Reclamație
34.687 €
5 camere
106 m²

Casă - Vilă 5+ camere, Vidin- Progresul

Braila, Braila / Vidin- Progresul
Vand casa in suprafata totala de 386 mp, peste 5 camere locuibile, apa curenta, electricitate, gaz in fata portii, zona buna si linistita, in apropiere de gradinita , scoala, supermarket, farmacie. Foarte aproape de mijloacele de transport in comun, tramvai si autobuz. Pret 165000. lei negociabil.
Reclamație
65.900 €
4 camere
190 m²

Casa de vânzare ( Variante cu auto,apartament in Vidin)

Braila, judet Braila
Zona Apolo-Izlaz.Str Moș Ion Roata!Constructie 110mp Casa a fost achiziționata la prețul de 35000€ și refăcută complet in anul 2012 ..suma investita 65000€..tencuita cu plasa de buzau interior+exterior,izolata in întregime cu poliester 10cm fata+spate,tavane rigips,acoperiș refăcut total+izolat,zugrăveala interioară de cea mai buna calitate cu materiale tip San Marco in întregime,parchet de frasin 12mm,podea sapa+izolata,fără pic de egrasie,centrală SounierDuval cu calorifere din aluminiu,1 camera dressing,interfon,alarma,gaze,aer condiționat,beci,canalizare,curte și trotuar ext pavele de înaltă calitate,porți garaj acționate electric ,garaj mansardat construcție lemn..+multe îmbunătățiri de cea mai buna calitate.Casa este asigurata la 100mii euro Alianz Țiriac!Se poate vinde și mobilată.MERITA VĂZUTĂ!POSIBILITATE RATE!Nu se vinde prin banca.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Vidin, casa de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe