380 €
20.02.2017
ART imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 48 mp, mobilat modern, LA PRIMA INCHIRIERE, situat in cartierul Gheorgheni, in zona strazii Albac de langa Piata Hermes si Politia Rutiera.Apartamentul este situat la etajul 4 din 10 in imobil cu lift, izolat termic. Apartamentul are centrala termica proprie, este semidecomandat si este compartimentat astfel: dormitor cu pat dublu, living unde este o canapea extensibila, bucatarie dotata cu cuptor electric, hol, baie cu cabina de dus si un balcon transformat si integrat in spatiul din living. Disponibil din 1 Martie.Pentru mai multe inforrmatii, nu ezitati sa ne contactati.
Mai mult brx.ro
65 €
21.08.2016
Daca aveti nevoie de cazare pe teritoriul Angliei sau Scotiei, atunci ati ajuns in locul potrivit . Ca si broker imobiliar, suntem specializati in solutii de acomodare, pentru persoane fizice cat si pentru cel juridice, pe perioade scurte sau lungi in urmatoarele locatii: Bristol Bedford Coventry Doncaster Liverpool Manchester Wellingborough Northampton Southampton Wolverhampton Nottingham Stoke on trent Luton Milton Keynes Peterborough Livingston (Scotia) In timp ce dumneavoastra va veti hotari ca suntem cea mai buna alegere, eu va voi impartasi cateva facilitati cheie: NU percepem taxa de rezervare NU efectuam Credit check Camere/case mobilate Preluare din garile/autogarile orasului ales pana la cazare, GRATUIT!!! Acceptam persoane care abia au ajuns, sau planuiesc sa ajunga in UK Pentru companii: Plasati forta de munca pe teritoriul Angliei ? Megapoliss Ltd dispune de cele mai bune preturi si solutii de acomodare, pentru clientii dumneavoastra fie ca sunt persoane calificate sau necalificate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon +447417557949, prin email la adresa ***. Ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00.
Mai mult brx.ro
320 €
07.03.2017
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in zona strazii Albac. Apartamentul este compus din 2 camere semidecomandate, baie, bucatarie, hol cu suprafata utila de 45 mp+ balcon si se afla la etajul 9 intr-un imobil nou cu 10 etaje. Apartamentul este finisant, se inchiriaza mobilat si utilat. In plus, dispune de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica, mobilier clasic dar si modern. Se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazine si farmacii.
Mai mult brx.ro