Dau cabană în chirie

Belis, judet Cluj
Dau spre închiriere cabană în BELIŞ -FÎNTÎNELE , MUNTII APUSENI , aproape se barajul de acumulare , super dotată si finisată constructie 2015 , 5 dormitoare , 1 living 40 m pătrati , cu 2 colţare care se fac pat ,2 bai , digi , apă potabilă , centrală pe lemne , apă caldă boiler 200 l , grătar , ceane 8- 12 -50 l , filigoră afară , împrjmuită cu gard de piatră , porţi metalice , loc de joacă copii , parcare auto ! Preţ 500 roni/24 ore , minim 2 nopţi cazare ! Mai multe inf la tel ! Emil !
23.03.2017, 06:31 olx.ro
180.0 m²
1.000 lei
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera in Marasti! Garsoniera are suprafata de 26 mp + balcon inchis, compus din camera, bucatarie, baie, hol, spatiu de depozitare si se afla la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje. Detine finisaje moderne, parchet laminat, masina de spalat si se inchiriaza mobilat si utilat! Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! DISTRIBUIE PE FACEBOOK
24.02.2017, 04:41 brx.ro
200 €
Impakt imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere in Andrei Muresanu, zona Sigma Center. Apartamentul este dispus pe 2 nivele si este compartimentat astfel: la Parter este un living+bucatarie, loc de luat masa, o baie si 2 terase, iar la Etaj sunt 3 dormitoare, 2 terase, baie si hol. Suprafata utila a apartamentului este de 110 mp + cele 4 terase. Este orientat S-N cu panorama deosebita asupra orasului. Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern. Se afla intr-o zona foarte linistita, de case.
22.02.2017, 00:19 brx.ro
1.200 €
Inchiriez cabana in Dealu negru, la 3 km de Belis /8 km de lacul Belis,(10-15 min de mers cu masina). Locatie deosebita, cabana se afla intr-o pozitie ideala, cu lac in partea de jos. Cabana construita din lemn masiv ofera o ambianta placuta si relaxanta, un loc ideal in care sa mergi cu familia sau cu prietenii pentru cateva zile de relaxare. Utilitati disponibile: apa de oras, gaz (butelie), curent, incalzire pe lemn si curent. Televiziune prin cablu DigiTV. (2 televizoare, cate unul pe nivel) Frigidere (cate unul pe nivel) Aragaz 2 șeminee (cate unul pe nivel) Suprafata totala 200mp Demisolul si Parterul nu comunica. Capacitatea standard a cabanei este de 22 persoane dupa cum urmeaza: Camerele de la Demisol suporta o capacitate de 15 persoane (Camera 1: 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana. Camera 2: un pat matrimonial si 2 paturi de o persoana. Camera 3: un pat matrimonial si un pat de o persoana) la care se mai pot adauga cele 2 canapele care se desfac in 2 paturi matrimoniale + inca o canapea pe care se poate dormi. Daca este nevoie se mai pot adauga saltele gonflabile/patut pentru copii (nu dispunem de ele, trebuie aduse de catre client) Camerele de la Parter suporta o capacitate de 7 persoane (Camera 1: un pat matrimonial si un pat de o persoana, Camera 2: un pat matrimonial, Camera 3: un pat matrimonial). Daca este nevoie se mai pot adauga saltele gonflabile/patut pentru copii (nu dispunem de ele, trebuie aduse de catre client) Baie cu duș ( 2 la demisol si una la parter) Camere de zi mari Pe lac se poate merge cu barca gonflabila (daca dispune clientul), se poate pescui Se pot face drumetii cu prietenii/familia PRETUL: 500 lei/noapte minim 2 nopti, pretul poate sa difere in functie de numarul de persoane si de numarul de nopti de cazare. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la telefon.
02.08.2016, 15:39 olx.ro
200.0 m²
500 lei

Bonjour Apartament

Cluj-Napoca, judet Cluj
lenjerii de pat, uscator de par bucataria mobilata si utilata complet! Se poate inchiria si pe termen mai lung de exemplu 1 ... luna! Se asigura contra cost transport de la aeroport sau unele vizite in zona Clujului: Salina Turda, lacul Belis , castelul Banffy etc! ... relaxare, loc de parcare in fata imobilului! Are toate dotarile : internet wifi, TV nou, vase pentru gatit, prosoape si
15.03.2017, 22:48 olx.ro
35 €