tramvai a lui 41, 7 minute de metrou Lujerului, mobilata utilata cu frigider, plita electrica, masina de spalat, cuptor microunde,tv cablu,internet wireless, cu multiple imbunatatiri:gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi,zona verde si vecini linistiti, sistem alarma si camere supraveghere perimetrala.
Mai multivu.ro

Inchiriez monolocal casa Militari

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov
195
Wed Nov 02 2016 10:57:32 GMT+0000 (UTC)
Oferta inchiriere garsoniera decomandata la casa conditii de bloc cu baie propie, loc de parcare situata pe str. Cetatea de Balta aproape de Teatru Masca, la 2 minute de statia ratb traseu 178 si o statie de linia tramvai a lui 41, 7 minute de metrou Lujerului, mobilata utilata cu frigider, plita electrica, masina de spalat, cuptor microunde,tv cablu,internet wireless, cu multiple imbunatatiri:gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi,zona verde si vecini linistiti, sistem alarma si camere supraveghere perimetrala, suprafata 25 mp.
Mai multivu.ro