Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Albac, din cartierul Gheorgheni. Acesta este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 niveluri si dispune de o suprafata utila de 72 mp. Compartimentarea apartamentului este semidecomandata, gandita astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, hol, baie si balcon inchis. Beneficiaza de geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat. 29611AI Anunturi publicate de: Blitz Imobiliare
Locatia: cluj-napoca
429
Sat Mar 24 2018 18:51:21 GMT+0000 (UTC)
Mai multchirii-romania.com
Daca aveti nevoie de cazare pe teritoriul Angliei sau Scotiei, atunci ati ajuns in locul potrivit . Ca si broker imobiliar, suntem specializati in solutii de acomodare, pentru persoane fizice cat si pentru cel juridice, pe perioade scurte sau lungi in urmatoarele locatii: Bristol Bedford Coventry Doncaster Liverpool Manchester Wellingborough Northampton Southampton Wolverhampton Nottingham Stoke on trent Luton Milton Keynes Peterborough Livingston (Scotia) In timp ce dumneavoastra va veti hotari ca suntem cea mai buna alegere, eu va voi impartasi cateva facilitati cheie: NU percepem taxa de rezervare NU efectuam Credit check Camere/case mobilate Preluare din garile/autogarile orasului ales pana la cazare, GRATUIT!!! Acceptam persoane care abia au ajuns, sau planuiesc sa ajunga in UK Pentru companii: Plasati forta de munca pe teritoriul Angliei ? Megapoliss Ltd dispune de cele mai bune preturi si solutii de acomodare, pentru clientii dumneavoastra fie ca sunt persoane calificate sau necalificate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon +447417557949, prin email la adresa ***. Ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00.
Albac
65
Sun Aug 21 2016 19:06:19 GMT+0000 (UTC)
Mai multbrx.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Albac, De inchiriat, apartament
Agentia Rheea Consulting ofera spre inchiriere un apartament 3 camere semidecomandate, mobilat si utilat clasic dar la pret convenabil. Amplasat al etajul 4 din 4 in zona strazii Albac, in imobil reabiliata termic ( vezi poze) apartamentul dispune de sistem de incalzire pe centrala proprie, compus din 3 camere cu supfatata 80 m.p plus balcon. Configurat standart pentru acest tip de apartamente, 2 dormitoare, camera de zi, 1 baie , 1 balcon, aceasta oferta este disponibila imediat, fiind ideal pentru niste studenti sau o familie. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta cu incredere.
Locatia: cluj-napoca
390
Fri Apr 06 2018 23:52:48 GMT+0000 (UTC)
Mai multchirii-romania.com